Come fly with me [OPEN] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Come fly with me [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Deerpaw
Member

Paprikachips
72
Actief
❀ Don't be afraid,
my deer ❀

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Come fly with me [OPEN]   za 28 okt 2017 - 16:10

Deerpaws vacht tintelde toen ze de wind door haar vacht voelde strijken. Haar staart wiegde mee in het ritme van de zwaaiende takken en ze voelde gelukzalig hoe haar vacht overeind ging staan van de kou. Haar ogen kneep ze dicht van geluk. Ze schrok van de tak die plotseling in haar gezicht vloog en liet even een boze grauw horen die bestemt was voor de schuldige die haar uit haar droom getrokken had. "Stom ding." Sisde ze zachtjes. Deerpaw was met haar hoofd nog bij de tak, toen ze plots naar adem snakte.  De bodem was verandert in rots en ze zag het wijdste uitzicht dat ze ooit had gezien. Toen ze nieuwsgierig verder trippelde, snakte ze voor de tweede keer naar adem. Op rand van de afgrond was ze blijven staan en als ze nog iets verder zou lopen, zou ze naar beneden de afgrond in kunnen kijken. De apprentice wiebelde opgewonden van haar ene op haar andere been. De plaats was zo overweldigend dat ze er opslag haar verlegenheid van verloor. Toen Deerpaw naast zich een schaduw zag, vergat ze ook haar "apprentice"-zijn en probeerde als een kitten de schaduw te vangen. Pas toen ze verveeld raakte, merkte Deerpaw pas waar de schaduw vandaan kwam. De poes bewonderde de roofvogel die boven rond cirkelde en probeerde in te schatten of de roofvogel een gevaar zou kunnen vormen. Toen ze bijna zeker was van niet, sleepte haar gedachte haar ergens anders heen. Langzaam maar zeker leek het of haar vacht plaats maakte voor veren en dat haar neus hard en krom werd. "Kom met me mee." Leek de vogel te roepen. Net op tijd besefte Deerpaw dat ze niet kon vliegen en ze schudde haar hoofd om de rare fantasie uit haar gedachte te krijgen. Ze hoopte maar dat niemand haar had gezien.

[OPEN]Thanks voor dit prachtige setje, Rustle!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2478
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me [OPEN]   za 4 nov 2017 - 21:09

Leafbare hing in de lucht en zou snel haar intrede maken. Dit gebied was door zijn rotsige structuur al niet de beste plek voor kruiden, maar als de winter in zou treden zouden ze pas echt een probleem hebben. Sneeuw zou alles voor hun doden en verbergen, dus besloot Routpaw dat voor te zijn door nu zo veel mogelijk kruiden in te slaan. Ze was er even alleen op uit getrokken en ging een anatal gebieden langs. Tegen het middaguur had ze enkel een armzalig hoopje kruiden gevonden en het was zeer ontmoedigend. De jonge poes wilde net opgeven en terug keren naar de Cave toen ze langs de Vulture's drop kwam. Gezien zijzelf het niet zo op hoogtes had, wilde ze eerst doorlopen. Al helemaal toen ze ook nog een aantal roofvogels zag vliegen. Het was echter toen dat ze een klein figuur aan de rand zag staan, gevaarlijk dichtbij de afgrond. Haar hart leek een slag over te gaan en haar gedachtes gingen uit naar Aurorapaw en alle andere katten die van diezelfde richel af waren gesprongen of gevallen. Haar vermoeidheid vergetend snelde ze naar de jonge kat toe. Eenmaal in de buurt legde ze haastig de kruiden neer. "Stop! Nee! Blijf staan!" Riep ze in paniek, waarna ze de jonge kat bij diens nekvel pakte en van de rand vandaan trok. Met grote ogen van bezorgdheid keek ze de poes aan; het was Deerpaw. "Deerpaw! Is alles goed, h-heb je je niet bezeerd?" haar ogen schoten over de poes aan op zoek naar verwondingen.


I have loved the stars too fondly

to be fearful of the night.

om nom nom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Deerpaw
Member

Paprikachips
72
Actief
❀ Don't be afraid,
my deer ❀

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me [OPEN]   za 4 nov 2017 - 21:40

"Stop! Nee! Blijf staan!" Deerpaw schrok zo erg van de stem die vanuit het niets kwam, dat ze voorover struikelde en van de rots gleed. Hevig probeerde ze het glijden tegen te houden. Haar ogen stonden doodsbang toen ze probeerde om haar nagels in de rotsen te staan. Het was een geschenk die van Starclan leek te komen toen er iemand zijn of haar tanden in haar nekvel zette. De afgrond onder haar poten maakte plaats voor de rotserige ondergrond. "Deerpaw! Is alles goed, h-heb je je niet bezeerd?" Toen pas herkende Deerpaw de stem van Routpaw. Maar het duurde niet lang, of ze begon snel te ademen en ze trilde hevig. De tien moons oude apprentice had last van een van haar paniekaanvallen. Langzaam raakte ze het bewustzijn kwijt, terwijl haar ademhaling sneller en sneller werd en haar lichaam harder trilde dan ooit te voren. Het zweet brak haar uit toen de wereld begon te draaien. Een paar seconden later zakte ze in een. Haar adem stokte en een paar lange seconden steeg er geen lucht meer door haar longen. Toen hapte Deerpaw schokkerig naar adem.Thanks voor dit prachtige setje, Rustle!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routpaw
Med. cat apprentice

Kip
2478
Actief
★It's both a blessing and a curse to feel everything so very deeply.

CAT'S PROFILE
Age: ❀19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat App
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Come fly with me [OPEN]   zo 5 nov 2017 - 22:01

Haar hart sloeg een slag over toen ze zag hoe de poes van haar woorden schrok en naar beneden gleed. Sneller dan ze ooit had gerend kwam de jonge poes naar voren en greep Deerpaw bij haar nekvel, alvorens haar naar boven te trekken en op de veilige rotsen neer te leggen. Routpaw stond trillend op haar poten en keek met pijn toe hoe Deerpaw in een paniek aanval terecht kwam. Routpaw slikte een brok van angst in haar keel weg en begon trillend het kopje van Deerpaw te likken. "H-het is goed, je bent veilig. R-rustig maar Deerpaw,"deed ze een poging om de ander te kalmeren. De apprentice leek echter uit het niets te stoppen met ademhalen. Geschrokken sprong Routpaw overeind en haar ogen schoten in het rond, niet wetend wat ze kon doen behalve afachten. Starclanzijdank kwam de poes snel weer bij. Routpaw rende naar het stapeltje kruiden dat ze had verzameld eerder die dag en trok er twee jeneverbessen vanaf, die ze vervolgens naar de poes meenam. "Hier, e-eet deze op. Ze helpen om je te kalmeren," ze trilde nog steeds op haar poten. Dat was dichtbij geweest, té dichtbij.


I have loved the stars too fondly

to be fearful of the night.

om nom nom
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Come fly with me [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: