This the day that my new life begins... [snowdrop] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenGebruikersgroepenInloggenKalenderFAQZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 20°C - 35°C
Na een lange, koude Leafbare en een armzalige Newleaf. Trekt Greenleaf met een zucht van verlichting het woud in. De extreme hitte is heerlijk maar bengt ook gevaren met zich mee. Vele Twolegs die hun honden uitlaten en prooi dat de hitte niet aankan. Ook dit seizoen zal niet makkelijk worden voor de clans..
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
foundr
COUNT YOUR WORDS
WORD COUNT

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 This the day that my new life begins... [snowdrop]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
This the day that my new life begins... [snowdrop] DPKsfdL
Stijn~
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender:
Rank:
Crumblekit
BerichtOnderwerp: This the day that my new life begins... [snowdrop]   This the day that my new life begins... [snowdrop] Icon_minitimedi 1 jan 2013 - 17:00

Crumblefur wandelde langs de zonne rotsen, hij sprong er op en rook tussen een kleine spleet. er zat een wit muisje, crumblefur klauwde onhandig tussen de dicht bij elkaar liggende stenen. hij klauwde de muis uit het gat, en brak zijn nek. hij legde hem neer en deed er wat droog mos over heen. hij wandelde verder en ging op de hoogste steen liggen. de zon scheen warm in zijn gezicht. crumblefur was blij dat die koude sneeuw weg was, hij vond er maar niks aan. wanneer het na een lange tijd koud is zie je alles weer een beetje wakker worden, de nieuwe kittens gaan naar buiten het prooi komt uit hun winterslaap. vandaag was de eerste warme dag in drie manen. crumblefur was wakker geworden en naar buiten gerend hij wou wat gaan jagen. echt lekker ging het nog niet hij had drie muizen en een merel. hij besloot maar wat voor zich zelf te vangen. moeizaam stond hij op en proefde de lucht. hij rook water rat. crumblefur sprong van de rots en sloop naar voren de lucht suisde in zijn oren. hij voelde het kleine hartje kloppen. crumblefur was nog maar een muizen lengte van het beest af toen hij gerommel hoorde van uit een struik der rat rende weg. crumblefur draaide zich boos om, "wie is daar?" crumblefur wachten rustig op antwoord van de vreemde kat achter de kleine doorn struik.


This the day that my new life begins... [snowdrop] 2lrsz4
Crumble's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Snowdrop
StarClan
This the day that my new life begins... [snowdrop] Tumblr_odaoy3Ko7X1u49zhho1_400
The A Doc
2731
Actief
Je t'aime, je t'aime toujour... I am forever yours.

CAT'S PROFILE
Age: Ageless ♥
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen
Snowdrop
BerichtOnderwerp: Re: This the day that my new life begins... [snowdrop]   This the day that my new life begins... [snowdrop] Icon_minitimewo 2 jan 2013 - 13:48

Ookal waren de koude dagen al over... Toch kon je nog steeds de sneeuwvlokken zien. De breekbare kristallen die door de wind overal en nergens werden gebracht. Maar alles is niks, overal zal nergens zijn, maar hoe? Hoe kan het dat winter zich in de lente vertroefd? Well my dear, it's simple. Er is 1 bloem die tegen alle regels van moeder natuur gaat. Hij bloeit in de winter en zomer, hij is altijd prachtig, ookal bedeken de kristallen zijn hangende blaadjes niet. Net zoals de lucht heeft deze bloem een natuurlijke schoonheid. Hij tekent zijn eigen kleuren, zijn eigen weg, net zoals de hemel. Met of zonder de prachtige deken van ijs.

De witte kat kroop langzaam het kamp uit. Ze slikte en zette langzaam voetje voor voetje, bang voor wat komen zal. Krampachtig keek ze rond, ze hield niet zo van het camp verlaten, straks kwam ze Bloodeyes tegen en dan, dan... Ze kon er niet aan denken en kroop verder. Iedere voetstap leek een kilometer te zijn, het was echt zwaar voor haar. Maar nu had ze eigenlijk helemaal geen tijd om aan haar gebroken familie te denken, dat was voor later... Ze schudde haar kop en ging over in een drafje om daarna vooluit de gang 'galop' uit te voeren. Ze voelde hoe de wind haar omarmde en haar gerustgenvende woordjes influisterde. Het kalmeerde de poes en genietend sloot ze haar ogen. Toen ze terug overging naar de gang 'draf', hoorde ze een duif wild klaperen. Ze duwde haar buik tegen de grond en ze keek onrustig rond. Daar op de grond! Daar lagen gewonde duiven! Maar hoe kwamen ze hier? Rustig, op een afstandje telde ze de dieren... 'Vijf...' dacht ze en langzaam sloop ze dichter. Eén van de dieren merkte de witte poes op en vloog weg, ah, er waren er nog genoeg. Ze sprong op en greep meteen één van de gewonde dieren vast. Het stribbelde erg tegen en Snodrop kreeg een paar flinke klappen van de vleugels van het dier. De poes be*indigde het gevecht door een beet toe dienen in de nek van de vogel en als een lappenpop bleef hij bungelen in haar bek. Ondertussen lagen er nog een doodsbange duif te spartelen op de grond. Snowdrop gooide de lappenpop weg en sprong nu op het arme duifje. Deze was zwakker en was al meteen dood door de klap waarmee Snowdrop op de vogel landde. Ze snoof en pakte ook dit dier mee. Ze gooide het bij haar andere prooi. Ze keek rond, opzoek naar een goede verstopplek voor haar eten. Ze spotte een gat in een eide wilg en gretig greep ze de vogels vast en klom ze in de boom. Daar verstopte ze het eten en bedekte ze de geur door droge planten op de vogels te leggen. Daarna sprong ze uit het hol en keek ze teverden naar haar werk. Maar opeens hoorde ze een hels gekrijs van een dier. Ze draaide haar om en ze zag de grote klauwen van arend.

Ze rende zo snel ze kon, maar blijkbaar was de vogel sneller en hij dook recht naast Snowdrop. Ze sprong paniekerig weg van het dier. Wat was ie' groot! Opnieuw hoorde ze zijn roep en ze keek even achterom. Het beest was terug opgestegen en bereide zich voor op een nieuwe aanval. Ze slikte en bedacht een plan om het dier beet te nemen of af te schudden. Ah ja! Ze moest hem verwarren. De poes begon als een bezetene te zigzaggen. De arend dook naar beneden en greep weer mis. Deze keer was zijn landing ongeplant en storte het neer op een rots. Snowdrop draaide haar om en sprong snel op het grijze voorwerp. Versufd bleef het beest liggen. 'Nu is m'n kans!' bedacht Snowdrop en snel vloog ze naar de vogel toe. Het dier had dit niet zien aankomen toen hij bijkwam en probeerde nog weg te komen. De poes sprong op en beet recht in zijn kop. Ze loste niet en als nel viel hij dood op de grond. Oef! Dat was echt close! Ze zuchtte en begon van het dier te eten, ze schrokte het snel naar binnen, want honger dommineerde haar maag als een leeuw zijn hol.

Ze had de vogel nog maar net binnen of een stem zei; "wie is daar?" Bang dook ze in elkaar en ze liep onderdanig langs de haar prooi om daarna langs de doorenstruik te gaan. Daar zag ze een wit/zwarte kater, hij rook naar een ThunderClanner, maar nog steeds bleef ze in elkaar gedoken naar de grond kijken. "N-n...ie-ie-mand..." piepte ze. "Ik ben gewoon niemand," vervolgde de zacht trillende stem. Ze slikte en keek op, maar ze vermeed oogcontact te maken met de kater. Het liefst van al wou ze nu wegzakken in de aarde en nooit meer boven komen.


This the day that my new life begins... [snowdrop] RlyUriu3_o
Sleep Tight Snowdrop ♥
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
This the day that my new life begins... [snowdrop] DPKsfdL
Stijn~
95
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 4 moons
Gender:
Rank:
Crumblekit
BerichtOnderwerp: Re: This the day that my new life begins... [snowdrop]   This the day that my new life begins... [snowdrop] Icon_minitimedo 3 jan 2013 - 12:04

crumblefur wachte op antwoord van de onbekende thunderclan poes, ze drukte zich tegen de grond en piepte verlegen: "N-n...ie-ie-mand...Ik ben gewoon niemand," crumblefur keek aardig naar de bange poes. "waarom ben je zo bang ik doe je echt niks.." crumbelfur stapte rustig op de poes af. een staart lengte ging hij voor haar zitten met zijn schouders rustig naar beneden gezakt. hij zag dat de poes een beetje bibberde van de angst crumblefur wou wel weten waarom ze zo bang was. "ga maar zitten en vertel je verhaal ik heb heel de dag." crumblefur wachte op de bange poes haar antwoord...

(sorry hij is een beetje kort ik had even geen inspi)


This the day that my new life begins... [snowdrop] 2lrsz4
Crumble's:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
This the day that my new life begins... [snowdrop]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan territory :: Sunningrocks-
Ga naar: