Hop step jump 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 18°C - 26°C
Na een korte en snikhete Greenleaf, kondigt Leaf-fall zich aan. Al is de temperatuur zacht en kan er zeker nog genoten worden van een lekker zonnetje. Waardoor er ook steeds Twolegs naar het woud getrokken worden. Prooidieren zijn niet bezig met het aanleggen van een wintervoorraad en er hebben nog veel dieren een nestje met jongen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Hop step jump

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Seamist
Member
Hop step jump DPKsfdL
4

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Hop step jump   Hop step jump Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 7:07


Lavendellucht hing zwaar in de lucht terwijl Seamist haar kopje tussen de planten heen stak, balancerend op haar achterpoten als een stokstaartje om alles te kunnen overzien. Hmmm, geen Windclanner ls, geen Riverclanners. Zo ver ze kon zien was ze alleen. Tenzij andere katten net zo verstopt waren tussen de heide als zij was natuurlijk.. Dat was ook nog te overtuigen. Met die zware bloemengeur was het niet te ruiken, hemel.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw@
Member
Hop step jump DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lionpaw@
BerichtOnderwerp: Re: Hop step jump   Hop step jump Icon_minitimedi 10 sep 2019 - 8:14

Met snelle sprongen denderde hij achter een groot vet konijn aan. Sterrenclan wat was deze prooi snel. Lionpaw was niet van plan om de prooi tussen zijn klauwen te laten glippen. Maar toch kwam de leerling steeds dichterbij tot Lion hem met een tik van zijn poot het dier onderuit wist te krijgen. Meteen sprong de rivier kat er boven op en doden het met een krachtige beet in de nek. Uit hijgend bleef hij even trots zitten kijken. De prooi had hem ver in het windclan terretorium gebracht, maar nog steeds was hij op het heide veld. Even verderop zag hij een kat met de rug naar hem toe staan. Zo leek ze wel een tweebeen. Door die vergelijking begon Lionpaw hard te lachen en rolde over de grond tussen de lavendel en heide planten in.


Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Seamist
Member
Hop step jump DPKsfdL
4

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Seamist
BerichtOnderwerp: Re: Hop step jump   Hop step jump Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 21:28

[/justify]
Seamist had geen idee dat haar rust zo plotseling weggescheurd kon worden. Het ene moment zat ze als een stokstaartje te kijken naar hoe de heide om zich heen danste, de volgende seconde begon er ineens iemand te lachen. Seamist bleef nog eventjes op haar achterpoten staan, balancerend met haar staart, maar daarna liet ze zichzelf toch maar zakken op haar voorpoten en keek ze wantrouwig om zich heen. "Wie durft daar zo te lachen?" miauwde ze kritisch, niet eens de moeite nemend om te gaan zoeken wie het was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionpaw@
Member
Hop step jump DPKsfdL
8
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Lionpaw@
BerichtOnderwerp: Re: Hop step jump   Hop step jump Icon_minitimevr 13 sep 2019 - 22:26

Oh grote Starclan hoe kon een kat nu op een tweebeener lijken? Hij moest nog harder lachen toen hij weer aan het beeld dacht die hij van de lapjes kat had gezien en rolde door de lavendel. Maar toen hij een stem hoorde die kritisch klonk gniffelde Lionpaw nog even en drukte zich omhoog waarna hij het konijn in zijn bek pakte en verder de kant van de kat op liep. Toen Lion dichtbij genoeg was legde hij de prooi neer en keek haar grijnzend aan. 'Wel ik, Je leek net een tweebeener toen je daar zo op je achterpoten stond. giechelde Lionpaw zacht aan het einde van zijn zin en ging zitten. Wel een heel erg behaarde tweebeener.


Moonstream - Leafface - Moonkit - Darkpaw - Lionpaw@ - Moonpaw - Crow • - Scarface
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hop step jump
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Heatherfields-
Ga naar: