Throne. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Throne.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jackdaw
Member


Kip
297
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Throne.   vr 15 sep 2017 - 20:40

Hij was wel eerder in zijn jachten het kamp gepasseerd, maar echt naar binnen gegaan was hij tot nu toe niet. De regen hing echter dreigend in de lucht en you know, Jackdaw had best wel weinig zin om zeiknat te worden. Hun eigen kamp was nog veel te ver weg, dus besloot hij maar eens te kijken of hier iets te vinden was. Tussen zijn kaken hing een dode waterrat die hij had gevangen terwijl hij het oude kamp binnen liep. Eerlijk waar, het was hier een bende. De natuur had het meeste al weggevaagd en enkel op sommige plaatsen waren nog vaag tekenen te zien die aangaven dat dit ooit een kamp was geweest. Jackdaw grinnikte en zijn blik viel op een grot onderaan een rots. Ah! Perfecto. Hij klom erop en schoof het mos wat ervoor hing opzij. Binnen vond hij een nest dat nog vaag naar een andere kat rook. Hehe, dat was van hem nu. Tevreden liet hij zich erin zakken terwijl buiten de regen los barstte.


[eerste post Ara!]"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ara
Member

Bunny
144
Actief
"This little girl is capable of murder - if you hurt her"

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Throne.   ma 25 sep 2017 - 19:02

Money can't buy manners
Ara was, zoals de meeste katten wel, nieuwsgierig. Het lag in hun aard, ze konden er niets aan doen. Nu was ze dan ook aan het rondsnuffelen in het Thunderclan camp, of wat er van over bleef. Het was duidelijk niet zo op orde als het ooit geweest was. De sporen van de brand waren nog zichtbaar al had de natuur de rest al weer ingepalmd. Struikgewas begon over de open plek te groeien en hier en daar zag je nog de verkoolde resten van wat ze vermoedde een den. De grijze kattin sprong soepel op een steen die leek uit te kijken over het camp. De plek van waaruit de leider zijn clan toesprak, misschien. Claw had ook altijd zo'n plek. Regen goot ondertussen vanuit de hemel naar beneden, maar daar gaf ze niet zo om. Ze had het amper gemerkt. Ara snuffelde wat rond en vond zo een den. Ze zag een schaduw erin bewegen en wist dus ook meteen dat ze niet alleen was - alleen kwam de wind van achter haar rug de grot in, en rook ze niet meteen wie het was. De jonge kattin sloop dichterbij, haar pootjes zachtjes op de stenen grond en haar oortjes gespitst, zoals Shark het haar had geleerd. Ze ontspande zich echter meteen weer toen Jackdaw in beeld kwam, een Young One een paar manen ouder dan haar maar eentje die niet per se bekend stond voor geweldig agressief gedrag. Niet meer dan normaal in een Elite kat, in ieder geval. Ara glimlachte vriendelijk naar haar, haar grijze vacht donker van het water en compleet doorweekt, maar het leek haar amper op te vallen. Ze gaf niet echt iets om de regen, het kon haar toch geen pijn doen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Throne.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: High Rock-
Ga naar: