Flares 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Flares

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Flares K4hg4J1
Linn
95
Actief
What would you ask for, if you knew the answer was yes?

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Thunder •
BerichtOnderwerp: Flares   Flares Icon_minitimeza 11 aug 2018 - 17:04

De tom scande het gebied onder hem af met zijn gouden ogen. De vulture's drop was vrij gevaarlijk, als je te dicht bij de rand ging staan, maar de afgrond vlak bij zijn poten, leek de kater weinig te boeien. Hij stond stevig genoeg, vond hij zelf dan. De omgeving zag er rustig uit, maar hij wist zeker dat er ergens nog gevaarte zou rondlopen. Gevaarte die hij als Cave Guard moest wegwerken, uiteraard. Helaas werd hem dat op het moment niet gegund, want hij zou liever op het moment een vos tegen zijn gekomen dan de kat die hem naderde - welke ironisch genoeg, Fox heette. Zijn gele kijkers gleden naar de zijkant, maar hij gunde de rode kater niet veel aandacht. "Jij bent de laatste waarmee ik op het moment wil spreken, Foxdung." Sprak hij, zijn blik nu weer op het uitzicht gericht.

& Fox (sorry)


Flares KptbQgW
Thunder that Breaks the Silence
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fox •
Member
Flares J1rqvT3
Bo~
76
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Re: Flares   Flares Icon_minitimedo 23 aug 2018 - 20:54

Het gebied was rustiger geworden nu de clans terug waren gegaan waar ze hoorden. Perfect, want des de meer prooien ze weer voor hunzelf konden vangen. De rust was wedergekeerd in hun Tribe, wat fijn was want al die drukte was helemaal niks. Dan hoefde hij zich tenminste ook geen zorgen te maken dat hij een of andere clankat tegen kwam tijdens het jagen, jagen op het territorium waar zij op woonden. Echter drong een bekende geur zijn neusgaten binnen, Thunder. Thunder was zijn halfbroer, een kater die nooit blij was geweest met het feit dat hij uberhaupt bestond, zelfs als hij er zelf niks aan kon doen. Toch liep hij naar de ander toe, zelfs als de kater hem liever van de drop af zou gooien waar hij op dit moment dichtbij stond. ”Jij bent de laatste waarmee ik op het moment wil spreken, Foxdung.” Hij draaide zijn oren naar achteren, waarna hij zuchtte. ”Als je niet op past lig je zo meteen op de bodem daar.” sprak hij rustig tegen zijn oudere broer. Zelfs als de kater hem niet zo zag. De kater had hem immers niets meer dan een kort moment gegund om hem aan te kijken, voordat hij weer naar het uitzicht voor hen keek.
Ɓσ


Flares TigTFAg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flares K4hg4J1
Linn
95
Actief
What would you ask for, if you knew the answer was yes?

CAT'S PROFILE
Age: 32 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Cave Guard
Thunder •
BerichtOnderwerp: Re: Flares   Flares Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 12:28

Hij wiebelde wat met zijn oren, bij de woorden die Fox uitsprak. Zijn gele kijkers gleden naar de zijkant, een koude blik in zijn ogen. Het was een soort jaloezie die zich over de jaren had ontwikkeld tot haat, die de bengaalse langhaar voor zijn halfbroer voelde. Iets waar Fox zelf waarschijnlijk niks aan had kunnen doen, heck, een kitten kon zijn ouders nou eenmaal niet uitkiezen. Maar toch, was zijn haat altijd gericht op de kittens die zijn moeder met Bear had gekregen, dan dat hij zijn haat op zijn eigen moeder had kunnen richten. "Pas op met wat je zegt." Sprak hij. "Straks liggen we er allebei." En over hem zouden ze vast rouwen, want wie zou hem nou niet missen? Over Fox in tegendeel waarschijnlijk niet - in zijn ogen dan.


Flares KptbQgW
Thunder that Breaks the Silence
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fox •
Member
Flares J1rqvT3
Bo~
76
Actief
She said we should be prouder than lions
Roaring loud above the herd
Primal, primal, we're primal

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Prey Hunter
Fox •
BerichtOnderwerp: Re: Flares   Flares Icon_minitimedo 20 sep 2018 - 18:18

De kater wiebelde wat met zijn oren toen hij zei dat zijn broer maar beter kon op passen, omdat hij anders beneden zou komen te liggen in plaats van dat hij hier zou staan. En dat meende hij ook. De tijden dat hij lief had gedaan tegen zijn grote broer had niets uitgehaald, dus dan maar een andere kant op zoeken om aandacht te krijgen van zijn oudere broer niet waar? "Pas op met wat je zegt," klonk er van de kater af, waar op hij gewoon kalmpjes naar de kater keek. "Straks liggen we er allebei." sprak de kater vervolgens tegen hem, waardoor hij met zijn ogen rolde en naar de cave guard keek. "Gaat lastig als jij er eerder in ligt dan dat ik doe." sprak hij kalmpjes tegen de kater terwijl hij zijn rode, fluffy staart om zich heen krulde.
Ɓσ


Flares TigTFAg
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Flares
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory :: Vulture's Drop-
Ga naar: