| You call me.. Amazing? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10 °C - 25°C
Lekkere zwoele dagen, wisselen zich af met soms wat koelere dagen. Het is heerlijk weer in het woud.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No Current Event
Check the Updates page to see what's happening in the clans!
No current event. Enjoy your peace... While it lasts.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Actief
Actief
Actief
Actief
Afwezig
Actief
VERY IMPORTANT CATS
VIPs
Founder
Founder
Editor
Editor
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 | You call me.. Amazing?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormfur
Member
| You call me.. Amazing? DPKsfdL
> Lyan
160
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :: 18 Moons ::
Gender:
Rank:
Stormfur
BerichtOnderwerp: | You call me.. Amazing?   | You call me.. Amazing? Icon_minitimedi 12 feb 2013 - 16:41


Information

Company :: Unknown yet
Words :: 323
Mood :: Surprised
Where :: RiverClan Camp
Protagonists :: Stormfur & Unknown yet
Genders :: Male & Female
Type post :: Medium

Donkere wolken spreidde zich uit boven zijn hoofd en er ontstond een angstaanjagende stilte. De zon werd bedekt door duisternis en de leuke droom die hij had veranderde in één grote donkere wereld. Stormfur keek verbaasd om zich heen en zocht een uitweg, maar de bomen rondom hem verdwenen en er scheen geen weg uit te zijn. Alles was donker om hem geworden en terwijl de bomen verdwenen, werd een figuur zichtbaar. Het dier had zich gebogen over zijn prooi, maar keek op door de plotselinge verdwijning van de bomen om hem heen. Hij draaide zich om en keek recht in de ogen van Stormfur, betrapt. Zijn pupillen werden enorm toen de vos met snelle, grote passen op hem af stormde en zijn kaken open sperde. Zijn tanden boorde zich in zijn schouder terwijl Stormfur probeerde om alle angst uit te schreeuwen, maar de wereld vervaagde.

Vermoeid opende hij zijn ogen en keek hij om zich heen, hij bevond zich in een lichte Warrior Den. De kater naast hem had zijn tanden weer in zijn schouder gezet, wat hij wel vaker had gedaan om Stormfur vervolgens te wekken. De kater sliep altijd als hij dat deed, het was irritant, maar veel trok hij zich er niet van aan. Hij schudde de kater van zich af en krabbelde overeind. Feathertail, zijn zus, was al weg. Niet gek eigenlijk, het was al laat in de ochtend. Stormfur wierp nog een laatste blik rondom hem en wandelde toen rustig de den uit, tijd om wat te eten.

Nadat hij de spitsmuis op had, die hij had uitgezocht, was hij gaan kijken of er iemand zin had om te gaan jagen. Er waren weinig katers in het kamp, zij waren waarschijnlijk allang op jachtpatrouille gegaan. Stormfur liet zijn staart licht heen en weer gaan en keek nog een keer om zich heen. Voordat hij ook maar iemand had kunnen uitkiezen, wandelde er een poes op hem af.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
| You call me.. Amazing?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: