Closed feelings. {OPEN}[niet af] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Closed feelings. {OPEN}[niet af]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Curlewpaw
StarClan
Closed feelings. {OPEN}[niet af] DPKsfdL
106

CAT'S PROFILE
Age: 8 Moons and I will stay
Gender:
Rank:
Curlewpaw
BerichtOnderwerp: Closed feelings. {OPEN}[niet af]   Closed feelings. {OPEN}[niet af] Icon_minitimema 4 feb 2013 - 19:40

Twee goudgele kijkers loerde door het inmiddels weer hoge gegroeide riet van de Newleaf, een lichaam zat in elkaar gedoken in een soort van mislukte jachthouding. Een bruine poot kneedde de modderige grond en maakte diepe groeven. Curlewpaw likte langs haar lippen en merkte hoe droog ze eigenlijk waren. De jonge poes besefte dat ze de hele dag nog niet gedronken had. Voorzichtige zette ze haar pootje tussen het hoge gras door en stopte hem in het water. Een koude rilling trok door de jonge poes heen en ze voelde hoe het stromende water tegen haar poot aandrukte. Nu kwam het hele lichaam van de bengaalse kat te voorschijn en ze deed haar poot terug op de kade. Langzaam dook de poes in de juiste houding om te kunnen drinken en raakte met haar neus het koele water aan. Dorstig begon ze te drinken. Curlewpaw voelde hoe het water door haar keel gleed en haar maag inkwam. De bengaalse richtte zich op en richtte haar blik op de overkant van de Stream en zag daar een graspol bewegen. Curlewpaw lichaam bleef stokstijf stilstaan n ze richtte haar lichte ogen op de graspol aan de overkant. De Stream was smal genoeg om erover heen te springen, dat was geen probleem, hopelijk. De poes ging in een jachthouding en bekeek de bewegende pol nog eens. Daar zat wat. Zo achterlijk was ze nou ook weer niet.

Nog niet af. Word doet gek-


Closed feelings. {OPEN}[niet af] 317gtvd
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Closed feelings. {OPEN}[niet af]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: