Let's all be spent 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Let's all be spent

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Let's all be spent CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Let's all be spent   Let's all be spent Icon_minitimevr 22 sep - 20:37

Weer een hoestbui, fantastisch. Ze was er zo onderhand wel aan gewend geraakt dat ze om het halfuur slachtoffer werd van haar eigen ademhalingsstelsel. Toch kon ze niet echt wennen aan de pijn in haar longen en keel. Elke keer schoten de tranen opnieuw in haar oren, maar desondanks probeerde ze zich er tegen te verzetten. Regelmatig zonderde ze zich af van de rest van de zieke katten, in de hoop dat ze zich minder ziek zou voelen. Het kon haast niet goed voor haar zijn om de hele tijd onder de andere zieke katten te zijn. Straks liep ze nog een tweede ziekte op. Er verscheen een frons op haar gezicht bij de gedachte. Ze liep, na haar hoestbui, een eindje bij de Medicine Cat's Den vandaan en leunde tegen de wand van de rots aan. Ze was zo moe. Slaap was een luxe geworden dat ze zich niet meer kon veroorloven. Ze wilde weer trainen, ze wilde naar buiten, leuke dingen doen. Ze wilde een Apprentice zijn en haar leven leven, was dat nou echt te veel gevraagd?

+ Thistlepaw eerst.  weak as i am
Let's all be spent Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's all be spent DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Let's all be spent   Let's all be spent Icon_minitimedi 26 sep - 9:10

En opeens was de redelijk positieve sfeer die onder de katten heerste verdwenen omdat een nieuwe ziekte was uitgebroken. Katten werden ziek, de hoop voor een goede toekomst daalde weer en er gingen katten dood. Thistlepaw had zich tot dusver afgesloten voor de ziekte, hoewel hij niet echt zijn best had gedaan om de katten die het hadden te vermijden. Ja, hij wist dat er een kans was dat hij het ook kreeg, maar hij kon deze katten toch niet zomaar in de steek laten? Of ze nu van zijn Clan waren of niet, Thistlepaw hielp waar nodig. Juist met dit soort dingen was het erg belangrijk dat de borders voor even niet meer bestonden, dat ze zich voor even af konden sluiten van wat er in de warrior code stond en zich over elkaar konden ontfermen. Gelukkig had StarClan geen borders opgelegd voor de medicine cats en richtte elke medicine cat zich dus op de katten die dat nodig hadden, geen voorkeur kiezend voor hun Clan. Thistlepaw hielp zelf mee door af en toe wat prooi te vangen en water te gaan halen voor diegenen die dat nodig hadden. En als Smokegaze hem uitnodigde om te gaan trainen, ging hij uiteraard trainen. De tom rende met wat prooi in zijn bek weer terug naar de Clan cavern en keek op toen hij een ShadowClan apprentice tegen de wand zag leunen en half uit de grot hing. Ze zag er moe uit en Thistlepaw herkende haar als één van de zieke katten. Hij klemde gefrustreerd zijn kaken op elkaar toen hij zich besefte dat er niet veel was wat hij voor haar kon doen en met zijn kopje schuddend, liep hij op haar af. Hij liet de prooi vallen, ging naast haar staan en drukte zijn flank troostend tegen haar aan. “Houd nog even vol,” fluisterde hij haar. “Het moet vast niet meer lang duren eer dat de medicine cats een remedie hebben gevonden om jullie te helpen.” Hij deed een gebaar naar de prooi. “Heb je honger? Ik kan wat stukjes van de prooi trekken als je wilt?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's all be spent CSwdTT5
Demi
173
Actief
"Doesn't the city look great
when you can't hear the screaming?"

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Feverdream
BerichtOnderwerp: Re: Let's all be spent   Let's all be spent Icon_minitimedi 26 sep - 20:44

Voor enkele seconden sloot ze haar ogen, liet ze zichzelf bijna achterover zakken. Haar lichaam stond op het punt het allemaal op te geven, maar zij was er nog lang niet klaar mee. Ze wilde doorbijten, vechten tot het bittere einde en zelfs dan zou ze het nog niet opgeven. Elke keer als ze uitademde was er een bijzonder, piepend geluid vanuit haar keel te horen. Er was iets mis met haar longen, dat wist ze, maar dat was sinds haar geboorte al zo geweest. Op dit moment leek het wel alsof er een dikke Apprentice op haar borstkas zat, zo ineengekrompen voelde haar ribben aan. Ze opende haar ogen en vond dat niets was veranderd. Nou ja, niets, er stond ineens een bruine tabby bij haar en hij durfde vervolgens ook nog zijn zij tegen haar aan te duwen. "Wat doe je?" zei ze met een frons op haar gezicht. Voor zover ze wist, was deze kater een volkomen onbekende en ze stelde het niet echt op prijs dat hij uit het niets ineens tegen haar aan begon te rijden. Toen hij vroeg of ze honger had, schudde ze haar kop. Ze kon niets eten, dat wist ze. Nou ja, ze kon het wel eten, maar haar verwachting was dat het binnen een half uur weer buiten haar lichaam zou liggen. "Nee, dank je. Eten lukt niet echt," liet ze hem toen weten, deze keer op een vriendelijkere toon om hem te laten weten dat ze het wel echt op prijs stelde. Aardige katten waren er niet zo veel, naar haar mening, dus je moest ze wel waarderen. weak as i am
Let's all be spent Ep6dUOi
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Let's all be spent DPKsfdL
Freedje
176
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 moons baby!
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Thistlefang
BerichtOnderwerp: Re: Let's all be spent   Let's all be spent Icon_minitimewo 4 okt - 21:05

Thistlepaw grinnikte even toen de she-cat als eerste vroeg wat hij aan het doen was; echt weer typisch een reactie van een ShadowClanner om direct achterdochtig te zijn. “Je aan het troosten?” Hij keek haar even fronsend aan om te laten weten dat hij het ook niet echt wist. “Ik geloof dat we allemaal wel wat steun kunnen gebruiken in deze tijd.” En zij vooral. Het was niet bepaald aangenaam voor hem om te horen hoe haar ademhaling er piepend uitkwam en hij hoopte dat ze zelf ook besefte dat het zo echt niet langer kon doorgaan. Maar misschien besefte ze dat wel, maar wist ze gewoon dat het de pijnlijke realiteit was dat er tot nu toe nog geen remedie was gevonden om er iets tegen te doen. Hij vond het jammer als oudere warriors getroffen werden door de ziekte, maar een jonge apprentice die haar hele leven nog voor zich had en dat in duigen zag vallen, was gewoon crue en hij hoopte dat StarClan zich dat gauw ook zou beseffen en met een oplossing aan kwam zetten. Hij gaf een kort knikje toen ze het over het eten had, maar toch bleef hij haar nog even aansporen. “Zou je het ook niet eens willen proberen? Misschien is het een idee dat ik wat kleine beetjes voorkauw en dat je dat dan kunt proberen en als het beter gaat, kun je na een half uur of drie kwartier nog eens proberen.” Hij deed moeite om niet haast te smeken. “Je situatie is opzicht al slecht, maar ik denk dat het nog slechter is als je eten gaat vermijden omdat je steeds moet overgeven of omdat je nauwelijks iets binnen krijgt. Het eten zal er in elk geval zorgen dat je weer wat op krachten komt waardoor je lichaam een grotere kans heeft om tegen de ziekte in te gaan.” Hij liep naar zijn prooi toe en scheurde er een stukje vanaf. Daarna begon hij, alsof ze een jonge kitten was, het wat voor haar voor te kauwen en legde het vervolgens voor haar neer. “Een klein beetje maar, je kunt het,” spoorde hij haar aan en keek haar vervolgens bijna smekend aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Let's all be spent
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: