Whispers of the Heart (Coyotepaw) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Whispers of the Heart (Coyotepaw)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
Clanleader

~Butter(fly)~
2964
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~29 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Whispers of the Heart (Coyotepaw)   za 4 nov 2017 - 12:29

De wonden van de vos waren langzamerhand aan het genezen. Zeker op die van haar hoofd was niets meer te zien, enkel die op Oceanbreeze's flank zat nu nog een duidelijke korst. Dit zorgde er voor dat bij elke beweging die de jongste Leader maakte ze een steek voelde aan die kant van haar lichaam. Hoewel het goed genas, was het nog niet verdwenen en zou het nog wel een poosje duren voordat de kattin geheel fit was. Toch had ze geen spijt van haar acties, Oceanbreeze was alles behalve zelfingenomen en had dus zonder na te denken de jonge Tribe to be gered uit de klauwen van het jonge rosse dier. Het was waarschijnlijk wel bekend dat ze niet de beste vechter was, al had ze in de Moons als Deputy wel wat erbij geleerd, was ze minder angstig geworden en stond ze steviger op haar poten. Klaar om de vijand een lesje te leren als dat nodig was. Toch ging ze gevechten liever uit de weg, ze was niet zo gewelddadig. Haar blauwe ogen gleden naar de Redwood, waar ze wist dat waarschijnlijk enkele Warriors aan het jagen waren. De mysterieuze ziekte was iets dat ook haar bezig hield en hoewel ze geen last had daarvan had ze voldoende katten om zich zorgen om te maken. Zo was haar eerste nest kittens net Apprentice, en had ze nog een jonger tweede nest die ook een grote kans had om ziek te worden. Haar zwangerschappen waren nooit geplant geweest maar dat nam niet weg dat ze zielsveel van haar kittens hield. Twee kittens waren al weer overleden, beide niet zo lang naar de geboorte. Skykit en Rosekit. Het verlies van kittens viel altijd zwaar en had haar moederhart nog sterker gemaakt dan het al was. Immers had het haar hart geopend naar weeskittens en dat had er voor gezorgd dat ze ook Silverkit, nu Silverpaw en Burnetkit nu ook Apprentice onder haar hoede had genomen. Burnetpaw had veel traumatische ervaringen gehad en leek nu verder weg dan ooit van haar verwijderd. Ze wist niet wat haar jonge dochtertje uit spookte maar het was alles behalve positief. Vaak konden kittens nog niet begrijpen hoeveel Oceanbreeze moest doen, ze maakte nog extreem veel tijd voor ze vrij, maar uiteindelijk lag de veiligheid van elke kat van haar Clan in haar poten. De kittens hadden een moeder én een sterke Leader nodig. Een rol die ze beide had. Oceanbreeze draaide haar kop om zodra ze pootstappen hoorde die behoorden tot een jonge Apprentice. Een die de dochter was van Butterstar, een warme glimlach verscheen op haar snoet terwijl ze de ander aansprak. "Coyotepaw?" Haar stem klonk rustig en zeker niet vijandig. Butterstar was een halfzus van Whitelion en dat was Oceanbreeze ook dus ergens waren ze verre familie van elkaar, door Whitelion. Een kater die was overleden toen zijzelf nog maar een Apprentice was.

Ze tikte met haar staart naast zich op de grond om de jonger kattin uit te nodigen bij haar te komen zitten. Ze wist niet of Butterstar het ooit over haar halfbroer had gehad in Windclan maar dacht dat het geen kwaad kon om haar daarover te vertellen. Het verhaal over de ruzie tussen Windclan en Riverclan, die er was geweest voordat ze benoemd was tot Deputy. Een die uit leugens was voortgebracht en een die ze nooit zou vergeten. Iets dat een begin was geweest in alle drama die Windclan had gekend. Ze hoopte maar dat ze haar Clan er sterker uit zou krijgen, Barksound had voor veel onrust gezorgd door een leugen te verspreiden. Een oorlog was eruit voortgevloeid, een waarin ze niet had gevochten. Zelf had ze toen in de Nursery gelegen, had ze net kittens gekregen toen Barksound opbiechtte dat Whitelion niet door Riverclanners was vermoord. Riverclan was toen hun kamp binnen gevallen, omdat ze al eerder een aanval op hen hadden uitgevoerd. Oceanbreeze schudde haar kop even voordat ze met een heldere blik naar de jonge kattin keek. "Je bent een van de dochters van Butterstar, als ik het goed heb." Mauwde ze zacht waarna ze haar staart om haar poten sloeg. "Voordat je geboren was, hebben Windclan en Riverclan gevochten. Heb je interesse om dat verhaal te horen?" Vroeg ze bedenkelijk. Ze was van plan het neutraal te vertellen. Immers was Whitelion een oom van deze kattin en had ze het recht te weten wat haar familie was, daarbij had Oceanbreeze niet zoveel te doen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Whispers of the Heart (Coyotepaw)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: