[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Gray newleaf, 05°C - 10°C
Newleaf hangt in de lucht, maar echt doorzetten wil het nog niet. Het is grauw en de zon laat zich niet vaak zien. Prooidieren hebben nog geen nestjes en daardoor houdt de prooischaarste aan. Er wordt veel gespeculeerd, wat is de reden van deze late Newleaf?
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Medicine cat
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs BXcdW76
Kip
2676
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs   [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Icon_minitimedo 3 jan 2019 - 1:55

[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs City_divider__re_edit__by_king_lulu_deer-dcaozvd
Er komt behoorlijk wat alcohol gebruik, sigaretten en mogelijk andere onzin hier voorbij. Als je daar niet van houdt/ tegen kan, kan je het beter niet lezen! <3

Ze werkte hier nog niet zo heel lang, en dat was maar al te goed te merken ook. Wat stuntelig bewoog het meisje zich om de verscheidene tafels heen, zich af en toe verontschuldigend wanneer ze weer eens tegen iemand aan botste of de drank met haar ruwe bewegingen over de glazen randen liet klotsen. Af en toe kreeg ze een kwade blik toegeworpen, maar gezien het vrijdagavond was en een groot deel van de bezoekers toch al behoorlijk aangeschoten al dan niet dronken was, bekommerden ze zich niet zo om het kleine meisje dat tussen iedere gast heen en weer leek te dansen. Haar krullende as-bruine haren had ze aan het begin van haar shift in een keurige staart gestoken, maar inmiddels waren er kleine krulletjes ontsnapt die piekerig langs haar besproette gezicht hingen. Oh! Het was zo druk vanavond, veels te druk voor iemand die hier pas een paar dagen werkte. Haar medewerker had meer interesse in een stel duidelijke te jonge meisjes die hem flirterig aankeken vanaf de bar, duidelijk erop uit om wat gratis drankjes te krijgen. En die kregen ze natuurlijk ook. Afkeurend moest ze toe zien hoe hij hun drankje na drankje toeschoof en de andere gasten rustig liet wachten. Punt was, Eloise stond er vrijwel alleen voor.
Dit was dan ook absoluut niet een baan voor haar, de drukte, de overheersende geur van drank, de nare figuren die zich hier van 12 tot 12 tegoed deden aan eindeloos veel drank... Nee, het was dat ze hier uit noodzaak had moeten werken. Immers was ze hier pas een anderhalve week geleden in de stad komen te wonen, voor het eerst weg van haar ouders en in een eigen appartementje. Ze had er zo lang van gedroomd, haar eigen stekje en eindelijk de mogelijkheid om haar droomstudie af te maken. Helaas kwam voor niets de zon op, natuurlijk, dus om haar rent, studie en andere dagelijkse voorzieningen te betalen had ze dit baantje hard nodig. Daarbij waren die hongerige blikken van oude, dronken mannen alles behalve plezant, maar kon ze de vriendelijke gasten die met haar onhandige zelve mee konden lachen en achteraf een tientje als fooi toeschoven, wel waarderen.
"Oh! Eh, s-sorry," stamelde ze verontschuldigend toen ze merkte dat er een stel jongemannen op haar stonden te wachten. Haastig legde ze het lege dienblad achter neer, waarbij ze bijna een paar lege flessen op de grond gooide. Haar collega keek even geërgerd achterom door het lawaai, maar toen ze een haastige verontschuldiging uit stamelde draaide hij zich al snel weer om naar de meisjes waar hij zo druk mee bezig was. Eloise zuchtte een keer vermoeid en keerde zich weer toe naar de gasten, die mogelijk rond haar leeftijd waren, allicht iets ouder of jonger. Ietwat ongemakkelijk in hun gezelschap keek ze één van hen aan. "Ehm, goedenavond! Waarmee kan ik u, eh, jullie helpen?"
Loïs! B)


It is both a blessing and a curse
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 


Laatst aangepast door Routpaw op zo 6 jan 2019 - 1:01; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs 813
lion [loïs]
207
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Dinspots
BerichtOnderwerp: Re: [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs   [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 0:19

Normaal was Eli niet zo'n feestbeest. Hij bleef liever thuis, gamede, zelfs al was dat ook ontzettend saai aangezien hij op zichzelf woonde. Uitgaan? Niet zo erg zijn ding. Vandaag had zijn beste vriend Yermi hem meegevraagd naar een cafe tho, en tja, hij had geen goeie reden om nee te zeggen dus ging hij mee. Want hoewel hij geen feestbeest was, was hij wel adolescent en waar cafe's waren waren meisjes. Dat trok hem dan wel weer aan. Buiten het cafe was hij even gestopt om te roken, had hier nog wat andere jongens op de kop getikt waarmee hij de avond zou doorbrengen en stapte toen naar binnen. Hij werd meteen begroet met de intense drukke sfeer van een cafe op vrijdagavond. Het was ook niet zo vroeg meer, dus was er geen plek meer. Yermi wees op de bar, waar nog enkele vrije krukken stonden, en zo eindigden ze hier uit, bij een super cute barmeisje. Eli liet zijn hoofd op zijn palm rusten terwijl hij haar aankeek, wachtend tot ze hen zou adresseren. "Hé duif, doe maar een baco voor mij," zei hij tegen haar waarna hij opzij keek naar wat de rest bestelde. Wat bier hier, wat sterkere drank daar. Nee de jongens van buiten vond hij niet zo interessant meer. Hij had meer oog voor de redhead die nu zijn bacardi aan het mixen was (uwu).


[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Dinyee10
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs 5mYVNNK[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs UaJatYa[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Unknown[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs 6IRKqVA[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs NMT5ue8
look at my wife:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs BXcdW76
Kip
2676
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs   [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 20:48

Het losgeslagen plukje haar dat naast haar gezicht hing zwiepte mee toen ze zich omdraaide naar de volgende groep gasten. Kort sloeg het in haar gezicht en afwezig stopte ze het weer achter haar oor toen ze oog in oog kwam met een wit blonde jongen van rond haar leeftijd. Hij leek bij de grotere groep te horen die zich kort geleden op de laatste paar vrije barkrukken hadden neergezet en liet nu zijn hoofd op zijn palm rusten, terwijl zijn blauwe ogen haar bekeken. Ietwat ongemakkelijk onder haar blik keek ze weg, terwijl ze ondertussen wat glazen afdroogde. "Hé duif, doe maar een baco voor mij," Duif? Duif? Oh nee, hé. Ze maakte weer even oogcontact en gunde hem een vluchtige, verlegen glimlachje, waarna ze haastig weer wegkeek en de bestellingen van de anderen opnam. Zachtjes herhaalde ze het, waarna het meisje kort knikte. "Oh, ja! Het, eh, het komt eraan. Excuus voor de drukte," klonk er wat gejaagd waarna ze het schone glas neerzette en de biertjes begon te tappen voor de anderen. Ondertussen zagen andere klanten hun kans schoon om ook hun bestellingen op te sommen, Eloise haar hoofd duizelde er van. Wanhopig wierp ze een blik naar André, haar collega, maar die was nog altijd met een of ander meisje aan het flirten. Sigh, collega van de week. "Hier is het bier en de whiskey," sprak ze waarna ze de drankjes uitreikte naar de vrienden van meneer Blauwoog aan de bar, waarna ze zich kort tot hem richtte. "Oh, s-sorry dat het zo lang duurt allemaal," stamelde ze een gehaast excuus uit waarna ze de bacardi van de plank pakte en in begon te schenken. Echter net toen riep een vreemde man haar een nieuwe bestelling toe  en nadat ze hem beleefd verteld had om te wachten, realiseerde ze dat ze niet gestopt was met inschenken. "Oh! Oh, oh nee," snel stopte ze en zette de fles aan de kant. Jep, het glas was nu voor driekwart gevuld met bacardi. Stilletjes zuchtte ze. Vandaag was niet haar dag. "S-sorry, ik, eh, is dit te sterk?" stamelde ze tegen hem. "Anders kan ik meteen een nieuw voor je maken," er was een lichte blos op haar wangen te vinden en ze gunde de ander een verontschuldigende glimlach.


It is both a blessing and a curse
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dinspots
Member
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs 813
lion [loïs]
207
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 22 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Dinspots
BerichtOnderwerp: Re: [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs   [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Icon_minitimedi 8 jan 2019 - 0:08

De jongen tikte met zijn vingers op de bar. Het duurde lang zat voordat hun drank werd ingeschoken en zachtjes zuchtte hij. Één van de jongens tikte hem aan en wees op de serveerster die door het cafe heen liep. 'Die is pas mooi, vooral daar,' zei hij lachend, en wees op het borst-gedeelte. Eli gunde de ander alleen een korte grijns waarna hij zich terugkeerde naar het meisje dat zijn bestelling had opgenomen. Ja, hij hield van mooie meisjes, maar zijn type was toch meer zoals de redhead daar. Zijn vrienden kregen eerst te drinken, en wat indringend keek hij haar aan. Hallo, baco hier. Het meisje excuseerde zich al snel en hij knikte. "Ja ja, zolang het er maar aankomt, schat," grijnsde hij naar haar. Ze begon nu ook daadwerkelijk de bacardi in te schenken en blijkbaar kreeg hij euhh, flink waar voor zijn geld. "Zo is 't wel genoeg duif," zei hij, maar ze hoorde hem niet, schonk maar door, ehh, "Hallo? Hey?" ging hij door, en toen pas had ze door dat ze veel te veel inschonk. Eli lachte om haar opmerking en schudde toen zijn hoofd. "Nah, zolang een medewerkersfout mij maar niet extra geld kost," zei hij, doelend op het feit dat hij niet meer ging betalen dan de vaste prijs alleen maar omdat ze teveel bacardi ingeschonken had. Zijn beste vriend tikte hem aan en vertelde dat hij met een leuke meid verderop ging praten. Prima, hij had zijn leuke meisje van de avond toch al gevonden.


[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Dinyee10
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs 5mYVNNK[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs UaJatYa[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Unknown[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs 6IRKqVA[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs NMT5ue8
look at my wife:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Routnose
Medicine cat
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs BXcdW76
Kip
2676
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Medicine Cat
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs   [M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Icon_minitimewo 9 jan 2019 - 20:24

Hij noemde haar opnieuw schat en een aantal alarm bellen begonnen te rinkelen in haar hoofd. Wat ongemakkelijk lachte ze hem toe, waarna ze zich keerde tot de andere gasten die zich allemaal aan het opdringen waren. Alleen, natuurlijk moet nu net zijn drankje misgaan. Terwijl ze aan het inschenken was hoorde ze hem nog spreken, maar door het lawaai in het café en de andere man die ook tegen haar aan het praten was, kreeg ze er niet veel van mee. Toen het meisje zich echter wél omdraaide naar de ander, merkte ze dat ze veel te ver door had geschonken. Oh, oh nee. Onhandig zette ze de fles weer weg, waarna ze zich stamelend aan hem verontschuldigde. Zijzelf dronk niet zo onwijs veel, immers had ze tot voor kort thuis gewoond, waar twee zeer christelijke ouders dergelijke dingen streng afkeurde. Ze wist dan ook niet precies hoeveel bacardi in een mix moest, maar na een paar dagen hier werken had ze gelukkig nog wel door dat 3/4 glas allicht... Wat veel was. "Nah, zolang een medewerkersfout mij maar niet extra geld kost," Oh, gelukkig was hij niet boos, al bloosde ze lichtelijk door haar duidelijke fout. Was het niet al obvious genoeg dat ze hier nieuw was? "Ha, h-ha, nee, nee natuurlijk niet," sprak ze wat ongemakkelijk uit, waarna ze de cola ook in het glas schonk samen met een tropisch mini-parapluutje en deze ongoddelijke mix nu eindelijk aan de lichte jongen overhandigde. Ze durfde de ander niet aan te kijken, alleen de geur vertelde haar al dat het waarschijnlijk niet te drinken was. Oh, ging hij en zijn vriendjes nu maar gauw weg, dan zou ze niet de hele tijd toe moeten zien hoe hij met een vies gezicht van haar mislukte drankje dronk. "Ehm, een ijsthee van het huis..?" ze gunde hem een schaapachtige, maar vriendelijke glimlach. Allicht maakte dat het goed. Het meisje keek toe hoe de ander haar bacardi-cola vriend aantikte en ving vaag wat op over een van de andere serveersters. Oh. Waren het dergelijke jongens?


It is both a blessing and a curse
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs Routosart
to feel everything so very deeply

hey you:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[M] Coffeeshop AU maar dan zonder wiet || Loïs
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Alternative RP boards :: Other RPs :: Private threads-
Ga naar: