I'm out, I'm sorry 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I'm out, I'm sorry

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vixen •
Member
I'm out, I'm sorry ROwx3RI
Nath
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Vixen •
BerichtOnderwerp: I'm out, I'm sorry   I'm out, I'm sorry Icon_minitimevr 18 jan 2019 - 0:40

Het voelde als het enige wat ze nog kon doen. Ze moest maken dat ze weg kwam, opzoek naar Wolfpaw, kijken of ze zelf haar weg naar het Clan gebied kon vinden. Een reis die wel eens haar dood zou kunnen worden, maar een reis die ze met alle zekerheid wilde maken. Het was midden in de nacht en sneeuwvlokken dwarrelden om laag, toch was de lucht zacht en leek het er niet uit te zien alsof er een sneeuwstorm onderweg was. Vixen stapte daarom de kou in, weg van The Cave of Rushing Water. Ze slaakte een zucht, maar besloot niet meer achterom te kijken. Haar tijd als Tribe cat zat er op, het werd tijd om te zien of ze welkom was in Shadowclan, of in ieder geval dicht bij Shadowclan kon leven zodat ze Wolfpaw kon zien. Het feit dat er nu allerlei avonturen op haar te wachten stonden maakte haar ook enthousiast, of waren dat compensatie gedachten om de moeilijke beslissing die ze nu maakte, makkelijker te maken? Ze richtte haar blik op de lucht waar de sneeuwvlokken vandaan dwarrelden. "Oh, sorry, Tribe of Endless Hunting," klonk haar zachte, vredige stem. Ze glimlachte droevig en zette toen vaart in haar pas. Ze wilde nog voor het licht werd het gebied van de Tribe verlaten hebben, zodat ze er buiten een plek kon vinden om te slapen. Dit ging een lange reis worden.


I'm out, I'm sorry E2hNVek
I'm out, I'm sorry UnknownI'm out, I'm sorry PS18GM0
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I'm out, I'm sorry
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: The Mountains :: Mountain Territory-
Ga naar: