[Border patrol] Into the Shadows 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Border patrol] Into the Shadows

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[Border patrol] Into the Shadows DPKsfdL
Babs
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: [Border patrol] Into the Shadows   [Border patrol] Into the Shadows Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 17:23

De sneeuw kwam met dikke vlokken uit de lucht vallen terwijl Pollenpuff naar Stallionheart toe liep. De kater leek prima in zijn taak te vallen van het rond commanderen van andere katten. Pollenpuff spitste haar oren lichtelijk verbaasd toen ze hoorde dat zij de patrol langs het Shadowclan gebied mocht leiden. Oh dear, nu zorgen dat ze geen ruzie zou maken. De kattin hief haar staart echter wat trots en knikte naar de deputy. Dat maakte door de sneeuw ploegen toch wel iets leuker. Ze informeerde Tomtitgaze en Panthersoul dat ze zich bij de patrol moesten voegen en wachtte bij de kampuitgang tot ze klaar waren.

De sneeuw lag in een dikke laag op de heide. Pollenpuff zakte diep weg in de sneeuw met elke pootstap. "Je zou toch bijna in de sneeuw kunnen zwemmen," miauwde ze licht geamuseerd tegen de twee katers die ze mee had. "Hopelijk houdt dat Shadowclan druk genoeg om binnen hun eigen grenzen te blijven." Als ze toch een patrol gingen doen.. Dan konden ze best wel wat small talk houden.

{Setting: Ochtend, dikke sneeuwval

Patrol leden: Panthersoul, Tomtitgaze}


[Border patrol] Into the Shadows NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Border patrol] Into the Shadows DPKsfdL
Cynthia
334
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: [Border patrol] Into the Shadows   [Border patrol] Into the Shadows Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 18:43

Sneeuw viel met vlokken uit de lucht naar beneden. Het zorgde ervoor dat er zich al een sneeuwlaag op de grond gevormd had en waarschijnlijk zou het niet veel beter zijn buiten het kamp. Hij stapte naar voren toen hij doorkreeg dat zijn naam geroepen werd voor een patrol en liep dan ook naar Pollenpuff toe die de patrouille zou gaan leiden.
Eenmaal buiten het kamp merkte hij dat hij gelijk had gehad en hier nu ook een dikke laag sneeuw lag. Zijn poten zakten er aardig diep in weg en ergens was het wat oncomfortabel, maar hij kon ermee leven. Hij liet zijn blik naar Pollenpuff gaan toen deze sprak en knikte kort instemmend. "Ik zwem liever in sneeuw dan in echt water." Antwoordde hij. Hij zou het liefst nooit meer in water terecht komen, de keren dat hij er in was geweest was hij zo goed als bijna verdronken en dat vergat hij niet snel. "Ik denk dat Shadowclan wel in hun eigen territorium blijft." Ook al was dat niet iets waar je zomaar zeker van kon zijn.


[Border patrol] Into the Shadows 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Border patrol] Into the Shadows 19758610
Inge
181
Actief
Praise from the praise-worthy is beyond all rewards

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Young Warrior
Tomtitgaze
BerichtOnderwerp: Re: [Border patrol] Into the Shadows   [Border patrol] Into the Shadows Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 8:21

Het was een heldere maar koude ochtend. Pollenpuff, een langharige she-cat, vroeg hem en Phantersoul om een patrol te gaan doen. Hij stribbelde niet tegen, hij vond het juist leuk. Zijn gedachten even op iets anders richten dan alle drama van de afgelopen tijd. Pollenpuff begon een praatje over hoe dik de sneeuw was. Tomtitgaze knikte op de woorden van haar en de andere tom. "Maarja, met Shadowclan weet je het nooit." Mompelde de kater zacht grinnikend. Het was onrustig geworden na het hele vossen, honden, paarden en twoleg-drama. Al zou hij eerder een oorlog verwachten met Riverclan dan met Shadowclan. Oceanstar en Tallstar leken dikke vrienden te zijn.


.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Border patrol] Into the Shadows DPKsfdL
Babs
137
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Warrior
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: [Border patrol] Into the Shadows   [Border patrol] Into the Shadows Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 20:10

Pollenpuff schudde haar dikke pels een keertje uit, waardoor de zachte sneeuwvlokken die aan haar haren gekleefd waren rond haar dwarrelden. Ze glimlachte zachtjes naar Panthersoul en Tomtitgaze. Ze vond het al heel wat dat ze de kans had gekregen de patrol de leiden, immers had Panthersoul meer levenservaring dan zij. Nu zorgen dat ze het niet verprutste. De kattin ploegde door de sneeuw, af en toe een klein sprongetje makend om haar buikvacht nog een beetje te sparen tegen het koude nat. "Shadowclan moet niet zeuren," bromde Pollenpuff, "ze hebben al een kit van ons gekregen. Hopelijk hebben ze het fatsoen om dan geen problemen te stichten." Wat haar betrof had Oceanstar de kleine kit nooit mee mogen geven. Tallstar leek haar geen verantwoordelijke vader met zijn gekke gedrag. En was een kit überhaupt oud genoeg voor zo'n keuze?


[Border patrol] Into the Shadows NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
[Border patrol] Into the Shadows DPKsfdL
Cynthia
334
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Moor Runner
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: [Border patrol] Into the Shadows   [Border patrol] Into the Shadows Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 17:15

Hij hoopte niet dat Shadowclan problemen zou gaan veroorzaken, maar je wist het maar nooit. Ook al had Pollenpuff wel gelijk dat ze niet zo moesten zeuren, gezien ze al een kitten gehad hadden van Windclan. "Ik had het niet zien aankomen dat Tallstar de vader van Pepperkit was." Miauwde hij. Hij wist dat de kitten's vader niet bekend was geweest, maar de leider van een andere clan? Dat was iets dat hij zeker niet had verwacht. "Laat wel weer zien hoe open Tallstar is." Wat moest Shadowclan wel niet denken met zo'n leider? Hij was blij dat het niet Oceanstar was die zo was.


[Border patrol] Into the Shadows 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Border patrol] Into the Shadows
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: