Sometimes I feel like nothing will ever get better. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Sometimes I feel like nothing will ever get better.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sometimes I feel like nothing will ever get better.  DPKsfdL
Freedje
568
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Butterpact
BerichtOnderwerp: Sometimes I feel like nothing will ever get better.    Sometimes I feel like nothing will ever get better.  Icon_minitimedo 28 sep 2017 - 17:36

De eerste dode dankzij de ziekte was gevallen en opeens leek het alsof er overal paniek uitbrak in alle Clans. Andere katten werden opnieuw ziek en er gingen al paniekerige geruchten rond dat het nooit beter zou worden, dat er geen remedie te vinden was en dat iedereen uiteindelijk zou sterven. Oké, dat laatste had hij gehoord van een elder die het allemaal niet meer goed leek te weten, maar de woorden zouden wel eens goed waarheid in zich kunnen hebben als de medicine cats inderdaad geen remedie voor deze ziekte vonden. En ondertussen voelde hij zich miserabel omdat hij alleen maar kon wensen dat het hem in plaats van de WindClanner was geweest die gestorven was aan de vreemde ziekte. Maar hoe vaak hij zich ook dicht in de buurt van de zieke katten waagde of wenste dat het hem ook zou overkomen, gebeurde hem nog steeds niks. StarClan, hij zou zich tot de met sterren bezaaide hemel elke nacht gericht hebben om StarClan te smeken dat ze hem bij zich konden nemen in plaats van katten van families af te nemen die hun nog nodig hadden, die ook maar iets om hun gaven. Hij had niet het idee dat ook maar iemand hem zou missen als hij zich liet meenemen door StarClan, misschien was de Clan zelfs beter af zonder hem. Maar tot dusver had StarClan nog niet naar zijn wensen geluisterd en had hij nog steeds zelf geen poging durven doen om zichzelf om het leven te brengen. De tom slikte en ging zitten terwijl hij maar wat voor zich uit keek. Hij had geen zin meer om te rennen, geen zin meer om moeite te doen om ziek te worden en ook geen zin meer om moeite te doen om StarClan te smeken dat ze genade met hem moesten hebben. Hij dacht niet dat ze zich aan zijn wensen gingen houden en dat als hij het zou proberen hij alleen zichzelf daarmee had. En dus bleef hij maar zwijgzaam zitten terwijl hij wachtte of er iets anders zou gebeuren vandaag.


+ Eerste post voor Leafbreeze
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Sometimes I feel like nothing will ever get better.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: