Without a heartbeat.. [Acefray] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Without a heartbeat.. [Acefray]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
Without a heartbeat.. [Acefray] 29puumf
~Butter(fly)~
3407
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank: Leader
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Without a heartbeat.. [Acefray]   Without a heartbeat.. [Acefray] Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 19:32

WindClan
LeaderOceanstar was wat aan de beterende poot. Nu was ze verreweg van genezen maar de ontsteking leek onder controle. Haar lichaam was nog zwak en haar geest gebroken. Stallionheart was een goede keuze als Deputy geweest maar dat betekende niet dat ze Bronzemask niet miste. Nu kon ze ergens begrijpen hoe het voor Evergreen was geweest toen ze telkens opnieuw een Deputy aan had moeten wijzen. Het was alles behalve makkelijk, het vertrouwen te hebben in een kat die ineens nieuwe taken erbij kreeg. Het niet weten of hij het goed zou doen, ook al leken haar andere clangenoten wel tevreden te zijn met haar keuze. De gevlekte kater had haar nog niet doen twijfelen, de juiste Patrols werden er uit gestuurd en hij leek haar te steunen in het verdriet dat ze voelde. Dat elke Windclanner voelde. Ze wist dat het moeilijk was sterk te blijven, zeker omdat ze zoveel katten waren verloren en een kitten naar Shadowclan hadden gebracht. Ergens vroeg ze zich af hoe het met Pepperkit ging en of Tallstar zich aan zijn belofte had gehouden. Wie had dat gedacht, Tallstar de vader van een kitten in Windclan. Ze hoopte maar dat Butterstar er niet achter kwam, die zou vast nog minder respect voor de andere Leader voelen als ze dit wist. Tinderlight leek zo erg gefocust op de regels dat ze nooit had verwacht dat ze er een zou breken en verliefd zou worden op een Shadowclanner met een raar gevoel voor humor. Tallstar was een goede vriend van haar maar nooit had ze zo iets kunnen betrappen. Ze geloofde met heel haar hart dat hij een goede vader kon zijn, hij hoefde het alleen te bewijzen. Arme kitten, ineens een moeder weg en een vader erbij. Lionroar zou ook vast op zijn kleindochter passen. Tenminste dat hoopte ze. Het kon niet makkelijk zijn voor de vroegere Windclanner. Hij was trouw aan Shadowclan, iets dat ze hem niet kwalijk nam. Zuchtend kwam ze tot stilstand voor de grens waarna ze een korte pauze inlaste. De hoofdpijn was nog niet verminderd en ze moest nog steeds moeite doen om gehydrateerd te blijven. Mistgaze zou als ze dit wist haar vast een mep willen geven, alsof haar waarschuwing niet voldoende moest zijn. Bijna was ze een leven verloren en nog leek ze dezelfde fout te maken.

Without a heartbeat.. [Acefray] Oceano10
Without a heartbeat.. [Acefray] LcrIgCQWithout a heartbeat.. [Acefray] JwNO92gWithout a heartbeat.. [Acefray] EjrsROFWithout a heartbeat.. [Acefray] UK1ajoIWithout a heartbeat.. [Acefray] 3qCkg2fp_oWithout a heartbeat.. [Acefray] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Without a heartbeat.. [Acefray]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries-
Ga naar: