Not safe. Not safe at all. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Cold newleaf, -5°C -10°C
Het wordt Newleaf, sommige planten proberen weer knoppen te maken. Alleen veel vriest 's nachts dan dood. Enkele dagen zijn iets warmer dan is de sneeuw weg en lijkt het ijs te smelten, maar een dag later kan het heel anders zijn. Het weer is onberekenbaar.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
wuppie
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Not safe. Not safe at all.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
17

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrypaw,
BerichtOnderwerp: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 12:43

Cherrypaw trok kort met haar oortje toen haar mentor steeds verder van de border af begon te dwalen. Ze kon zich herinneren dat ze al eens eerder deze kant op was gegaan, maar dat was per ongeluk geweest. Haar mentor was toen niet in de buurt geweest en ze had er achteraf ook niets van gezegd, maar nu leek het erop dat ze er doelbewust naartoe gingen. En telkens als ze er een vraag over stelde, kreeg ze er een snauw voor in de plaats. Het zorgde voor een ongemakkelijk gevoel in haar binnenste. Haar mentor was de laatste tijd steeds vaker afwezig en liet het qua training ook steeds sneller afweten. Dan begonnen ze als de zon nog niet verschenen was en stopten ze nog voordat de zon aan zijn hoogste punt stond, zelfs als ze nog maar één prooi gevangen hadden. Hij werd in zijn lessen ook steeds slordiger; Cherrypaw wist hem steeds sneller te raken terwijl ze niet het gevoel had dat ze meer moeite deed als anders. En plotseling bleef hij bij een border staan die vreemd rook; een geur waar Cherrypaw het ongemakkelijk van kreeg. Ze keek haar mentor afwachtend aan, maar hij was bezig met andere dingen. Plotseling draaide hij zich naar haar toe, zei dat ze hier moest blijven staan en dat hij zo wel terug zou zijn. Cherrypaw keek onbeholpen toe terwijl hij zich van haar wegdraaide en vervolgens de andere kant op rende, dieper het territorium in met de vreemde geuren. Cherrypaw bewoog ongemakkelijk met haar pootjes en ging zitten, wachtend op haar mentor. Na een poosje vond ze het wel welletjes en besloot ze om dan maar terug te gaan richting het kamp. Ze voelde een brok in haar keel; ze had het gevoel alsof haar mentor haar in de steek liet. Cherrypaw merkte pas te laat op dat ze de verkeerde richting op liep en dat ze juist dieper in het territorium met de vreemde, scherpe geur liep. Ze wilde zich net omdraaien toen ze pootstappen hoorde. Een huivering trok door haar lijf heen en ongemakkelijk probeerde ze de ontdekken waar de kat zich bevond. “Sparkfur?” riep ze schril.


+ Alleen voor Chawl
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chawl
Catministrator
Not safe. Not safe at all. BrokenNaiveEyelashpitviper-size_restricted
Julia
1547
Actief
I needed some space to lay myself out, so that I could decide which pieces I wanted to pick up

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Chawl
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimedo 11 apr 2019 - 13:43

Hij wist eigenlijk niet zo goed waarom hij zichzelf zulke dagen aandeed, waarom hij zijn Young one’s soms vrij gaf. Het was om Jim en Shifa ook wat rust te geven, maar voor hemzelf was het verre van goed. Zijn gedachten namen dan altijd direct weer een loopje met hem. Ook al ging hij jagen, dan nog leken zijn hersenen andere ideeën te hebben. Als hij zichzelf niet genoeg bezig hield belande hij weer in een labiele toestand, eentje die voor niemand goed was. Voor hem niet en voor zijn omgeving ook niet. Zijn tweegekleurde ogen stonden gepijnigd terwijl hij zich probeerde op prooigeuren te concentreren, maar bij elk klein geluidje raakte hij alweer afgeleid. Het was echt een drama op het moment. Hij mopperde daarom ook in zichzelf, maar toen stond hij stil. Hij spitste zijn oren, want hij wist toch zeker dat hij een stem had gehoord. Een kattenstem die een Clannaam uitsprak. Toen draaide de wind zijn kant op en blies de geur van ThunderClan mee. Ook dat nog… Meteen werd het beeld van zijn vader die vermoord werd door Firedance weer op zijn netvlies gebrand. Dat gebeurde altijd als ook maar iets wat te maken had gehad bij zijn ouders dood hem prikkelde. Hij liep verder totdat zijn blik op de ThunderClan apprentice viel. “Wat doe jij hier?” Miauwde hij koeltjes.


Not safe. Not safe at all. YGbTshV0_o
Not safe. Not safe at all. 2gxnp75Not safe. Not safe at all. R4iz1G1Not safe. Not safe at all. 10pvxmwNot safe. Not safe at all. 10pvxmwNot safe. Not safe at all. 2hs5g9i


Mijn stelletje ongeregeld XD

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken Online
Not safe. Not safe at all. DPKsfdL
Freedje
17

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Cherrypaw,
BerichtOnderwerp: Re: Not safe. Not safe at all.   Not safe. Not safe at all. Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 16:42

Het leek er niet op dat Sparkfur terug zou komen en hoe meer dat besef tot haar door begon te dringen, hoe erger de paniek zich in haar opstapelde. Een stemmetje in haar hoofd zei dat ze ervoor moest zorgen dat ze in elk geval uit het gevaarlijk terrein weg moest komen, maar haar poten werkten niet mee. Haar amberkleurige ogen keken verschrikt in het rond en bleven vervolgens op een zwarte kat met een halsband met tanden hangen die in haar richting liep. Ze hoefde haar bek niet te openen om te weten welke Clan er voor haar stond. Ze had hier al genoeg verhalen over gehoord van de elders en ze had als kitten toe moeten kijken hoe haar ouders dapper vochten toen deze Clan hun weg probeerde te drijven uit hun territoria. Dit was een BloodClankat. En hij was boos op haar, boos omdat ze in zijn territorium stond. Als ze de verhalen moest geloven, liet geen enkele BloodClankat je zonder kras weggaan. Ze kon zich maar beter voorbereiden op een gevecht, ook al zou ze het waarschijnlijk verliezen. De kat was ouder dan haar en ze wist niet waar die tanden voor stonden, maar ze wist wel dat het niet goed kon zijn. Wie weet wat deze kat al allemaal gedaan had in zijn leven. “Ik ben verdwaald,” probeerde ze op rustige toon tegen hem te zeggen, want ze had niet het idee dat schreeuwen of smeken ging helpen. “Ik wilde eigenlijk net weggaan.” Als het andersom was geweest, als hij zich op haar territorium had bevonden, had ze het waarschijnlijk nog aangedurfd om het gevecht aan te gaan, alleen al om haar Clan te verdedigen. Maar de waarheid was dat zij nu in fout was. En de vraag was ook nog maar of ze weg zou komen. En dat dan ongeschonden. “Ik ga al, oké?” Ze keek hem aan, proberend om niet terug te schrikken voor die kille blik in zijn twee verschillend gekleurde ogen. “Ik zal teruggaan naar mijn Clan en niemand hoeft ooit te weten dat ik hier was.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Not safe. Not safe at all.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: