A Night Walk. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken

We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, 3° - -10° C
Leafbare kruipt langzaam het gebied in. Alles wordt kouder en enige sneeuwbuien hebben zich al voorgedaan. Leafbare maakt het ook makkelijker voor ziektes als whitecough en greencough om zich te vestigen in clans, dus medicine cats moeten hun voorraad in de gaten houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
We are home
Na een lange reis en een zwaar gevecht met Bloodclan zijn de clans eindelijk thuis. Moraal is hoog maar er is veel dat opgebouwd moet worden. Hoe zullen de clans zich voortzetten nu ze opnieuw gescheiden zijn. Vele vragen blijven onbeantwoord maar één ding is zeker. Niemand jaagt de clans ooit nog weg van hun huis.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel | 
 

 A Night Walk.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: A Night Walk.   ma 18 okt 2010 - 17:28

Het was pikke donker. Mousefur lag in de Warrior Den. Ze probeerde te slapen, maar dat lukte niet. Ze lag steeds wakker. Op een gegeven moment was ze het zat. Heel voorzichtig kroop ze uit haar nest, en ging voor de Den staan. Ze keek even naar haar mede Warrior genoten. De maan scheen fel, recht in de Warrior's Den. Mousefur stond op, liep een paar meter verder, en ging toen weer ongemakkelijk zitten. Er zat haar iets dwars, maar wat wist ze niet. Met lichte pasjes liep ze naar de ingang van het kamp. Even twijfelde ze, maar toch sloop ze er doorheen. Mousefur liet even een geurspoor achter op het begin van de ingang, zodat niemand ongerust zou zijn als ze haar niet konden vinden. Stil sloop ze het bos in. Zachtjes sloop ze naar de kleine stroom. Ze wist het niet, maar iets zei haar dat ze daar heen moest. Ze keek de zwarte nacht in, en zag de zilvere maan. Daarnaast liep de fonkelende Zilverpels. Mousefur deed even haar ogen dicht, en haar kop een beetje omlaag. Mousefur deed haar blauwe ogen weer pen, en keek in de kleine stroom. Daar zag ze haar spiegelbeeld. Ze glimlachte even. Uit de boom achter haar viel een blaadje op haar spiegelbeeld. Er ontstonden kringen in het water. Mousefur keek heel geconcentreerd. Ze zag een visje. Voorzichtig hief ze haar poot op, en pats!! Mousefur had de spartelende vis gevangen, en legde hem op de kant. Hij was nog steeds heftig aan het spartelen. Maar de bewegingen gingen steeds langzamer. Mousefur keek toe, totdat ze vis was gestikt. Toen keek ze weer naar de Zilverpels. 'Waarom moest ik komen?' Fluisterde ze. Mousefur had het gevoel dat ze hier heen moest komen om een rede. Een zacht briesje ging door haar vacht heen. Ze deed haar ogen weer dicht en hief haar kop weer omlaag. Ineens hoorde Mousefur achter haar een takje breken. Haar oren spitste zich naar achteren, en Mousefur draaide zich sierlijk om. Even keek ze in de felle nacht ogen van een kat. Wantrouwend ging Mousefur zitten. Wachtend totdat de kat haar zou betreden.Thanks Thessa! <3

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwise
Member

Moon
1341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Manen *8 lives*
Gender:
Rank:
Stormwise
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   zo 24 okt 2010 - 22:56

Stormtail werd zachtjes wakker door dat Mousefur voorzichtig opstond, en Stormtail deed een oog open ,, wat zou ze gaan doen?,, hij wachte tot ze de den uit was en Stormtail wachte daarna nog enkele seconde hij keek naar de andere katten om hem heen die lagen te slapen, onder het bladerdak van het riet en de bomen.Stormtail hief zijn kop op en keek nog enkele seconde om hem heen toen stond hij op en liet zijn grote staart laag hangen, behoedzaam volgde hij Mousefur en Stormtail bleef laag hij liep naar de ingang en kon Mousefur,s merking ruiken, hij keek twijfelend maar iets zei dat hij er achteraan moest mischen was hij daarom wakker geworden, hij sloop door de ingang en volgde Mousefur ze liep richting de kleine stroom en ging daar zitten stormtail bleef in de bosjes zitten en zag hoe ze een vis ving. ,, vissen? en midden in de nacht?!,, even later sprak Mousefur 'Waarom moest ik komen?' Stormtail keek op en stapte op een takje, Mousefur keek om, het had nu ook geen zin meer om zich te verbergen en Stormtail kwam tevoorschein.Hij sprak rustig behoedzaam '' mooie avond, vind je niet?'' hij liep naar Mousefur toe en ging naast haar zitten en sloot zijn ogen terwijl hij zachtjes fluisterde '' het is net alsof je de Sterrenclan kan horen spreken, luister maar'' Stormtail focuste zijn oren en hoorde de geluiden van het woud en het kabbelen van de kleine beek die zacht stroomde in het maanlicht. je kon stemmen horen fluisteren als muziek in de wind en het stromen van het water. Stormtail keek toen weer naar Mousefur en wachte op haar reactie. 
~Darkfire & Stormstar~
I believe in you Gast
The Warrior Code is the way.
My time on WC:
 
<-help!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   ma 25 okt 2010 - 11:11

Mousefur draaide zich sierlijk om. Daar stond de grote kater, Stormtail. 'Mooie avond, vind je niet? 'Vroeg de rook kleurige kater zachtjes. Stormtail was een kater die zich niet vaak liet zien. Hij was de laatste die Mousefur had verwacht te komen. Stormtail kwam naast haar zitten, en sloot zijn ogen. 'Het is net alsof je de StarClan kan horen spreken, luister maar', Fluisterde hij zachtjes. Het bleef even stil tussen de twee. Mousefur spitste haar oren. In de omgeving hoorde je bomen ruizen, en in het watertje kwamen hele kleine golfjes. Mousefur glimlachte even. Het was net zoals de wind die door haar vacht heen streek. Ze geloofde vol op dat dat de StarClan tegen ze sprak. Het klonk als zacht gefluister. Een soort muziek. Stormtail deed zijn amberkleurige ogen weer open, en wachtte op Mousefur's reactie. 'Het is waar,' Zei ze zachtjes.'Ik kan ze horen spreken.' Mousefur sloot haar ogen even, en ze voelde weer een bries door haar dikke vacht heen gaan. Ze glimlachte even, en keek naar Stormtail. De nacht was nog jong, en de Zilverpels lichtte op in de lucht.Thanks Thessa! <3

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwise
Member

Moon
1341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Manen *8 lives*
Gender:
Rank:
Stormwise
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   ma 25 okt 2010 - 13:49

Stormtail keek naar Mousefur die zachtjes zei 'Het is waar,' en Stormtail moest grinniken 'Ik kan ze horen spreken.' waar stormtail op zei ''Ja, ze horen spreken kun je zeker, maar kun je ook van ze leren?'' Stormtail stond op en liep naar het kabbelende beekje dat voor hen lach, hij keek in het heldere water dat spiegelde in het maanlicht van de nacht, hij zag zijn grote grijs zwarte kop en zijn ambere ogen die fonkelde in het licht en zei
''Naarmate je ouder wordt kun je steeds meer leren en niet minder'' hij keek omhoog naar de sterren'' ik heb mijn leven lang geleerd en ik doe het nog, zoals de sprinkhaan over het blad leert springen een eend leert zwemmen en een leerling van zijn mentor leert, het is alleen zo dat ik die kans niet heb gekregen, ik heb nooit een mentor gehad ik heb het mijzelf geleerd en van de natuur want zij is de grootste leermeester van allemaal. Er tellen veel dingen in het leven maar uiteindelijk is Alles wat werkelijk telt, dat kun je niet tellen'' toen hij keek weer naar Mousefur die daar nog zat wat zou ze gaan zeggen op deze wijze woorden?. 
~Darkfire & Stormstar~
I believe in you Gast
The Warrior Code is the way.
My time on WC:
 
<-help!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   ma 25 okt 2010 - 14:27

Stormtail stomd op. 'Ja, ze horen spreken kun je zeker, maar kun je ook van ze leren?' Zei hij. Stormtail liep naar het kabbelende beekje dat voor hun lag. Mousefur zat nog steeds aan de kant. Naast haar lag de vis nog. Stromtail keek in het water, waar het maanlicht weerkaatste. 'Naarmate je ouder wordt kun je steeds meer leren, en niet minder', De rook kleurige kater keek naar de sterren. 'Ik heb mijn leven lang geleerd, en ik doe het nog, zoals de sprinkhaan over het blad leert springen, en een eend leert zwemmen en een leerling van zijn mentor leert, het is alleen zo dat ik die kans niet heb gekregen, ik heb nooit een mentor gehad. Ik heb het mijzelf geleerd en van de natuur, want zij is de grootste leermeester van allemaal. Er tellen veel dingen in het leven, maar uiteindelijk is alles dat werkelijk telt, dat kun je niet tellen.' Na zijn hele lange toespraak keek hij met zijn amber kleurige ogen weer naar Mousefur. De zwart witte poes zweeg even. Ze was versteld geraakt van deze feiten. Zo had ze er nog nooit over na gedacht. Dat Stormtail geen mentor had... Ze vond het erg knap dat hij het zichzelf met de natuur had aangeleerd. Mousefur had nog nooit een kat zo'n wijze woorden horen spreken.'Ik... Ik ben best ontroerd...' Fluisterde Mousefur zachtjes. 'Zo had ik het nog nooit bekeken,' Zei Mousefur weer. Ze keek met haar ambere ogen weer naar Stormtail. Zou hij haar dom vinden omdat ze dit nog nooit zo had gezien? Mousefur wachtte maar af.Thanks Thessa! <3

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwise
Member

Moon
1341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Manen *8 lives*
Gender:
Rank:
Stormwise
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   ma 25 okt 2010 - 14:48

Stormtail keek naar Mousefur en ze zei 'Ik... Ik ben best ontroerd...'
Stormtail moest grinniken in zichzelf, hij begreep dat zei het niet zou begrijpen dat snapte hij wel ''Ja over het leven nadenken, dat heb ik vooral moeten leren want je gaat nadenken als je alleen bent, maar weetje Mousefur wat je wel moet weten is dat je moet leren ,zien,door te kijken naar dingen, leer je het meest''
Stormtail stond op en keek haar aan hij zei ''Kom, laten we gaan ik heb wel zin om even een wandeling te maken langs de rivier, kom je mee?''.Stormtail draaide zich om en liep richting de grote rivier hij wenkte Mousefur met het puntje van zijn lange staart.

(sorry wijnig inspiratie Embarassed)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mousefur
Member

Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank: Senior Warrior
Mousefur
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   ma 25 okt 2010 - 14:57

''Ja over het leven nadenken, dat heb ik vooral moeten leren want je gaat nadenken als je alleen bent, maar weetje Mousefur wat je wel moet weten is dat je moet leren zien, door te kijken naar dingen, leer je het meest'' Mousefur keek hem even aan. Ze vond het allemaal zo knap dat hij dat wist! ''Kom, laten we gaan ik heb wel zin om even een wandeling te maken langs de rivier, kom je mee?'' Stormtail stond op, en liep langs Mousefur. Hij wenkte haar met het puntje van zijn donkergrijze staart. Mousefur stond op, en kwam naast hem lopen. Ze zaten hier al bijna een half uur. Mousefur vond een wandeling wel fijn. Samen liepen ze langs de glinsterende rivier. De maan scheen er zilver licht op. Daardoor leek de rivier bijna vloeibaar zilver. Het was erg rustig deze nacht. Afentoe klonken er zachtjes krekels, en sprong er een vis boven het water uit. Mousefur had even geen interesse nu is die zwemmers. Haar zelf gevangen vis liet ze daar maar gewoon liggen. Dit vond ze belangrijker. Het bleef een beetje stil tussen de twee. Het was wel een prettige stilte. Mousefur stond even stil, en stak haar kop in de lucht. Een koele bries ging door haar vacht heen. Alsof de StarClan weer tegen haar fluisterde. De poes trippelde weer verder, naast Stormtail. Ze vond hem best aardig. Mousefur had hem niet zo vaak opgemerkt. Maar dit voelde best fijn.Thanks Thessa! <3

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   di 26 okt 2010 - 20:40

'Huaa' Lightpaw wer wakker van het velle licht. Lightpaw dacht bij zig zelf: weer een dag zonder iets te leren, weet je wat ik kan wel op jacht gaan, niemand zou me missen in het kamp.
Lightpaw liep het kamp uit en keek nog even om en dacht weer: En wat als ze me gaan missen wat zullen ze denken, dat ik naar een andere clan ben gegaan om actie op te zoeken? Hahaha, de leerlingen zullen denken dat ik toch jankent terug kom. Lightpaw liep grinnikent veder. Onder weg rook Lightpaw een muis 'Wat als ik nou ook wat mee terug breng?' Lightpaw ging in een on handige jacht houding en sloop op de wamre lucht af van muis. 'Hmmm of als ik het zelf op eet' feleusterde bij zig zelf. Toe stapte ze op een takje. Het muisje spitste z'n ooren en sprinte weg. 'Damn!! stomme takjes' Lightpaw liep gefrustreerd naar de kleine stroom. Scheldent en mopperent liep ze langs de kleine stroom tot dat ze tegen Mousefur aan botste. 'Ooow ehmm sorry'.
Ze keek verbaasd op naar mousefur, Ze wist dat ze nu een probleem hat. En ze dacht: O.o ik ga dood... Naja dood ik heb nu een mega groot probleem, denk ik.


Laatst aangepast door Lightpaw op wo 27 okt 2010 - 13:29; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Stormwise
Member

Moon
1341
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 40 Manen *8 lives*
Gender:
Rank:
Stormwise
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   di 26 okt 2010 - 21:55

Het felle licht van de maan scheen over het territoria.mMousefur en Stormtail wandelde nog steeds langs de rivier en Stormtail vertelde ''De nacht is echt prachtig zeg, vooral die felle stralen van de maan die op ons neerstrijkt '' Stormtail keek omhoog naar de maan die scheen en genoot van het licht in de duister. opeens kwam en een apperentices uit de bosjes vandaan ze stote tegen Mousefur aan 'Ooow ehmm sorry' zei ze geschrokken hij herkende de apperentices het was Lightpaw een witte poes met wat geel er door heen. Stormtail keek streng naar de jonge leerling ''Lightpaw wat doe jij hier? je weet dat je hier niet mag zijn en nog wel op dit tijdstip! het is bijna midden in de nacht jij hoort in je nest te liggen! als je deze regels overtreed hoe kun je dan ooit Warrior worden? ik en Mousefur zijn krijgers en niet alleen, jij daar in tegen wel.'' Stormtail keek op Lightpaw neer. 
~Darkfire & Stormstar~
I believe in you Gast
The Warrior Code is the way.
My time on WC:
 
<-help!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lightheart
StarClan

~Nathalie/ Nath~
337

CAT'S PROFILE
Age: αgєℓєѕѕ
Gender:
Rank:
Lightheart
BerichtOnderwerp: Re: A Night Walk.   di 26 okt 2010 - 22:20

'Hihi.. De maan scheen iets te vel, en daar door kon ik geen oog dicht doen...' Zei Ligtpaw spijtig.
'Sorry Stormtail en Mousefur'. Lightpaw boog spijtig haar kop. Lightpaw dacht: AAAW domme ik, ik moet echt beter na denken.. Hihi mischien moet ik toch maar niet meer het kamp uit sluipen ... Naja wie het ook zegt... Maar ik wil warrior worden... En ik denk nu ook dat Stormtail denkt dat ik een moeilijke leerling word Yey!! Ehmmm niet Yey, ik moet haar laten zien dat ik een loyaale, nette, goede poes ben, jep zo hoort het loyaal, nette, goede poes!
'Nogmaals sorry Stormtail, Mousefur, ik zal het kamp niet meer alleen verlaten..'
Lightpaw boog weer haar kop.
'Maar mag ik wel bij jullie blijven nu ik er toch ben?'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A Night Walk.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: