Brainfog 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Brainfog

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistpaw'
Member

Kip
112
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Brainfog   za 30 jun 2018 - 21:45

Ze was niet blij terug te zijn. Hier voelde niet als thuis, het voelde enkel als een slechte herinnering. In deze nursery had haar moeder hun gebaard, in dit territorium raasde nog altijd die bloedrode stroming die haar moeder en broertje hadden doodgeslagen tegen zijn rotsen. Hoe konden de katten rustig slapen in dit gebied waar het bloed van haar familie aan kleefde? De bergen hadden ook doden gebracht, er lag daar net zoveel bloed als hier. Het was hypocriet, maar toch kreeg ze het niet uit haar hoofd. Haar vader was met andere zaken bezig, haar zusje was al warrior geworden, haar stiefmoeder kreeg haar levens en iedereen ging verder met het lot dat voor hun was klaar gelegd. Ze voelde zich zo verdomd alleen. Alsof iemand haar te vroeg uit een baarmoeder had getrokken en neer had gezet in dit leven, dit verhaal waar ze niet thuis hoorde. De jonge poes zuchtte huiverend en krulde zich op in een schaduwrijk hoekje bij de apprentice den. Ze mocht niets eten, immers had ze nog niets gevangen. Daarom lag ze daar enkel, zo ver weg mogelijk van de nursery verwijderd.


[Harespring eerste post]Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams

Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Cynthia
104
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Brainfog   zo 1 jul 2018 - 14:02

Ze waren weer terug in het oude territorium en ze was een warrior geworden. Ze was het territorium al een paar keer gaan verkennen en zo ook vandaag. Ze had ondertussen ook nog twee muizen weten te vangen en die had ze dan ook meegenomen. Ze liep het kamp binnen en legde de twee muizen op de stapel. Ze zou later nog wel wat te eten pakken, voor nu keek ze om zich heen of er iemand was die ze misschien gezelschap zou kunnen houden. Haar ogen vielen al snel op haar zusje, Mistpaw, die in de buurt van de apprentice den lag. Ze waren niet samen warrior geworden, wat ze ergens wel jammer vond, maar ze hoopte voor haar zusje dat ze snel een warrior zou worden. Ze liep naar haar toe en ging voor haar zus zitten, terwijl ze haar blik op Mistpaw richtte. "Hey, Mistpaw." Voor nu zei ze verder nog niks.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mistpaw'
Member

Kip
112
Actief
Warning; Fragile
Please handle with care

CAT'S PROFILE
Age: ⚜11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Brainfog   wo 18 jul 2018 - 12:25

Haar slechte ogen bedrogen haar vaak genoeg, maar haar zusjes wist ze nog altijd als eerste te onderscheiden. De rood-witte vacht van Harepaw, nee, Harespring, was geen uitzondering. Mistpaw slikte en wendde haar blik af. Haar hele hart lag bij haar familie, bij haar zusjes en vader, maar dat maakte het soms enkel nog lastiger om ze onder ogen te komen. Starclan, ze wilde zo graag blij zijn voor haar zusje, want dat was wat ze verdiende. Toch kon ze niets anders dan schaamte van zichzelf voelen, en ongeluk. Ze was een slecht, egoïstisch persoon, diep van binnen. Twee witte poten stonden voor haar neus stil "Hey, Mistpaw.". De grijze poes keek op. "H-hey, Harespring..." klonk haar zachte, haast fluisterende stem, waarna ze haar blik weer afwendde. Er kwamen geen woorden meer uit haar keel en de stilte die viel deed zoveel pijn. "... Gefeliciteerd,"wist ze eruit te krijgen en dwong een voorzichtige glimlach op haar gelaat. Harespring had geen idee hoe trots ze toch van binnen was, hoeveel ze van haar zusje hield, hoe moeilijk ze het vond dat door te laten schemeren.Well I have brittle bones it seems
I bite my tongue and I torch my dreams

Have a little voice to speak with
And a mind of thoughts and secrets

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Cynthia
104
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Brainfog   wo 18 jul 2018 - 15:52

Kort ontmoeten de ogen van haar die van Mistpaw voor haar zusje ze weer afwendde na haar begroet te hebben. Een lichte frons verscheen op haar gezicht, welke al snel weer verdween bij de felicitatie die naar haar toekwam. "Dankje," Zei ze terwijl er een glimlach op haar gezicht verscheen. "Het zal ook wel snel jouw beurt zijn." Ze had gewild dat ze samen warrior waren geworden, maar dat had niet zo mogen zijn. Toch hoopte ze dat Mistpaw snel een warrior zou worden, zodat ze weer in dezelfde den zouden kunnen slapen. Ze zette zich neer en liet haar blik weer naar Mistpaw gaan. "Ik zal een plek vrij houden voor wanneer je warrior wordt." Dat was iets dat ze haar best voor zou doen als Mistpaw het ook zou willen natuurlijk. "Dat is als je dat zou willen." Het kon zijn dat Mistpaw bij andere katten zou willen liggen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Brainfog
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: