It's not easy. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, -5°C - 12°C
De wind begint ineens te draaien en met een gure bries is het nu dan echt Leaf-fall. Dieren beginnen zich te verschuilen en de kachels worden weer opgestookt bij de Twolegs. Bomen verliezen razendsnel blad, waardoor het een groot kleurenpalet is in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 It's not easy.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vipergaze
Member
It's not easy.  DPKsfdL
Freedje
92

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Vipergaze
BerichtOnderwerp: It's not easy.    It's not easy.  Icon_minitimezo 10 nov 2019 - 18:31

En opeens was het gebeurd. Opeens had zijn mentor zijn dreigement waargemaakt. Viperpaw had zijn training niet serieus genomen en dat had geresulteerd in het twee moons langer een apprentice blijven. Zat Viperpaw er mee? Nee… oké, een beetje. Hij zou wel graag willen weten wat voor naam Tallstar hem zou geven, maar dat was ook de enige nieuwsgierigheid die hij had. Al die andere taken die erbij kwamen, interesseerden hem niet zo erg. Toch had zijn mentor aangegeven onder de indruk van hem te zijn – Viperpaw had na het gevreesde gesprek toch maar zijn best gegaan – en bij Tallstar aangegeven dat Viperpaw dan toch klaar was voor zijn warriorschap. Viperpaw had Tallstar vervolgens op het hart gedrukt dat hij geen Viperblossom wilde heten. De grijns die hij toen had gekregen, was hem niet bevallen. Hij dacht eerlijk gezegd dat Tallstar er net zo weinig mee inzat met het feit dat Viperpaw later warrior werd dan Viperpaw zelf. Viperpaw was na al dat gedoe nog altijd zijn rebelse, idiote en vrolijke zelf. De dingen tussen hem en Settleddust gingen weer goed sinds de laatste ceremonie die Viperpaw actief bijgewoond had – bij de andere twee was hij in slaap gevallen – en hij had Dewpaw niet meer gezien. Dat laatste vond hij niet per se een goed ding, maar het zorgde er wel voor dat hij zich op zijn taken kon concentreren en dat zijn gevoelens hem niet meer in de weg stonden. Het was beter zo, toch? De tabby slikte en concentreerde zich op zijn poten, die hem naar Fourtrees brachten. Hij wilde het tegengaan, maar de nieuwsgierigheid was te groot. Hij wilde Dewpaw namelijk nog één keer zien. Om alles uit te leggen, om afstand te nemen, om zijn vriendschap met zijn beste vriend niet meer langer op de proef te stellen. En opeens stond hij voor de vier grote eiken, maar stond de WindClanner niet voor zijn neus. Wel rook hij iets anders. ThunderClan. Viperpaw trok zijn neus op en keek met een afkeurende blik in de richting van de apprentice die zijn richting opkwam. “Moet jij niet in een boom gaan klimmen of zo?” vroeg hij op een denigrerende toon toen de apprentice voor hem stond. Uitslover.


+ Eerste post voor Ardentpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
It's not easy.  Giphy
Elfje
527
Actief
Contentions fierce, ardent, and dire, spring from no petty cause.

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Ardentpaw.
BerichtOnderwerp: Re: It's not easy.    It's not easy.  Icon_minitimema 25 nov 2019 - 23:28


Ardentpaw was er weer eens op uitgetrokken in zijn vrije tijd, naar Fourtrees. Hij was daar al een poosje niet meer geweest en hij vond het wel weer eens tijd worden. Hij had altijd wel interessante ontmoetingen op de plek waar alle clan territoria elkaar ontmoetten in een neutraal gebied en daar had hij vandaag ook wel zin in. Hij had er immers een goede vriend gemaakt in Dewpaw en de ontmoeting met Pepperpaw, die hij nu zeker wel als een goede kennis beschouwde, kon hij nu ook wel om lachen. Dus waarom kon hij er niet weer heen gaan en weer een nieuwe vriend maken? Het anwoord op die vraag kwam al snel. Een ShadowClan kater keek hem met een wat vuile blik aan vroeg of hij niet in een boom moest gaan klimmen op wat denigrerende toon. Ardentpaw fronste. Wat had hij hem nou weer misdaan? Toch, er boos op in gaan haken had geen nut, dat zou alleen maar voor ruzie zorgen en daar had hij geen zin in. "Er zijn hier anders genoeg bomen," merkte hij op licht grappende toon op. Bomen in klimmen was alleen geen goede ervaring voor hem geweest. Zijn vriendin, Silverwish, had het hem willen leren toen ze beiden apprentice waren. Alleen zij was toen bijna van een hoogte gevallen die hem wat had laten duizelen en het was een grote schrik geweest. Natuurlijk had hij haar omhoog gehijst, veilig een tak op, maar dat maakte het niet ineens een vrolijke herinnering. "Ik ben Ardentpaw, en jij?" besloot hij zichzelf maar voor te stellen. Misschien zou de kater voor hem wat vrolijker gaan doen als ze wat meer woorden hadden gewisselt en anders wist hij het ook niet.It's not easy.  Ardent31
I'm ThunderClan's resident Therapist Cat, my hours are from Sunrise 'till Sunset!
TS || Meet Ardent || TT
IC POSTS: 353
I & II
:.:
 


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vipergaze
Member
It's not easy.  DPKsfdL
Freedje
92

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: It's not easy.    It's not easy.  Icon_minitimedo 28 nov 2019 - 20:26

Viperpaw’s mondhoek trok lichtelijk en zijn snorharen wiebelden toen de ThunderClanner antwoord gaf. Hij had verwacht dat de kat boos zou worden en een giftige reactie terug zou geven, maar dat viel toch weer tegen. Aan de andere kant… de tabby was nu ook weer niet zo erg op ruzie uit, maar op vriendschap ook zeker niet. Een praatje konden ze echter wel maken als hij het koeltjes zou houden, toch? Hij was zo dicht bij het warrior worden en hij wilde het niet verpesten door te joviaal te worden met een kat van een andere Clan, maar aan de andere kant was Fourtrees een gebied waar ze neutraal waren en in ieder geval geen vijandigheid naar elkaar hoefden te tonen om dat hun Clans dat verwachtten. Koeltjes houden, Viperpaw. Dan mocht alles. “Mijn naam is Viperpaw, maar niet voor lang meer.” Hij hief kort zijn kopje op op een vrij arrogante manier. “Binnenkort word ik namelijk warrior.” En nu maar hopen dat de kat niet zag dat hij enkele moons ouder was dan de “normale” warriorleeftijd. Tja, wat was normaal? Viperpaw in elk geval al niet. En hij dacht eerlijk gezegd ook niet dat dat ooit zou komen. Als dat zo geweest was, dan was hij nu al wel warrior geworden. Hij hield zijn mondhoeken deze keer nog maar net omlaag en richtte zijn blik weer op de tom cat voor hem. “En wat hoop je hier te zoeken?” vroeg hij vervolgens vrij random. “Ware liefde?”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It's not easy.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: