Rain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18° - 26° C
Greenleaf biedt alle vrijheid en opties waar de clans zo voor gevochten hebben. De makkelijkste tijd van het jaar lijkt eeuwig te duren en geeft hoop voor de toekomst. Wat zou er fout kunnen gaan in zo'n perfecte tijd.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Rain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 

Chi
3453
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Rain   zo 5 aug 2018 - 12:46

Haar groene ogen stonden droevig naar de grens te staren. Ze wist dat het verboden was, ha, ze wist het beter dan eender welke andere rogue dan ook. Omdat ze vroeger deze grenzen zelf beschermd had. Nouja, of de katten die zich er achter bevonden dan toch. Echt in staat zijnde om eenlingen te verjagen was ze nooit geweest. En alhoewel ze nu wat sterker was dan voorheen, wat ook kwam door haar solitaire leven, was ze nog altijd geen waardige tegenpartij. Meestal vermeed ze andere katten. Ze was eerder een vluchter dan iemand die de uitdaging aanging. Een zachte zucht verliet haar bekje. Hoe zou het nu zijn? Ze wist dat de Clans een hele lange tijd weg waren geweest. Naar waar dat wist ze dan weer niet. Zou hij nog leven? Zo ja, hoe zou het met hem zijn? Zou hij... iemand hebben? Een steek van zowel pijn als jaloezie doorboorde haar hart. Als ze maar kon teruggaan. Teruggaan naar de Clan... Of teruggaan in de tijd en haar verschrikkelijke vergissing terug goedzetten. Ze had simpelweg tijd nodig gehad. En ze had de fout gemaakt om hiervoor de Clan te verlaten. Waarom was ze gewoon niet voor een bepaalde tijd asociaal geweest? Daar was ze toch ook zo goed in, right? Dan stond ze hier nu niet. Wie weet waar stond ze nu dan! Naast hem? Of juist niet? Littlestream schudde haar kopje. Ze was ooit medicijn kat geweest, het kon dus toch niet dat Starclan haar nu volledig uit hun zich verbannen had? Of wel? Waren hun ancestors zo wreed? Plots voelde de grijze kattin een druppel op haar neus. O kak. Regen! Ze haatte zomerse buien. Het waren meestal slechts korte regenbuien maar wel hevige. Zonder na te denken schoot ze naar de dichts bijzijnde struik, wachtende tot het voorbij was en een zachte zucht van opluchting slakende wanneer het ook zover was. Pas toen ze zich terug uit de struik waande, merkte ze op waar ze zich bevond. "O help," miauwde ze, proberende niet te vloeken. Shadowclan gebied!

Only Tall!


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16211
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Rain   wo 8 aug 2018 - 14:58

Hij slofte. De kater was zich bewust van het sloffen van zijn poten en maalde er weinig om. Bijna was hij geneigd om zijn tong uit te steken naar Starclan, kijk eens! Jullie hebben een leider gekozen die sloft. Misschien dat ze hem dan zijn levens weer zouden afnemen en een memo naar Ace zouden sturen 'sorry, foutje, pak Acorn maar'. Zoiets ofzo, al was dat natuurlijk niet eerlijk naar Acorn toe. Al betwijfelde Tall of die het leider zijn net zo'n drama zou vinden als hijzelf. Acorn was best blij met de gang van zaken in de clans, die zou niet net als Tall de frustratie kennen elke keer wanneer zijn clangenoten andere clans zwartmaakten, of het gevoel iets te moeten veranderen. Het zat vast, er viel niets te veranderen. Tall vond het verschrikkelijk. Bijna net zo verschrikkelijk als de regen die net op zijn neus viel. Met een 'are you kidding me'-gezicht keek de kater omhoog, really Starclan, omdat hij zeurde? Lekker begripvol. Maar waarom was hij verbaasd, zo ging het veel vaker. Een zucht ontsnapte hem en op een drafje liep hij naar een boom om eronder te schuilen. Grenzen controleren was zoveel stommer met regen.
Een stem leek dit acuut tegen te spreken, de roep om hulp deed Tall fronsend naar het bosje kijken. Het was nog net in shadowclan gebied, maar de stem die het voortgebracht had was al tijden niet meer in shadowclan gehoord. Nieuwsgierig stak de kater zijn neus was naar voren en hield zijn kop schuin, ogen nog steeds ongelovig tot spleetjes. "Little?" zijn stem hoog van ongeloof. Het zou toch niet? Ze hadden elkaar niet gezien sinds.. Naja, sinds.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Chi
3453
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Rain   wo 8 aug 2018 - 16:09

Ojee. Er waren zoveel meer woorden, vloekwoorden, die in haar opkwamen en haar bekje wouden verlaten maar er was slechts één woord dat ook echt de uitgang wist te vinden. En in dit geval, was dat geen vloekwoord maar een naam. "Tall," miauwde ze, integendeel tot zijn woorden geen vraag maar eerder een statement. Haar groene ogen stonden vol ongeloof en haar grijze, ietwat natte vacht kwam deels overeind. Dit door onzekerheid. Wat moest ze doen? Moest ze blij zijn? Maar ze was een rogue. Hij was... leader intussen al? Het was ook weer typisch voor haar! Betreed ze per ongeluk éénmaal Clangebied en bam, direct de leader op haar dak! Waarom kwam zij toenertijd altijd alle eenlingen tegen? Hoe eerlijk was dit nu weer. Starclan was duidelijk niet meer aan haar zijde, als ze dat ooit wél geweest waren... Ook al hoopte ze stiekem dat ze dat nu nog áltijd waren. Een zucht verliet haar bekje en ze wist eindelijk haar vaalgroene ogen van de bruine tabby af te werpen. Ze fronste. Tranen welden op in haar ogen maar toen ze deze dichtkneep, werden deze vernietigd. Uiteindelijk keek ze terug op. "I-ik zal wel terug weggaan! Het spijt me, het was niet de bedoeling dat ik hier kwam.... Ik wou gewoon eens.... zien naar de grens en toen begon het te regenen en ik.... i-ik dacht niet na." besloot ze uiteindelijk, haar kopje schuddende. O, wist hij maar dat dat niet over deze situatie ging. Ze had zoveel keren gehandeld zonder na te denken, maar waarom was hij er altijd voor haar geweest behalve net die ene keer? Hij had haar moeten stoppen! Hij had haar moeten tegenhouden en haar zeggen dat alles wel terug goedkwam! Hier stond ze nu dan, verslagen. Schouders hangende en haar groene blik bijna wanhopig op de kater. Haar laatste beetje zelfrespect voorkwam dit. "Waarom heb je me niet tegengehouden?" vroeg ze uiteindelijk, haar groene ogen weer in de zijne priemende. Zoals ze vroeger zovaak had gedaan... maar nét niet vaak genoeg.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16211
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Rain   za 11 aug 2018 - 11:17

Zijn ogen spraken boekdelen, of juist niet, aangezien ze niet twinkelden maar strak stonden. Aan de ene kant leek het hard, aan de andere was het een van de weinige manieren waardoor Tall niet door emoties overmand zou handelen. Toen de poes begon te brabbelen dat ze wel weg zou gaan, dat ze hier niet had moeten komen, wendde hij met een strakke mond zijn gezicht af. Dit was niet makkelijk, of Naja, understatement of the year eigenlijk. Dit was verdraaid moeilijk. Nu hij zijn kittens gezien had in Starclan was alles teruggekomen, hun geschiedenis, zo lang geleden. Een zucht ontsnapte de kater. Ze waren allebei anders en toch was hij door dit ene moment teruggeslingerd in de tijd. Alsof ze weer jong waren.
Blijkbaar dacht Little ook aan de vroegere tijd, aan hoe ze uit elkaar gegaan waren. Hoe het geëindigd was. Tall keek op bij haar vraag, zijn houding sterk maar zijn ogen nu wanhopig. Wist hij veel, op dat moment had het logisch geleken, had het niet geleken alsof zij ooit gered konden worden. Het was het einde geweest en de enige manier om uit elkaar te gaan nadat je zo van elkaar hield was het creëren van een rauwe wond. En dit gebeurde met wonden die ongeheeld bleven. Die gingen etteren. "Dat weet ik niet," Antwoordde hij, verslagen en met een lichte schouderophaal alsof te zeggen 'ik was jong, jij was jong,'. Dat was wel wat het was, voor hem. Als hij zichzelf nog langer de schuld ging geven dan hij al had gedaan, zou hij niet verder kunnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Chi
3453
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Rain   zo 9 sep 2018 - 17:56

Ze kreeg een kort antwoord, gepaard met een schouderophaal. Haar groene ogen keken hem net zo strak aan als de zijne haar aankeken. Haar grijze staart hing richting de grond, niet bewegende. Net zoals haar kleine lichaam stokstijf aan de aardbodem genageld was. Als Tall hier nu niet voor haar stond, was het safe to say dat het leek alsof ze een spook gezien had. Want misschien was hij dat ook wel voor haar. Ze hadden elkaar zolang al niet meer gezien. En alhoewel haar hart nog altijd diezelfde tred aannam wanneer ze hem zag, wist ze dat ze de tijd niet meer konden terugdraaien. Ze was te lang weggeweest. En katten die de Clan verlieten waren niet meer toegelaten. Nooit meer. Een zucht verliet haar bekje, licht sidderend terwijl ze de andere kant opkeek. Het intensieve oogcontact eindelijk verbrekende. Er waren zoveel dingen die ze wou zeggen. Hem smeken haar terug in de Clan op te nemen. Een nieuwe start beginnen. Maar wat zou er gebeuren als ze dat vroeg? Ze zou hem dwingen woorden te zeggen die haar zouden kwetsen, wetende dat hij dat niet mocht doen. En als hun emoties even sterk waren, dan wist ze hoeveel hem dit zou kwetsen. Ze kon hem dat niet aandoen. Maar langs de andere kant, kon ze het zichzelf aandoen nog langer op deze manier te leven? Vraagtekens stapelden zich op en Little zag geen andere manier dan ze van zich af te schudden. De stilte bleef maar aanslepen. "Als ik de tijd kon terugdraaien, zou ik dat doen." Was het enige wat ze wist te zeggen. Haar groene blik keek hem aan. Misschien stond er wanhoop in te lezen, misschien verdriet. Of misschien allebeide. Voor haar leek het wel alsof ze geen gevoelens meer uit elkaar wist te halen. Ze had nooit verwacht, dat door hem te zien, ze weer zoveel dingen tegelijk zou voelen. "Hoe gaat het met je?" vroeg ze toen, even vergetende dat ze zich op vijandelijk gebied bevond. Ze keek naar beneden, schouders hangende, verslagen. "Als je wilt dat ik wegga..." miauwde ze zachtjes. Als hij dat wou, dan kon ze hem dat niet kwalijk nemen. Ze was tenslotte een rogue...


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16211
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Rain   zo 16 sep 2018 - 16:46

Haar ogen waren nog steeds dezelfde kleur als die nacht dat ze in de regen moesten schuilen, en haar staart maakte nog steeds dezelfde beweging wanneer ze zenuwachtig was als dat ie had gedaan toen ze naar highstones moesten samen. Tall zuchtte even en keek snel weg. Dit was een zeer verwarrend iets. Verleden en heden leken door elkaar te lopen, dit had hij afgesloten en met de komst van de poes kwam ook de pijn terug. Was zij de reden dat Starclan hem gezegd had een mate te zoeken? Wisten ze dat ze terug zou komen? De kater keek even besluiteloos naar zijn eigen staart, en toen weer op naar de poes. Hij wist niet wat hij moest antwoorden, hij ook? Misschien wel, aan de andere kant wist hij niet weer hoe ver, tot voor hun kittens? Maar had dat hen niet gemaakt tot wie ze waren? Hij wist het niet meer. Gesprekken met Little waren tegenwoordig niet zo simpel meer, ze hadden een historie samen die zich aan hen opdrukte als een lawine. Nog even en ze werden erdoor verzwolgen en dat bracht niets goeds.
"Tsja," Wist hij ook het antwoord op de volgende vraag niet, al moest hij hier even bij grinniken. Ze waren ook wel een stelletje. "Je hoeft niet weg," Kijk, eindelijk een vraag waar hij het antwoord wél op wist. "Ik ben gewoon..." Tsja, wat was hij? "Verrast?" Al moest dit ooit gebeuren, als je zoveel deelde als zij tweeën eindigde dat niet zoals het gedaan had. Dan was het rauw, en eindigde het nooit, heelde de wonden nooit. Zoals hij nu wel kon voelen. "Ik heb onze kittens gezien," Blurtte hij vervolgens uit, omdat die tussen hen in hingen als een muur. Zij wist niet hoe het met ze was, hij wel, dat moest hij delen ongeacht hun huidige verhoudingen toch? Al wist hij niet eens hoe de huidige verhoudingen in elkaar zaten om eerlijk te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

Chi
3453
Actief
“All the world is made of faith, and trust, and pixie dust.”

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Rain   zo 16 sep 2018 - 21:29

Het leek allemaal zolang geleden. Maar nu hij hier stond, voor haar, leek het wel gisteren dat ze er samen op uit gingen, nieuwe grenzen ontdekten, ... Haar groene ogen hadden een droevige glans toen ze naar de grond keek. Het kostte haar dan ook veel moed en kracht om hem terug aan te kijken. Ze wist dat ze hier niet hoorde te zijn. Ze had zelf gekozen het leven als rogue op zich te nemen. Maar langs de andere kant... ze had gewoon tijd nodig gehad. Me-time, zoals ze het wel eens noemden. In haar hart was het nooit haar bedoeling geweest de Clan te verlaten. Ze voelde het Shadowclan bloed nog altijd door haar aderen stromen. Haar hart klopte nog altijd voor haar Clan ... en voor hem. Dat merkte ze nu toen hij zei dat ze niet weg moest. Het bevestigde haar vermoedens, haar gevoelens. Welke ze voor zoveel manen al onder een laag as had gekoesterd. Het doosje was op slot gegaan. Maar het leek wel alsof zijn presence alleen al ervoor zorgde dat een enorme hamer deze doos verwoestte. Alles kwam weer naar boven. Ze zuchtte zachtjes. Waarom was dit zo moeilijk? Ze wist het al lang, maar Starclan gunde haar echt geen normaal leven, hé? Als Starclan nog wel over haar waakte... Haar aandacht focuste zich weer volledig op hem, toen hij bekende dat hij verrast was. Eventjes glimlachte ze, licht grinnikend. "Dan zijn we met z'n tweeën." miauwde ze terug, haar oogjes lichtjes twinkelend. De woorden die hij nadien uitsprak zorgden er echter voor dat deze glimlach algauw weer verdween. Als sneeuw voor de zon. Als een stuk prooi dat opgeschrokt werd door een hongerige kat. "Wat?" vroeg ze, haar groene ogen vergrotende. Ze had de beelden verbannen uit haar hoofd, maar deze leken net zoals haar de grenzen te negeren en als een bijensteek terug haar brein te teisteren. Het prikte, deed pijn, bonsde. Tranen welden op in haar ogen toen ze de twee dode lichaampjes terug voor haar ogen zag. Ze sloot haar ogen en wendde haar blik van hem af. Ze moest zich sterk houden. "Hoe... hoe waren ze?" vroeg ze, haar stem zacht en gedempt door de emotionele brok die zich in haar keel gevestigd had. Ze voelde plots een steek van jaloezie. Hij had ze kunnen zien, levend... Maar ze wist dan ook dat zij het niet aan aangekund zou hebben. Hun oogjes open, hun vachtje stralend... levend. Het was hun geluk dat hun nooit gegund was. Hoe kon Starclan nu zo wreed zijn? Ze vroeg zich het toch af, wat als hun nooit gestorven waren? Zouden zij en Tall dan nu samen zijn, in Shadowclan? Ze duwde de gedachte weg, het gevoel van gemis niet aankunnende. De jaloezie die ze voelde voor dat scenario. Het gevoel dat ze het wou en de gedachte dat het niet zou gebeuren waren te pijnlijk. Ze kon hem geen onmogelijke beslissing laten maken. En ze had hem al genoeg pijn gedaan.


We were together.... I forgot the rest♥️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallstar
Catministrator

☙Emma☙
16211
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Rain   za 6 okt 2018 - 14:00

Toen ze glimlachend aangaf dat zij dit ook niet verwacht had kon Tall niet anders dan even meegrinniken. Het was ook een gekke situatie waar ze in beland waren, en waar ze nog steeds in zaten. Aan de ene kant partners, aan de andere kant te jong om het vol te houden en met het drama wat op hen afgevuurd was te dealen. Hij was zelf ook onvolwassen geweest, had er meer voor haar moeten zijn, maar achteraf praten was altijd makkelijker. Vandaar dat hij, om snel het gevoel weg te krijgen, begon over de kittens. Beetje tactloos nu hij eraan terugdacht, aangezien de poes deze bom duidelijk niet verwacht had en hem dan ook geemotioneerd aankeek en vroeg hoe het met ze was. Tall bleef even stil. Niet dat hij niet kon vertellen over hoe ze de twee beste en mooiste katten in Starclan waren, hoe ze paradeerden en hoe ze op hun moeder leken. Hij kon het wel, wilde niets liever, maar hield in door haar emotie en twijfelde nu over wat hij moest zeggen. Zou ze het willen horen, of juist niet? "Ehm, goed," Probeerde hij eerst, de wateren een beetje testend, maar kon zichzelf ondertussen wel voor zijn kop slaan want dit was wel een beetje een karig antwoord aan de freaking moeder-van-zijn-kittens! Sociale interactie bleef moeilijk, he was working on it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Rain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: