I’m trying to entertain 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 I’m trying to entertain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Icepaw~
Member

Julia
135
Actief
★From the stars we came, and to the stars we return★

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: I’m trying to entertain   vr 11 jan 2019 - 11:24

Hij wist echt wel dat hij hier eigenlijk niet in zijn eentje mocht komen. Hij was dus ook een beetje zenuwachtig toen hij het gebied betrad. Hij wilde ook gewoon eens wat spannends te vertellen hebben aan Coyotepaw. Zij had zelfs in haar eentje Tallstar ontmoet! Nu was ze medicine cat apprentice geworden wat hij heel erg cool vond. Zijn nichtje was stoer, daarbij vergeleken was hij maar saai. Hij deed braaf zijn trainingen met Butterstar en hield zich netjes aan de regels. Dus eigenlijk was hij maar gewoontjes toch? Dus was hij stiekem doorgelopen naar Wastelands. In de hoop dat hij nu niet ineens zijn tante teleur ging stellen, want dat wilde hij echt niet. Hij moest de volgende keer dat hij Coyotepaw sprak ook iets te vertellen hebben. Dat begreep zijn oudtante vast wel toch, toch? Weer twijfelde hij even maar liep toen door. Hij was hier nu al, dus echt terugkrabbelen kon hij al niet meer. Hij trok gespannen met zijn oren terwijl hij zijn pootkussentjes bij elke stap neer liet komen in de as.


[@Sunlight first]Mijn baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sunlight
Member

Babs
65
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I’m trying to entertain   vr 11 jan 2019 - 20:37

Oh Starclan. Met een stijgende ergernis volgde Sunlight de pootstappen van een jonge apprentice door de sneeuw. Af en toe drukte de grote kattin haar neus de as in om zijn geur op te snuiven, om zeker te weten dat hij nog alleen was. Ze wist dat Bloodclan nu regelmatig in dit gebied rondwaarde en kon de apprentice dan ook wel vervloeken dat hij dit gebied in zijn eentje betreden had. Butterstar hakte haar kop eraf en zette het op een spies als ze terug kwam met een dode Icepaw. Gelukkig kon ze nog wel spoorzoeken en was ze ondertussen al genoeg gewend aan de as om het spoor van de cremekleurige kater te volgen. Uiteindelijk wist ze het lichte vachtje tussen de as te vinden en vernauwde ze haar ogen. "Heb je een doodswens Icepaw?" miauwde ze op een geërgerde toon, haar aanwezigheid kenbaar makend.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Icepaw~
Member

Julia
135
Actief
★From the stars we came, and to the stars we return★

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
avatar
BerichtOnderwerp: Re: I’m trying to entertain   za 12 jan 2019 - 9:28

Als door een ader gebeten draaide hij zich om. Toen de stem van Sunlight ineens de doodse stilte had verbroken. Zijn bek was een stukje open gevallen terwijl hij haar geschrokken aanstaarde. Hij dook ietsje in elkaar terwijl zijn blik zich op zijn voorpoten richtte. “Nee… nee Sunlight.” Stamelde hij. “Ik… ik wil gewoon ook een keer wat te vertellen hebben… Ik…” Hij stopte met hakkelen terwijl hij weer omhoog keek naar Sunlight. Zijn oren hingen schuldbewust. “Het spijt me.” Fluisterde hij toen. Hoe deed Coyotepaw dit altijd. Hoe kon zij wel dingen beleven zonder op haar kop te krijgen? Alhoewel zonder op haar kop te krijgen, dat was natuurlijk ook wel meerdere malen gebeurd. Maar soms ook weer niet, dan lukte het haar wel. Hij probeerde het een keertje en meteen werd hij achtervolgd.  Mijn baby
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I’m trying to entertain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Wastelands :: Desolate Woods-
Ga naar: