Who's that?! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Who's that?!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Homepaw
Member

Floriske
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 8 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
avatar
BerichtOnderwerp: Who's that?!    do 14 dec 2017 - 19:01

Buiten regende het en in de grot was het schemerig. Hier en daar lagen plassen water waar kletsnatte warriors zich hadden uitgeschud na de jacht. Die waren natuurlijk fantastisch voor kittens, want het genot van heel hard in zo'n plas water springen waardoor de druppel alle kanten op spatten was natuurlijk ongeëvenaard. Homekit stond dan ook net op het punt om een flinke sprong te wagen, toen ze geschrokken bleef staan. Meestal keek ze niet zo naar het water, maar nu had ze iets geks gezien, iets wits. Voorzichtig boog ze zich over het oppervlak, en duikelde toen van schrik achterover. Wat was dit nu? Zoekend keek ze om zich heen. Waar waren de andere kittens? Dit moest ze aan hen vertellen! Ah, daar zag ze Auwkit! "Auwkit, Auwkit!" riep ze luid terwijl ze naar hem toe sprintte, in haar haast bijna over haar eigen poten struikelend. "Er zit een kitten in het water!" Want ze had het heel goed gezien: een wit gezichtje met grote blauwe ogen die haar recht aanstaarden!

- Eerste post voor Owlkit,


Home
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Who's that?!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Clan Cavern-
Ga naar: