Better times! [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Better times! [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barksound
Member
Better times! [OPEN] JSBCQyy
Yanthe
657
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: Better times! [OPEN]   Better times! [OPEN] Icon_minitimewo 27 sep 2017 - 20:46

Barksound had deze ochtend zijn apprentice getraind. Alles was vlot gegaan en zijn jonge apprentice maakte met de dag vorderingen. Eerder had hij Brindleleaf ook nog gesproken. Ze hadden uitgebreid met elkaar gepraat en hij was dan ook in de wolken. Alles ging ineens goed en dat liet hem zijn woelig verleden wat vergeten, de fouten die hij had gemaakt. Nu was de kater op pad geweest om te gaan jagen en met twee grote konijnen liep hij terug richting de Cave. Zelfs jagen ging vele vlotter nu de rest beter verliep. Zo zag je maar,alles hing aan elkaar vast en had wel iets met elkaar te maken. Met een trotse houding liep de grote warrior verder. Hij kon de Cavern al zien.

Open voor iedereen!
Note: hij is vlak bij de clan cavern


:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanstar
StarClan
Better times! [OPEN] 29puumf
~Butter(fly)~
3395
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Better times! [OPEN]   Better times! [OPEN] Icon_minitimedo 28 sep 2017 - 19:08

Het was waarschijnlijk de laatste keer geweest dat ze Barksound gesproken had toen hij de leugens over de dood van haar halfbroer uit de doeken had gedaan, niet eens alle leugens want later kwam er dan ook nog bij dat hij een Windclanner had gedood. Iets dat de voormalige Windclanleader zo had geschokt dat ze was afgestapt. Hoe dan ook, het was het verleden en het werd tijd dat ze samen met haar Warriors zou kunnen werken aan een goede toekomst voor Windclan, eens ze natuurlijk uit de problemen kwamen en een eigen territorium hadden. Toch kon het niet kwaad nu al te beginnen daarmee. Haar blauwe ogen had ze gericht op de kleine gestalte in de verte die twee konijnen met zich mee sleurde. Zijn zwarte vacht was iets dat ze van verre al kon herkennen, hij was dikker dan de meeste zwarte katten in Windclan. Met een trotse houding liep de grote Windclanner verder, richting de Clan Cavern, de blauwe blik van de jonge Windclan Leader verliet hem niet, voordat ze op stond om hem te begroetten. "Barksound," Mauwde ze niet eens onvriendelijk, maar eerder neutraal dan echt warm. Het zou wat tijd kosten voordat de jonge kattin hem zou vergeven van zijn leugens, aangezien die uiteindelijk veel schade hadden toegediend, toch was ze niet hier om hem daarop aan te spreken. "Heb je nog energie over voor een korte jacht?" Vervolgde ze, hem uitnodigend met haar mee te gaan. Ook zij moest af en toe even weg uit de Cavern, zeker nu ze zoveel aan haar hoofd had.


Better times! [OPEN] Oceano10
Better times! [OPEN] LcrIgCQBetter times! [OPEN] JwNO92gBetter times! [OPEN] EjrsROFBetter times! [OPEN] UK1ajoIBetter times! [OPEN] 3qCkg2fp_oBetter times! [OPEN] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Better times! [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: