Come on, I can put myself through it {BROKENPAW&SALTPAW} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Come on, I can put myself through it {BROKENPAW&SALTPAW}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wildfox
Member
Come on, I can put myself through it {BROKENPAW&SALTPAW} DPKsfdL
Zie Solarsoul :)
391

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Wildfox
BerichtOnderwerp: Come on, I can put myself through it {BROKENPAW&SALTPAW}   Come on, I can put myself through it {BROKENPAW&SALTPAW} Icon_minitimeza 9 feb 2013 - 21:52

Het zachte licht van de sterren daalde neer op zijn tabby vacht, zijn nieuwe nest in de Warriors Den voelde onvertrouwd aan. Onrustig bewoog hij zich wat in zijn nest, maar de slaap wilde hem niet meer vatten. Nee, hij kon maar niet wennen aan dat constante gevoel van verantwoordelijkheid. Moeizaam hief hij zichzelf op, zijn lichaam stribbelde tegen de plotselinge actie, maar zijn geest was weer klaarwakker. Misschien kon hij zo wel beginnen aan een training. Saltpaw en Brokenpaw moesten ook leren om soms midden in de nacht wakker te worden gemaakt. Met dat idee wurmde hij zich door de Warriors Den en trippelde hij zo stil mogelijk over de open plek. Eenmaal aangekomen bij de Apprentice Den zochten zijn ogen naar de bekende hoopjes vacht. En daar lagen ze. Zachtjes kwam hij wat verder de Den in. "Umm, jongens, kunnen jullie even wakker worden?" Vroeg hij licht onzeker en voelde de grote twijfel in zijn lijf. Waarom moest Brokenstar hem nou twee Apprentices geven. Ten eerste was hij nog maar net een Warrior en ten tweede kon hij waarschijnlijk niet eens voor één Apprentice zorgen. Een hele zachte zucht gleed over zijn lippen en hij liet zijn ogen even naar zijn poten glijden. "Kom naar de Burned Sycamore, daar krijgen jullie je eerste training." Hij trok zich weer terug uit de Den, maar wist toen dat de Apprentices misschien eigenwijs konden reageren. Dus voegde hij eraan toe; "Anders mag je de komende Moon de Elders verzorgen, heeft Smokebreath ook wat hulp." Dit keer trok hij zich definitief terug en trippelde hij alvast het kamp uit. Met een snelle pas begaf hij zich in de richting van de afgebrande boom, terwijl hij zich bedacht hoe hij de training zou geven en wat hij de Apprentices het beste kon leren.


Come on, I can put myself through it {BROKENPAW&SALTPAW} Wildfoxsig1
Alleen nog maar actief met Wildfox, Batkit* en Firekit aangezien het anders te veel wordt
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Come on, I can put myself through it {BROKENPAW&SALTPAW}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: