Lost my parents 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 Lost my parents

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lightpaw*
Member

!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Lost my parents   vr 14 okt 2011 - 13:35

~Flameclaw alone
Secondclaw keek doordingend naar Fireeye. 'We moeten deze kitten weg brengen. We mogen geen zorgen aan onze kop hebben tijdens het weg lopen van The Riverclan om vervolgens nooit meer terug te komen,' siste Secondclaw de vader van de naam loze kitten. De rode kitten was oud genoeg om voorgekauwd vlees te eten in plaats van melk drinken, haar ogen waren ook al open en ze kon een beetje praten. Vragend keek de kitten naar haar ouders. 'Oké, we brengen de kitten wel naar de kleine stroom. Of het sterft of over leeft, maakt me niks uit. Waarom zijn we eigenlijk aan een kitten begonnen?' Mompelde Fireeye. Secondclaw pakte de kitten op en liep met Fireeye achter zich naar de kleine stroom. 'Waar gaan we eigenlijk naar toe?' Vroeg Fireeye. 'We zoeken wel een plek op in de Rogue gebieden, ik heb geen zin meer in een leven met plichten en zorgen,' Grauwde Secondclaw met de kitten in zijn bek. Fireeye gromde instemmend. Secondclaw zette de kitten neer. 'Het boeit me niet wat je doet, maar blijf hier en volg ons niet!' Fireeye rende samen met haar vriend weg de bosjes in. Vragend en zwijgend met opengesperde ogen bleef ze kitten zitten. Ze had een knal bijna lichtgevend rode vacht, net zoals die van Lightheart - de apprentice die nooit warrior heeft kunnen worden had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Lost my parents   vr 14 okt 2011 - 14:23

Met krachtige, maar stille passen verliet een grote grijs-witte kater het RiverClan camp, het was weer eens een dag om te gaan jagen. Normaal zou hij in het kleine bos gaan jagen, maar nu besloot hij het eens anders aan te pakken en stilletjes liep hij richting de kleine stroom. De laatste keer dat hij daar was had hij de dag doorgebracht met zijn broer. Hij rook verschillende geuren, gelukkig wel allemaal RiverClan dus het was geen probleem. Maar er zaten een aantal zeer verse geuren tussen. Zwijgend liep hij verder en zuchtte even, het was de laatste tijd steeds stiller geworden. En zijn broer was er ook al niet al te best aan toe sinds de dood van zijn partner Lightheart. Even sloot de kater zijn ogen en bleef staan. Zijn ogen schoten weer met een ruk open toen hij een muis rook, die was van hem! Geruisloos zakte de kater door zijn poten en begon te sluipen richting de muis. Zodra hij dichtbij was zette hij zich met een krachtige sprong af en velde het beestje zodra hij het te pakken had. ''Zo dat is dus alvast een.'' sprak hij tevreden in zichzelf en begroef het diertje. even werd zijn aandacht afgeleid door wat geluid in de verte en hij draaide zijn kop om. Even schudde de kater zijn kop en begon toch in de richting van het geluid te lopen. Hij wist dat hij nu ongeveer ergens bij de kleine rivier moest zijn, dat kon hij ruiken. Maar er hing toch echt de zoete geur van de Nursery hier. Was er een kitten weggelopen? Stilletjes sloop hij de bosjes in en keek toen vanaf een afstand naar een jong roodkleurig kitten. Lightheart? Nee dat kon niet, die was overleden. Zwijgend stapte hij tevoorschijn en liep naar het kitten toe. ''He, wat doe jij nou hier? Je weet toch dat je het kamp nog niet uit mag?'' Vroeg hij bezorgd en ging naast het rode kitten zitten. Vergeleken met hem was zij behoorlijk klein, hooguit een maan. Hij fronste even terwijl hij nadacht over haar gelijking met Lightheart. Ze hadden allebei dezelfde rode vacht, maar ze was het niet dat wist hij zeker.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw*
Member

!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Lost my parents   vr 14 okt 2011 - 15:13

De naam loze kitten was een exacte kopie van de dode te jonge Elder. Alleen het enigste verschil was dat haar ogen iets meer geel waren. ''He, wat doe jij nou hier? Je weet toch dat je het kamp nog niet uit mag?'' Hoorde ze een bekende stem zeggen. De naam wist ze ook. 'Flameclaw, ikke niet weet, mijn ouders weg rogue zijn geworden en naar gebied van rogue toe.' Stamelde terwijl ze nadacht of ze het wel goed zei. 'Ikke niet weet doen wat.' Mompelde ze. 'Ikke alleen nu, ikke geen mama en papa meer. Zij zeggen verraden zijn geworden,' zei ze met ene zielig piep stemmetje. 'Zei zeggen dat dood ik moet,' zei ze toen. Ze wist de betekenis er niet van, wat was dood? Wat was verrader? Wat was zij? Waarom had ze geen naam? 'Ze nooit houden van me, ze zeggen ikke slecht en dom!' Zei ze. Dat wist ze wel, de gehele betekenis. Ze was bang, en alles wat ze dacht zei ze hard op, om dat ze niet wist wat ze doen moest. Ze had deze kater maar een paar keer gezien van uit de nursery, maar toch dacht ze dat ze hem vaker had gezien. Maar ze wist niet waarom ze dat dacht. Ze voelde een akelig gevoel, waar van ze ook niet wist wat het betekende. Ze kroop naar Flameclaw toe en drukte zich tegen hem aan. 'Jij helpen mij?' Zei ze toen zacht. Ze sloot haar ogen en zag de beelden voor zich hoe afkeurend haar ouders naar haar hadden gekeken, blikken vol gemende dingen. Wat had ze ooit fout gedaan. Ze wist dat dit haar leven lang zou achter volgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Lost my parents   za 15 okt 2011 - 15:46

'Flameclaw, ikke niet weet, mijn ouders weg rogue zijn geworden en naar gebied van rogue toe.' Stamelde het jonge poesje en Flameclaw keek haar verbaasd aan. Waren haar ouders gewoon weggegaan en hadden ze haar achter gelaten? 'Ikke niet weet doen wat.' Mompelde ze. 'Ikke alleen nu, ikke geen mama en papa meer. Zij zeggen verraden zijn geworden,' het stemmetje van het jonge kitten klonk echt zielig en hij voelde een steek in zijn hart. Hoe kon iemand nou zoiets doen? 'Zei zeggen dat dood ik moet,' zei het kitten toen en Flameclaw staarde haar geschrokken aan. Dat mocht echt niet gebeuren! Geen enkel kitten verdient het om te sterven, en hij wist zeker dat iedereen dat vond. 'Ze nooit houden van me, ze zeggen ikke slecht en dom!' Zei het kitten weer en Flameclaw liet zijn kop zakken en keek haar aan. Het kitten kroop naar hem toe en drukte zich tegen hem aan. 'Jij helpen mij?' Zei het poesje toen zacht en Flameclaw duwde zachtjes met zijn neus tegen haar wang. ''Tuurlijk help ik jou!'' Miauwde hij warm en glimlachte. Wie kon er nu een kitten zomaar laten zitten? Hij niet in ieder geval.


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw*
Member

!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Lost my parents   za 15 okt 2011 - 21:43

De kitten was trillend haar verhaal aan het vertellen en vroeg daarna of Flameclaw haar helpen wou. ''Tuurlijk help ik jou!'' Zei Flameclaw. De kitten keek de kater met stralende ogen aan. Toen schoot haar een vraag naar binnen. 'Wat is naam? Mijn ouders zeggen iedereen naam hebben zou en niet jij! Dat zei zeggen tegen mij, maar naam wat is?' Vroeg ze. 'Ikke niet weet, en ouders zeggen iedereen heeft en ikke niet,' Zei ze als volgt. Ze slikte haar huilen weg om dat haar ouders hadden gezegd dat huilen voor domme katten waren en dat zij dat niet mocht doen zo dat ze minder dom was. Dat was heel gemeen, maar de naam loze kitten wist niet wat dat betekende en gehoorzaamde altijd dom weg. Dat zou een last voor haar zijn in de toekomst en dat kon voor haar ook wel problemen gaar op brengen als ze ouder was. Ze kon een agressieve gemene poes worden, of juist heel naïef en zielig poesje. Maar daar zouden andere katten vast wel wat aan doen. 'Ikke terug huis willen gaan!' Zei ze zielig.

[Kort sorry]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken

55

CAT'S PROFILE
Age: 16 moons
Gender:
Rank:
Honestheart
BerichtOnderwerp: Re: Lost my parents   zo 16 okt 2011 - 20:08

Hij was op jacht, maar erg veel zin had hij er niet in, zijn gevoel stond er niet naar alsof het gewicht van Lightheart's dood nog zwaarder op zijn schouders hing dan anders. Met een zucht hief hij zijn naar beneden hangende kop op toen de geur van zijn broer, Flameclaw zijn neus binnendrong want Flameclaw was de gene die hem altijd op kon vrolijken en bij wie hij alles kwijt kon. Met een half opgeven kop liep, of eigenlijk slenterde hij naar de kleine rivier waar hij inderdaad zijn broer aantrof. 'Lightheart?' zei hij toen hij een blik opving van een mooie goudachtige vacht en verward zette hij een paar stappen naar zijn broer en de poes toe. De poes bleek slechts een kitten zijn en vertederd keek hij naar het kleintje dat zo op zijn geliefde poes leek. 'Ikke niet weet, en ouders zeggen iedereen heeft en ikke niet,' zei de kitten tegen FLameclaw en Honestheart drukte zijn kop tegen de schouder van zijn broer terwijl hij zachtjes iets mompelde. 'Ikke terug huis willen gaan!' zei de kitten toen zielig en Honest heart hief zijn kop weer op en keek naar zijn broer 'Waar heb je haar vandaan?' vroeg hij terwijl hij naast de kater ging zitten.

-May I??
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightpaw*
Member

!!nana!!
575

CAT'S PROFILE
Age: 11 Moons and a half
Gender:
Rank:
Lightpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Lost my parents   do 20 okt 2011 - 17:56

'Lightheart?' Een bruin grijze cyperse kater kwam naar hun toe lopen. De kitten keek naar de kater. 'Wat is naam? Mijn ouders zeggen iedereen naam hebben zou en niet jij! Dat zei zeggen tegen mij, maar naam wat is?' Vroeg de kitten aan Flameclaw. Ze had gezegd dat haar ouders gezegd hadden dat iedere andere kat wel een naam had en dat zij het niet had. En later zei ze dat ze naar huis wou. 'Waar heb je haar vandaan?' Vroeg de kater. 'Jij Honestheart?' Vroeg ze aan de kater. 'Ikke wie ben?' Vroeg ze. 'Wat naam is?' Toen schoot het haar naar binnen. Iedereen noemde me kaar de naam, een naam was iets wat je liet weten dat ze het tegen jou hadden. 'Ikke ook naam hebben willen!' Piepte ze. Zo had ze laten merken dat het haar naar binnen was geschoten.

[Kort ><]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flameclaw
Member

BlubberblubMcblub
384

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender:
Rank: Senior Warrior
Flameclaw
BerichtOnderwerp: Re: Lost my parents   wo 26 okt 2011 - 10:35

Nadat hij haar had gezegd dat hij haar zou helpen zag hij de ogen van het jonge poesje stralen. 'Wat is naam? Mijn ouders zeggen iedereen naam hebben zou en niet jij! Dat zei zeggen tegen mij, maar naam wat is?' Vroeg het jonge kitten. 'Ikke niet weet, en ouders zeggen iedereen heeft en ikke niet,' Flameclaw keek het jonge poesje aan. Hadden haar ouders haar niet eens een naam gegeven? Hij voelde een neus tegen zijn schouder en keek even snel op. Hij had niet echt op de omgeving gelet, maar daar stond zijn broer, Honestheart.Hij hoorde hem iets mompelen maar de stem van het kleine poesje leidde zijn aandacht weer terug. 'Ikke terug huis willen gaan!' Zei ze zielig en Flameclaw duwde zijn neus tegen haar aan. 'Waar heb je haar vandaan?' Vroeg zijn broer terwijl hij naast hem kwam zitten. ''Ze is hier achtergelaten door haar ouders,'' zei hij zacht en zuchtte even. 'Jij Honestheart?' Vroeg ze aan Honestheart. 'Ikke wie ben?' Vroeg ze. 'Wat naam is?' Flameclaw zweeg even. ''Ja dat is Honestheart, een van mijn broers.'' Zei hij toen vriendelijk en keek zijn broer even aan. 'Ikke ook naam hebben willen!' Piepte het poesje en Flameclaw keek haar aan. ''Een naam hé, nou even denken.'' Sprak hij kalm en dacht echt even na. Ze leek echt een hoop op Lightheart, misschien zou ze wel Lightkit mogen heten. '' Wat dacht je van Lightkit, dat zou wel een toepasselijke naam voor je zijn. Vind je ook niet broer?'' Flameclaw keek Honestheart vragend aan en wachtte op antwoord.

late i'm sorry
maar ik kan nu vaker posten sinds ik internet terug heb op mn laptop


 
My Mini Me:
where have you gone?:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lost my parents
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: