Higher up. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Higher up.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Higher up. DPKsfdL
Freedje
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Higher up.   Higher up. Icon_minitimema 18 maa 2019 - 14:32

Met een enthousiaste zwiep van haar staart rende Blizzard achter haar groepje aan. Ze mocht patrouilleren! Ze waren de jachtpatrouille voor vandaag en hoewel prooi schaars was, zaten ze nu toch al aan twee prooien. Misschien niet het beste wat ze ooit gepresteerd hadden met vier katten, maar in dit geval was het wel een aanwinst. Alle kleine beetjes hielpen. De twee prooien zouden genoeg zijn om vier elders te kunnen voeden als ze de prooi een beetje verdeelden onder elkaar. En aangezien de meeste elders wel goed konden delen met elkaar was Blizzard er vrij zeker van dat de prooi netjes verdeeld zou worden. Nee, op dat vlak maakte de jonge kat zich geen zorgen. Ze hoopte alleen dat ze nog meer zouden vinden; twee prooien waren natuurlijk niet slecht, maar het zou nooit genoeg zijn om de rest van de Clan te voorzien van voedsel. Dat konden ze natuurlijk zelfs niet presteren in greenleaf wanneer de prooi volop aanwezig was, maar met de restjes die de anderen dan zouden binnenbrengen, lukte het gelukkig wel. Er zouden binnenkort weer kittens zijn die tot apprentices vernoemd zouden worden en Blizzard wilde geen enkele van hun honger zien lijden. En dus zette ze door. Uiteindelijk bereikten ze de grens die RiverClan met WindClan verbond en terwijl haar groepje verder rende, remde Blizzard een klein beetje af. Ze wist dat ze haar groepje met gemak weer terug zou vinden en dus nam ze de tijd om een klein beetje uit te rusten voordat ze zich de rest van de middag weer volledig zou inzetten om te jagen voor haar Clan. Haar blik gleed naar de overkant van de klif en ze bewoog verrast met haar oortjes toen ze een WindClanner zag staan. “Hallo!” riep ze begroetend naar de kat en ze giechelde toen het echode tussen de twee kliffen. Dat klonk grappig!


+ Eerste post voor Littlepaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Littlepaw-
StarClan
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Littlepaw-
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimema 18 maa 2019 - 20:47

Littlepaw was net zoals vele van zijn clan op jacht gegaan. Hij had de tunnels gelaten voor wat ze waren. Hij vond het toch nooit leuk om lang in de verborgen tunnels te blijven. Het was er zo donker en somber dat hij zich ook zo van binnen ging voelen. Dus nu besloot hij een dagje mee te gaan met de moor runners. Inmiddels was hij er alleen op uit gegaan. Hij was deze keer akelig dicht bij de grenzen gekomen, en dat joeg hem vrees aan. Hij was geen moedige kater, en geloven in zijn eigen bekwaamheid deed hij niet. Al gauw verruilde de open vlaktes en bossen die naast hem, over de grens lagen, voor de scherpe afgrond van de gorge. Rechts van hem was nu niets anders dan een diep dal die eindigde in een zekere dood. Maar dat was alleen als je er af viel en Littlepaw wist wel beter dan dicht bij de rand te komen. Toen hij het geroffel van de rivier hoorde iets verderop spitste hij zijn oren. Aan de overkant van de rivier lag RiverClan, wist hij. Hoewel hij al begon te beven bij het idee om gezien te worden door een riverclanner bracht iets in hem toch dichterbij. Hij spitste zijn oren, alert voor gevaar, toen hij water zag opspatten en de rivier nu nog maar enkele staartlengtes van hem vandaan lag. Littlepaw slikte en bleef staan. Hij wilde absoluut niet dicht bij dat water komen. Hij wist niet hoe hij moest zwemmen, en al wist hij het wel dan zou het niet veel uithalen. Hij zou met de sterke stroom meegevoerd worden en van de waterval afvallen, waar hij beneden te pletter zou storten. Een rilling trok over zijn rug bij dat idee.

Hij keek abrupt op toen hij stemmen hoorde. De wind voerde ze mee waardoor hij ze al kon horen voordat ze daadwerkelijk bij hem waren. Van achter een heuvel kwam een groep riverclanners zijn kant op. Uit pure schrik dook hij in elkaar en bleef hij doodstil liggen, een klein eindje begraven in de sneeuw die aan zijn poten lag. Het was koud, en deed pijn aan zijn buik maar hij zou nog liever een halve dag met buikpijn blijven liggen dan dat hij gespot zou worden door de riverclanners. Hij duwde zijn oren plat in zijn nek en keek met grote ogen hoe de groep hem straal voorbij rende. Hij liet een adem ontsnappen die hij ingehouden had. Dat was eng! Maar al het gevaar was nog niet geweken. Littlepaw zag dat een witte kat snelheid verminderde en de groep achterliet. Ze bleef staan. Door de witte achtergrond verdween ze bijna! Littlepaw kwam heel voorzichtig overeind en staarde met grote ogen naar haar. Hij had nog nooit een andere clan kat gezien. Nou ja, als je de paar katten niet meetelde die hen gered hadden van de vos een maan geleden. Hij had niet met ze gesproken en had ze alleen van een afstandje gezien. Hij had achter moeten blijven met de rest van de leerlingen. Nu dat hij eentje van zo dichtbij zag wist hij niet wat te doen.

En toen keek ze om. Alle haren van Littlepaw gingen omhoog maar hij verroerde zich niet. Als een domoor stond hij haar aan te gapen toen ze hem groette. Hij schrok toen haar stem echode en scheller klonk dan die eigenlijk was. Riverclan was de vijand. Dat was hem verteld door iedereen in de clan. Ze zouden ooit wraak willen nemen omdat WindClan ze geen stuk territorium had afgestaan, en ze nu uitgehongerd waren. Ze waren even slijmerig als de vis die ze vingen, en onbetrouwbaar. Maar als je het Littlepaw vroeg was er niets gemeens aan de witte leerling. "H-hallo." Miauwde hij uiteindelijk met warme wangen. Hij wilde het liefst door de grond heen zakken. Hij voelde zich niet op zijn gemak, waardoor hij zijn dikke staart om zijn voorpootjes draaide en iets in elkaar dood. Ze stond aan de overkant. De rivier scheidde hen. Ze kon hem niets doen. Je bent al 10 manen, zij is nog maar een ukkie.. wees niet bang.. Sprak hij zichzelf toe, zich ervan bewust dat Littlepaw bijna niet groter was dan de jongere leerling. Waarom was hij nou zo klein geboren..?! "Um- eh .. wie ben jij?" Stamelde hij hevig blozend.

littlepaw be like:
 

MADE BY VEL OF GS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Higher up. DPKsfdL
Freedje
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 18:47

Blizzard zag dat de apprentice een beetje behoedzaam naar haar aan het kijken was. Ze trok lichtelijk met haar oortjes, maar bedwong de neiging om ze in haar nek te laten zakken. Ze wist dat er tussen sommige Clans veel rivaliteit heerste, maar daar deed zij toch liever niet aan mee. Zij wilde het liefste vrienden zijn met iedereen, al liet haar Clan dat niet altijd toe. Ze hield niet van vechten en ze zou geen idee hebben wat ze zou doen als het ooit op een gevecht echt zou draaien. Ze zou er wel voor getraind worden en technieken aangeleerd krijgen, maar ze hoopte eerlijk gezegd dat zij ze zo weinig mogelijk moest gebruiken. Haar aandacht werd weer terug op de WindClanner gericht toen deze haar al stamelend begroette. Zijn behoedzame houding van net was al iets gezakt en toen hij vroeg wie ze was, wist ze dat ze al iets meer toenadering kon zoeken. De klif bood een gigantische kloof – letterlijk – tussen hun en dus hoopte Blizzard dat dat de apprentice enigszins op zijn gemak zou stellen. “Ik ben Blizzardpaw,” antwoordde ze met een brede grijns op de vraag van de apprentice. “En wie ben jij?” Ze kon het vanaf hier niet zo goed zien, maar het leek erop dat hij behoorlijk verlegen werd door haar aandacht. Ergens vond ze dat wel schattig, hoewel ze zich afvroeg waar hij verlegen voor zou moeten zijn. Zij was het maar. En zij deed geen kat kwaad, ook niet als hij van een andere Clan was. Als ze dat wel wilde doen, waarom ze zou hem dan in StarClan’s naam begroet hebben? Juist, ja. “Wees alsjeblieft niet zo timide!” riep ze hem lachend toe. “Ik bijt niet, hoor,” liet ze erop volgen met een twinkeling in haar warme blik.


OOC: Omfg die meme is geweldig xDD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Littlepaw-
StarClan
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Littlepaw-
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimema 1 apr 2019 - 21:20

De langharige apprentice hield zijn kopje scheef terwijl hij haar bekeek. Toen ze luidruchtig antwoord gaf schrok hij een beetje. Verman je, Littlepaw, anders komen ze straks op je territorium en stelen ze je eten als ze zien hoe zwak je bent. Dat zou hij eigenlijk moeten doen maar hij begon de woorden van zijn oude mentor in twijfel te trekken. Natuurlijk geloofde hij in zijn woorden, en in alles wat Oceanstar en de rest van de clan zeiden, maar Blizzardpaw zag er helemaal niet gevaarlijk of gemeen uit. "Wees alsjeblieft niet zo timide, ik bijt niet hoor!" Hij schrok op. Hij keek nogmaals in haar ogen, voor zover hij dat kon vanaf zijn kant van de rivier en besloot toen dat hij niet langer bang moest zijn. Hij duwde zich overeind en ging staan. "L-luister Riverclanner! Ik moet vijanden met jou zijn want jij bent geen windclan, en.. en .." hij dacht even na "en windclan en riverclan hebben ruzie dus pas maar op.." Het klonk uit zijn mond helemaal niet dreigend of standvastig zoals hij had gehoopt. Maar Littlepaw wist niet wat hij anders moest doen. Hij hoorde iedere dag hoe riverclan de vijand was, en hoe ze moesten uit kijken voor ze. Maar dan kwam er zo'n onschuldig uitziende poes langs als zij en waren de woorden voor Littlepaw allemaal vervormd, en snapte hij niets meer.
MADE BY VEL OF GS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Higher up. DPKsfdL
Freedje
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 17:24

Ze zag dat de WindClanner naar hun keek en kort ontmoetten hun blikken elkaar. Blizzardpaw probeerde te raden wat er in zijn kopje omging, maar ze had geen idee waar hij aan dacht. Misschien aan wat zijn Clanleader ervan zou zeggen als ze hem hier zag praten met haar? Hmm. Daar was zij in elk geval niet mee bezig. Ze waren enkel onschuldig met elkaar aan het babbelen, met dan nog een enorme klif tussen hun. Dachten Oceanstar en Butterstar nu echt dat daar iets slechts uit voort kon komen? Blizzardpaw begreep al die heisa rond de Clans niet echt. Waarom konden ze niet gewoon allemaal vrienden zijn en normaal doen tegen elkaar? Ze hadden zelf hun stukje territoria die ze op hadden geëist en waar de ander sowieso niets mee zou kunnen omdat het niet bij hun karakters en hun kwaliteiten pasten. WindClan zou nooit in de waters van RiverClan willen zwemmen en RiverClan zou nooit door de open vlaktes van WindClan willen rennen. Tenminste, de meesten toch niet… Zij zou het heerlijk vinden om een paar dagen eens op verkenning te gaan in de territoria van andere Clans om die beter te leren kennen, maar ze wist dat dat niet mocht. Enkel de medicine cats zouden dat mogen doen en zelfs dan nog met speciale redenen. Blizzardpaw hechtte veel belang aan de Code en de regels – buiten het met elkaar omgaan buiten de Clans dan – en ze vond dat ze die regel al sowieso niet mocht overschrijden, tenzij er natuurlijk iemand in gevaar was. Ze trok kort en op een verbaasde manier met haar oortjes toen de WindClanner een poging tot dreigen deed. En vervolgens begon ze te giechelen, wat te horen was binnen de meters die de kliffen van elkaar verwijderd waren. “Geloof je dat nu echt zelf?” vroeg ze aan hem. “Het klinkt alsof je het niet meent!” riep ze vervolgens vrolijk terug. “Waarom zou je zoiets zeggen als je er met je gevoel niet achter staat? Ik heb geen persoonlijk conflict met jou, dus zo ga ik me ook niet gedragen.” Ze loste sowieso alles liever met vredevolle woorden op dan met klauwen. Dat anderen van haar Clan wilden vechten, was hun probleem. “Ik zal niet je vriend worden als je daar niet akkoord mee bent, maar ik zal ook zeker geen vijand van je worden. Ik zie daar geen reden toe,” herhaalde ze simpel, waarna ze haar schouders ophaalde. En dat was dat.


otp tho
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Littlepaw-
StarClan
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Littlepaw-
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimema 15 apr 2019 - 13:34

Littlepaw begon weer te blozen. Ze nam hem totaal niet serieus.. wat een afgang! Hij trok met zijn bleke oren terwijl hij nadacht hoe dit nu op te lossen. Hij moest gemeen doen tegen haar van zijn clan genoten, maar hij wilde dat helemaal niet zijn, of liever gezegd dat kon hij niet eens. Hoe hard hij het ook proberen zou. De manier hoe de witte apprentice het stelde klonk logisch genoeg, maar hij wilde niet direct toehappen. Hij was daar te voorzichtig voor. "Ja maar .. Dat moeten we juist wel doen. Jij moet mijn vijand zijn en ik de jouwe. Zo.. zo hoort het." Er klonk totaal geen vastberadenheid achter zijn woorden, eerde twijfel. Zijn eigen stelling hemelde meer vragen op dan antwoorden. Hij ging weer zitten en keek naar zijn poten. Hij vond het eng haar aan te kijken. "Maar ik wil niet gemeen tegen je doen, o maar dat moet ik wel doen als je hier op mijn territorium komt!" Herinnerde hij zich en hij wierp een snelle blik haar richting op. "Maar.. dat wil je toch niet doen, hé? Ik niet hoor! Ik blijf lekker hier." Verzekerde hij haar met een nerveus lachje. No way dat hij ook maar één stap bij die engerd op haar grond zette. Dan werd hij binnen no time aangevallen door haar clan genoten en in de rivier gegooid om opgegeten te worden door de vissen! Zo werkte dat toch bij riverclanners?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Higher up. DPKsfdL
Freedje
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 9:21

Blizzardpaw hield haar kopje een beetje scheef toen dat de apprentice op een twijfelachtige toon tegen haar begon te spreken. Ja, ze was zich bewust van de spanning die momenteel heerste tussen WindClan en RiverClan, maar ze was niet van plan om daar gewelddadig om te gaan doen. Zoals ze al stelde: ze had geen persoonlijk conflict met de kat zelf en ze was zich ervan overtuigd dat een gevecht niets zou oplossen, of dat nu met klauwen of verbaal was. Ze loste het liever op een zachtzinnige manier op, ook al wist ze dat niet iedereen daar achter stond. Ze zag er het nut niet van in om bloed te verspillen terwijl ze het ook met woorden op konden lossen. Het leek haar dan ook totaal nutteloos dat zij en de apprentice gemeen tegen elkaar zouden doen terwijl ze daar eigenlijk geen reden toe hadden. De spanning die momenteel tussen Butterstar en Oceanstar hing, sloeg niet op hun. En dus schudde ze haar kopje toen de WindClanner weer begon te spreken. Het was duidelijk dat hij het niet eens was met zijn eigen stelling en het amuseerde haar wel lichtelijk dat hij zichzelf er toch heilig van probeerde te overtuigen dat hij gelijk had. “Nee, zo hoort het niet,” sprak ze op een kalme toon. “Waarom zouden met elkaar vechten als we ook in vrede met elkaar kunnen leven? Waarom ruziemaken als het conflict zich tussen onze leaders speelt en niet tussen ons? Je bent heus niet minder loyaal omdat je vriendelijk bent tegen een kat van een andere Clan, hoor. Waarom moeten we Clanrivaliteiten hebben als we elkaar ook kunnen ondersteunen in moeilijke tijden?” Ze haalde haar schouders op. Ze giechelde toen hij zijn opmerkingen maakte. “Geen zorgen, ik kom niet zomaar op je territorium,” zei ze met een grijns tegen hem. “Ik heb misschien andere idealen en ideeën over hoe we problemen tussen de Clans op kunnen lossen, maar ik heb nog geen doodswens.” Nee, ze wist dat ze zich op glad ijs zou bevinden als ze nu de border over zou steken. “Maar wat doen we verkeerd door over de klif tegen elkaar te praten? Ik ben niet op jouw border en jij bent niet op mijn border. Je maakt jezelf druk over niks, hoor.” Ze keek hem geamuseerd aan. Wat een druktemaker, zeg!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Littlepaw-
StarClan
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Littlepaw-
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 15:38

Littlepaw zijn oren draaide een tik naar achteren. De witte apprentice leek niet te willen horen wat hij te zeggen had. Hij voelde zich extra verantwoordelijk omdat hij het neefje van Oceanstar was. Hij zat in een lastige situatie. Hij hoorde haar woorden dus maar aan met groeiende twijfels. 'Je bent heus niet minder loyaal omdat je vriendelijk bent tegen een kat van een andere Clan, hoor' Hij ging weer rechtop zitten en keek haar met alerte ogen aan. Dus ze wilde zeggen dat je helemaal niet minder loyaal was als je vriendelijk deed tegen andere clan katten? 'Waarom moeten we Clanrivaliteiten hebben als we elkaar ook kunnen ondersteunen in moeilijke tijden?' Daar gaf Littlepaw geen antwoord op. Hij schaamde zich. Ze was jonger dan hem maar ze leek al heel veel meer te weten, over zulke delicate zaken en praatjes, dan hij. Hij was opgelucht dat ze niet boos leek. Ze was nog steeds even vriendelijk. Misschien had ze wel gelijk. Hij keek naar zijn pootjes weer en dacht even na. "Um.." Prevelde hij verlegen. Hij voelde zijn wangen weer rood worden toen hij op keek naar haar. "Mijn naam is Littlepaw." Hij slikte even en probeerde toen een beetje te glimlachen. "En jij?" Probeerde hij tenslotte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Higher up. DPKsfdL
Freedje
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimema 22 apr 2019 - 17:31

Blizzardpaw zag aan de lichtelijk verslagen houding van de WindClanner – of zo kwam het toch tot haar over – dat ze haar punt gemaakt had. Hij leek te verlegen te zijn om een weerwoord te hebben en ergens vond Blizzardpaw dat prima. Ze had van de elders en de senior warriors al genoeg praatjes gehoord over hoe de Clans moesten rivaliseren tegen elkaar en hoe ze de plukken vacht van elkaars lijf moesten scheuren als ze zich niet aan de regels hielden. Nee, dat was allemaal niet aan haar besteed. Ze praatte liever in vrede en maakte liever vrienden buiten de Clan dan dat ze ooit met ze zou moeten vechten. Ze zou wel een oplossing vinden als Butterstar haar zou dwingen tot een gevecht, maar tot nu toe leek het erop dat WindClan nog geen move maakte om hun aan te vallen en dus was er voor haar ook geen reden om zich zorgen te maken. De apprentice stelde zich voor als Littlepaw en Blizzardpaw kon een kleine glimlach niet verhullen. De naam paste op de één of andere manier wel bij hem. “Ik ben Blizzardpaw,” sprak ze tegen hem. Ze vermoedde dat haar moeder haar zo had genoemd omwille van haar blauwe ogen, want voor de rest had ze geen koud karakter en ze was nu ook weer niet heel erg bestand tegen de vrieskou met haar dunne pels die zelfs tegen leafbare aan niet echt dikker werd. Ze zag dat Littlepaw een poging tot glimlachen deed en onderdrukte een zachte zucht. Zo te zien hadden ze nog een lange weg te gaan, maar het zag er al beter uit dan voordien. “Zie je?” Ze keek hem op een bemoedigende manier aan, haar ijsblauwe ogen fonkelend. “Zo moeilijk is het toch niet? Wat voelt hier nu verkeerd aan?” Ze grijnsde naar de WindClanner. “Ik weet wat er gezegd en gebeurd is geweest in jullie kamp tussen onze Clans, maar daar houd ik jou absoluut niet verantwoordelijk voor. Jij mij wel dan?” Ze keek hem met een scheef kopje aan, wachtend op antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Littlepaw-
StarClan
23
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Littlepaw-
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimezo 28 apr 2019 - 12:52

Littlepaw knikte wat onbeholpen toen ze zich voorstelde, zijn manieren herinnerend. Oké, beleefd blijven. Het kwam goed. Geen paniek. Hij moest nerveus lachen toen ze hem een soort van prees voor zijn ontdooiende façade. Verlegen bloosde hij hevig. "J-ja.." Beaamde hij, al vond hij het nog steeds knap lastig. Hij haalde beverig adem en zette enkele stapjes dichterbij. De rivier kolkte wild, en scheidde hen. Maar nu dat Blizzardpaw niet zo eng meer leek kon hij best wel wat dichterbij komen vond hij. 'Ik weet wat er gezegd en gebeurd is geweest in jullie kamp tussen onze Clans, maar daar houd ik jou absoluut niet verantwoordelijk voor. Jij mij wel dan?' Littlepaw hoefde daar niet lang meer over na te denken. "N-nee.. jij hebt er niets mee te maken dat onze leiders ruzie hebben." Na die statement kwam het besef. "Ik- ik ook niet" .. ".. denk ik .." Voegde hij er toch maar aan toe met een ongemakkelijke glimlach. "Ik wou dat de clans vrienden waren." Miauwde hij zacht met een blik op zijn poten. Dat wilde hij oprecht. Dan hoefde hij niet meer bang te zijn voor buitenstaanders. Dan was iedereen vriendjes met elkaar en kwam er nooit ruzie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Higher up. DPKsfdL
Freedje
125
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Blizzardpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Higher up.   Higher up. Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 21:29

Blizzardpaw’s oortjes wiebelden lichtelijk verrast toen hij plotseling een stap naar voren zette. Het leek erop dat hij zich toch iets meer naar haar open wilde stellen. En hoewel dat voor nu met kleine stappen ging, was dit al een hele vooruitgang en was dit beter dan niks. Het antwoord op haar vraag volgde meteen; een kleine glimlach gleed om haar lippen toen Littlepaw steeds meer en meer in de gaten begon te krijgen waar ze op doelde, al leek hij het moeilijk vinden om dat volledig aan zichzelf toe te durven geven. Misschien omdat hij met zijn eigen loyaliteiten zat, misschien omdat hij dacht aan de druk die de leader en zijn Clanmates op hem legden. Blizzardpaw ving zijn woorden gemakkelijk boven het brullen van het water uit en ze gaf een plechtig knikje. “Dat zou inderdaad mooi zijn,” sprak ze. “Geen onnodig bloedvergieten meer, geen ruzies meer, geen grenzen meer.” Ze zuchtte. “Ik heb van de elders een verhaal gehoord over de Clans die samen moesten reizen en op elkaar moesten rekenen tijdens deze reis. Wat zou ik graag terug willen gaan naar die tijd, alleen maar omwille van de onbestaande Clanrivaliteiten die we nu wel hebben.” Ze liet een zucht varen, maar keek Littlepaw wel aan met een glimlach. “Al heb je bij deze mijn woord, Littlepaw, dat ik je niet zal verwonden als onze Clans ooit tegenover elkaar moesten komen te staan. Geen druppel bloed zal je lichaam verlaten dankzij mijn toedoen, ik beloof het je.” En er was nog een belofte die ze wilde maken, maar die ze simpelweg vanwege haar Clanloyaliteit niet kón maken. Ze wilde namelijk aangeven dat ze hem wilde beschermen als hij aangevallen zou worden, maar dat was een belofte die ze niet kon nakomen. Haar Clan zou haar verachten als ze dat zou doen en hoewel Blizzardpaw niet van vechten hield en van bloedvergieten, waren er voor haar wel nog steeds grenzen in hoeverre ze zich wilde gooien voor zo’n buitenclanse vriendschap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Higher up.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Boundaries :: Gorge-
Ga naar: