We will not fade away 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 We will not fade away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quickpaw,
Member

»Quinty«
16
Actief
"Seriously? Seriously? Lame"

CAT'S PROFILE
Age: « 8 Moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: We will not fade away   za 7 jul 2018 - 21:54

Met een klein konijn in zijn bek, trippelde de kater terug naar het kamp. Hij had meer kunnen vangen, maar een ongelukkige val had er voor gezorgd dat zijn voorpoot wat pijn deed. Later zou hij wel naar de Medicine Den lopen, voor nu had hij iets anders op het oog. Terwijl hij het konijn op de prooistapel legde, en zijn vermoeide poot een goede en stevige lik gaf, merkte hij de Leader van Windclan op. Eens zien of hij iets voor haar kon doen. Quickpaw zat zonder mentor, maar dat betekende niet dat hij zijn taken zou laten gaan, hij wist wat hem als apprentice te doen stond en wist ook dat hij waarschijnlijk pas later Warrior zou worden. Maar zou moest het dan wel zijn, hij zou niet gaan zeuren bij Oceanbreeze voor een nieuwe, de Leader had waarschijnlijk al te veel aan d'r hoofd. Hij struinde de prooistapel en wandelde met een muis in de richting van de Leader. "Oceanbreeze?" vroeg hij voorzichtig, terwijl hij de muis bij d'r neerlegde. "Ik dacht dat je misschien honger zou hebben," vervolgde hij daarna, iets wat onzeker over zijn daden.

[+Oceanbreeze]"Magic is supposed to be scary. Love is supposed to hurt. Ecstasy needs a little fear."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2653
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~28 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We will not fade away   wo 11 jul 2018 - 13:39

Oceanbreeze keek een tikkeltje peinsend voor zich uit. Naast het afreizen naar de Moonstone dat binnenkort moest gebeuren, droeg ze ook de zorgen over Icecloud en diens ongeboren jongen met zich mee. Ze zou haar moeder nog niet kunnen verliezen; er was nog zoveel dat ze met de oude witte kattin wou bespreken. Haar blauwe ogen gleden nadenkend naar een gestreepte Apprentice die daarnet een konijn op de prooihoop had gelegd. Om nog maar te zwijgen over het feit dat er Apprentices waren die een nieuwe mentor nodig hadden. Ze kon niet te lang stil blijven staan bij haar zorgen, dat zou het niet veranderen of weghalen. "Oceanbreeze?" Vroeg de kater voorzichtig, terwijl hij een muis bij haar neer legde, waardoor ze een tikkeltje verbaasd met een oortje wiebelde. Ze had verwacht dat de betreffende Apprentice de muis voor zichzelf had meegenomen. "Ik dacht dat je misschien honger zou hebben," Vervolgde de jongere kater daarna waardoor ze hem een dankbaar glimlachje gunde. Quickpaw leek een tikkeltje onzeker, iets dat ze in hem herkende. Als jonge kattin was ze ook geen zelfverzekerde kattin geweest, ze had zoveel van haar mentor geleerd. Ze boog haar kop even met een vriendelijke glimlach waarna ze het muisje naar zich toe schoof. "Dankjewel, Quickpaw, pak zelf ook maar een klein prooi en kom erbij zitten," nodigde ze hem uit. Het was bij hoge uitzondering dat ze een kat toestemming gaf midden op de dag met haar te zitten terwijl er nog voldoende te doen was. Om haar te storen in haar zaken.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Quickpaw,
Member

»Quinty«
16
Actief
"Seriously? Seriously? Lame"

CAT'S PROFILE
Age: « 8 Moons »
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We will not fade away   wo 11 jul 2018 - 14:00

Zijn oortjes gingen verrast overeind staan toen Oceanbreeze zijn prooi in ontvangst nam en hem zelfs uitnodigde om wat te pakken en bij d'r te komen zitten. Het was een hele eer om bij een leader te mogen eten, dus dit nam hij zeker aan. Snel, bijna struikelend over zijn pootjes en langer vacht, racete hij terug naar de prooistapel, zocht een klein muisje uit en wandelde terug naar Oceanbreeze. "Bedankt, Oceanbreeze," zei hij voorzichtig, terwijl hij wachtte totdat de leader toestemming gaf om te gaan eten. Hij wilde niet onbeschoft over komen. "Is het zwaar? Leader zijn, zeg maar," vroeg hij daarna. De woorden floepte eruit voordat hij erover nagedacht had en iets beschaamd liet hij zijn kop zakken en staarde strak naar het muisje. "Sorry," mompelde hij daarna. Yikes, dit ging niet zo lekker als dat hij had gewild. Hopelijk zou Oceanbreeze hem nu niet wegsturen."Magic is supposed to be scary. Love is supposed to hurt. Ecstasy needs a little fear."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Oceanbreeze
Clanleader

~Butter(fly)~
2653
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~28 moons~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: We will not fade away   wo 11 jul 2018 - 15:00

Quickpaw's oortjes schoten verrast omhoog bij de woorden van de oudere kattin. Een klein glimlachje vormde om de lippen van de Leader toen ze de kater stuntelig een ander muisje van de prooihoop zag pakken. Het was best amuserend om te zien hoe jongere katten in de buurt van een hoge rang af en toe de gekste toeren uithaalden. "Bedankt, Oceanbreeze," Mauwde de kater voorzichtig. Hij was jonger dan haar eerste nest maar ouder dannde tweede nest die ze had gehad. "Is het zwaar? Leader zijn, zeg maar," Vroeg de kater die goed gemanierd wachtte totdat zij toestemming gaf om te eten. Al wachtte ze daarmee door zijn vragen. Met prooi in de mond eten werd vaak een behoorlijke smeerboel. De kater liet zijn kop een tikkeltje beschaamd zakken, "Sorry," Mauwde hij toen. "Elke taak kan lastig zijn," Mauwde de kattin warm waarna ze een hap nam van haar prooi en de jongere kater kort en bemoedigend met haar staart aantikte. Ze nam hem de vraag niet kwalijk. Er was veel nodig om haar echt geërgerd te krijgen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
We will not fade away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: