B U C K 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 B U C K

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Buck
Member

5
Actief
Hell is empty, and all the devils are here.

CAT'S PROFILE
Age: 7 months
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: B U C K   di 6 maa 2018 - 21:05BUCK

GENERAL


Name: Buck
Age: 6 moons
Gender: Male
Bloodline: 50% Bloodclan, 50% Kittypet
Parents: Paris (npc, dead) x Ursa (npc, dead)
Siblings: Two unknown brothers
Mate: None
Clan: Bloodclan
Rank: Young One
Mentor: NoneINSIDE


General: Buck komt koel en berekenend over. Hij is zeer precies in zijn hygiëne en gewoontes en is een echte perfectionist. Hij schrikt er niet voor terug om geweld te gebruiken. Door zijn gewelddadige opvoeding weet hij soms niet hoe hij affectie moet tonen, aangezien niemand ooit affectie voor hem toonde. Ondanks zijn koude uiterlijk heeft hij toch een gevoelig kantje. Hij kan absoluut niet tegen ouders die hun kittens mishandelen.OUTSIDE


Fur length: Short
Fur color: White
Eye color: Green
Nose color: Pink
Pawpads color: Pink
Whisker color: White
Build: Buck is groot, maar smal gebouwd. Onder zijn witte vacht is hij zeer gespierd.
Scars: Veel verschillende littekens op zijn rug, worden grotendeels bedekt door zijn vachtHISTORY

Het was nooit de bedoeling dat Buck werd geboren. Zijn vader, Paris, was zeer kil en streng, een echte BloodClankat. Zijn moeder een eenvoudige Kittypet. De twee hadden een verborgen relatie, tot Paris te horen kreeg dat ze kittens van hem verwachtte. Zo snel als hij kon maakte de toekomstige vader zich uit de voeten. Maandenlang liet hij zijn hoofd niet zien. Op een nacht kwam hij terug, met als doel zijn kittens te vermoorden. Hij sloop binnen toen ze lagen te slapen, maar om een of andere reden voerde hij zijn plan niet uit. In plaats daarvan nam hij één van de kittens mee naar het BloodClankamp.

Als kitten werd Buck apart gehouden van de anderen. Zijn vader begon hem op zeer jonge leeftijd al te trainen. Deze trainingsessies waren hard en zonder genade. Als zijn vader vond dat hij het niet goed genoeg deed, kreeg Buck klappen. Hierdoor heeft hij enorm veel littekens op zijn rug. Buck had een moeilijke relatie met zijn vader. Hij hield van hem en hij haatte hem. Vaak sloop hij 's nachts naar de den van zijn vader om hem te vermoorden, maar nooit kon hij het over zijn hart verkrijgen het ook echt te doen. Totdat een andere kater het voor hem oploste, zijn vader werd op een patrouille vermoord door een Rogue. Buck was nog maar een kitten, maar helemaal alleen.


Hell is empty.

And all the devils are here.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
B U C K
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: General :: Introduction :: Cat Register :: Bloodclan-
Ga naar: