As cold as Ice 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -10 °C - 5°C
Het is meer onder dan boven nul. De rivier vriest dicht en er ligt een pak sneeuw in het woud. De moeilijkste periode voor de Clans is aangebroken, maar vergeet niet de kittens in de sneeuw te laten spelen.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 As cold as Ice

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 11:58

LIONROAR
Met ruime, opeenvolgende passen verliet de jonge calico poes het Windclan kamp. Ze stak haar kopje fier in de lucht, en snoof even de geuren op. Enkele bekende markeringen reikte haar neusgaten: Konijn en muis. Zonder nog langer te blijven lopen, hield ze abrupt halt en liet ze zichzelf zakken door haar poten totdat ze in een sluip houding terecht kwam. Ze kroop vooruit door keer op keer haar poten geluidloos op de grond neer te zetten, en hield haar lichaam dicht tegen de grond gedrukt. Het duurde niet lang of het gestalte van een lichtgrijs diertje verscheen in haar zicht. Er raasde een gedreven gevoel door haar aderen toen heen ze nog maar één vossenlengte van het dier verwijderd stond. Vroeger, wanneer ze in deze positie stond, verprutste ze het vaak door een verkeerde beweging te maken. Vaak trapte ze dan op een takje, of was ze te snel... En zo kon je nog vele dingen opnoemen die ze als beginnende apprentice keer op keer verkeerd deed. Gelukkig had ze die dingen afgeleerd, en wist ze nu perfect hoe ze een prooidier moest vangen. Ze begon zachtjes met haar achterpoten te trappelen, en zette haar vervolgens af. Met een sierlijke sprong vloog ze de lucht in, en landde ze recht op de rug van het dier, waardoor het dus opslag dood was. Op een vrolijke manier groef ze gauw een ondiep gat in de grond, legde ze het muisje erin, en deed ze er weer wat zand over zodat andere jagers het niet zouden meenemen. Vaak deden ze dat ook niet, aangezien de geur van diegene die het dier had gevangen altijd nog in de lucht hing. Maar vossen en dassen bijvoorbeeld, die zouden het diertje simpelweg mee kunnen grissen als het dode prooidier niet begraven was. Ze schudde onopvallend haar kopje, en keek weer voor haar uit.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 12:57


LIONROAR

Geconcentreerd, alsof het het enige was waar hij dit moment aandacht aan schonk, sloop de kater op het bruin gekleurde konijn af. Zijn tong gleed kort over zijn lippen heen. Op dit moment had hij honger. Waarom was hij ook alweer zo slim geweest om niet te eten deze morgen? Plots rommelde zijn maag, waardoor het konijn opkeek. "Shit" Schoot er door zijn hoofd toen hij recht in de donkere oogjes van het bruine dier keek. In een flits schoot het konijn omhoog en schoot zo snel als het kon weg. Maar Lionroar liet het hier niet bij. Hij had de geur vanaf het kamp al gevolgd en hij ging niet terug voordat hij een prooidier gevangen had! Hoeveel honger hij ook had op dit moment, hij mocht van zichzelf niet met lege handen terug komen. Wat zouden ze dan wel van hem denken?! Dat hij niet kon jagen, zeker! Zo snel als hij kon volgde hij het konijn. Het beestje probeerde met alle macht te ontkomen aan zijn klauwen. Dat merkte hij wel aan het tempo van hem en het konijn. Hij was in dit geval een jager en het enige wat hij wilde was prooi vangen voor zijn clan. Plots verscheen een poes in zijn beeld en doordat hij zo snel ging had hij geen tijd om te stoppen. Het konijntje ontweek de poes, maar hij ging veel te snel om haar ook te ontwijken. Hij probeerde af te remmen, maar kwam uiteindelijk toch nog met een knal tegen haar aan. Meteen vloog hij tegen de grond op. Geschrokken van de plotselinge botsing sprong hij weer op. "Het spijt me, ik zag je niet aankomen." Sprak hij meteen uit, als verontschuldiging. Hij liep een stukje naar haar toe en keek haar vragend aan. "Gaat het een beetje?" Vroeg hij zacht. Hij schaamde zich duidelijk voor zijn domme actie, als hij nou eens uit zijn doppen had gekeken dan was dit niet gebeurd.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 13:29

Het geluid van snelle pootstappen vulde haar oren, en voor ze het wist botste iets of iemand tegen haar aan. Geschrokken door de kracht van het dier dat tegen haar aan was gelopen, verloor ze voor een paar seconden haar evenwicht, en begon ze te wankelen op haar poten. Pas toen ze weer gebalanceerd op de grond stond, slokte ze een grote hap zuurstof naar binnen en zocht ze naar hetgeen dat haar zo had doen schrikken. "Lionroar," Sprak ze een tikkeltje verbaasd toen ze de kater zag staan. Aan de manier waarop hij stond, en de konijnen geur die in de lucht hing, kon ze afleiden dat de kater aan het jagen was geweest op een konijn. Maar blijkbaar stond Spottedleaf in de weg, en had ze zijn jacht verstoord. "Het spijt me, ik zag je niet aankomen." Ze wist een brede glimlach op haar gelaat te laten verschijnen, en keek hem kalm aan. "Ik zou me moeten verontschuldigen, aangezien ik diegene ben die jou niet zag aankomen." Grinnikte ze zacht. Het kon iedereen overkomen, zijzelf was ook al vaak tegen katten aangelopen, zelfs tegen bomen. Dus Lionroar zou zich niet moeten schamen. Het waren nou eenmaal ongelukjes waar je later tezamen over kon lachen. "Gaat het een beetje?" Vroeg de flame point gekleurde kater. Ze knikte, en spitste haar oren even. "Natuurlijk gaat het, en met jou? Ik heb je jacht toch niet verpest hé?" Vroeg ze aan hem, waarbij ze tegelijkertijd een vragende blik liet zien. Ze haatte het om katten hun jacht te verpesten, dat was pas iets waar je je om moest schamen. Aangezien het dan jou schuld was dat de Clan een prooidier minder had om hongerige monden mee te vullen. In Greenleaf, zoals nu, was het wel minder erg, maar stel nou dat het Leafbare was? En je zag eindelijk nog eens een konijn of muis. Dan zou ze liever niet de oorzaak zijn van uitgehongerde katten.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 16:45


LIONROAR

De flame lynx point kater schudde kort met zijn hoofd. De knal had hem wel degelijk een schok gegeven en hij was natuurlijk degene geweest die het meeste van de knal op zich ving doordat hij zo snel tegen haar aanbotste. Het was raar als je opeens op de grond lag, niet beseffend wat er zojuist gebeurd was. Gelukkig had hij Spottedleaf geen pijn gedaan, want dat had de clan op dit moment niet nodig. Ze sprak zijn naam uit, maar hij keek niet op. Zijn blauwe ogen hield hij wat afwezig op de omgeving gericht, terwijl hij kalm ging zitten. Een koel briesje gleed door zijn vacht heen, iets wat hij wel nodig had tijdens greenleaf. Het was soms zo warm dat hij 's morgens niet eens de behoefte had om te gaan jagen en zijn taken te vervullen. Jammer genoeg moest het, het waren tenslotte zijn taken en als hij ze niet vervulde dan kreeg hij misschien zelfs zeik van zijn clanleader. "Ik zou me moeten verontschuldigen, aangezien ik diegene ben die jou niet zag aankomen." Verbaasd keek hij de poes nu aan. Waarom zou ze zich moeten verontschuldigen? Het was haar schuld toch niet dat hij tegen haar aan liep? Hij had dat konijn nooit moeten achtervolgen, want de kans dat het beest snel wegschoot en hij verdween was vaak heel groot tijdens een achtervolging. Gelukkig was hij snel, en als er geen hinderlagen onderweg zijn, vangt hij zo'n rennende prooi vaak. "Natuurlijk gaat het, en met jou? Ik heb je jacht toch niet verpest hé?" Zijn staart tikte kort op de grond, waarna hij zachtjes met zijn hoofd schudde. "Ik ben ongedeerd," Grinnikte hij. "En mijn jacht was allang verpest, hoor." Hij kon er wel redelijk soepel over praten dat hij zijn jacht zojuist verpest had. Het maakte hem dan ook niet zo heel veel uit tijdens Greenleaf. Als het nou leafbare was geweest dan had hij wel anders gedaan en was hij wel redelijk kwaad op zichzelf dat hij zo'n kans had verprutst. Maar gelukkig is het nu greenleaf en prooi is in overvloed, dus hij maakt zich geen zorgen over dat konijntje dat weggekomen is. Hij vind vast nog wel meer prooidieren onderweg terug naar het kamp. "Spottedleaf was je naam, toch?" Hij wist van zichzelf dat hij slecht was in namen, ze snel vergat en vaak en het soms zelfs probeerde te vermijden om een naam te zeggen van iemand die hij niet zo goed kende. Bang dat hij het verkeerd had en die kat natuurlijk uit zo flippen.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 18:10

"Ik ben ongedeerd," Beantwoordde de kater haar vraag. Ze bleef hem aankijken met haar amberkleurige ogen, maar kreeg echter geen blik terug. Ach ja, zoveel maakte het niet uit. Niet iedereen had altijd zin om iemand aan te kijken, maar het was wel beleefder. "En mijn jacht was allang verpest, hoor." Vervolgde hij. Ze trok één van haar mondhoeken omhoog zodat er een scheve lach op haar gezicht kwam te staan en zuchtte even. "Oké dan." Miauwde ze rustig, al geloofde ze hem niet helemaal. Vaak waren katten kwaad wanneer iemand in hun weg stond tijdens het jagen. Maar Lionroar daar integendeel, hij snauwde haar totaal niet af. Het was best fijn dat hij er kalm bij bleef, maar toch vond ze het nogal vreemd. Echter ging ze niet navragen waarom hij niet kwaad was op haar, het waren waarschijnlijk Spottedleaf's zaken niet, dus ging ze zich er ook niet mee bemoeien.
"Spottedleaf was je naam, toch?" Ze knikte even, en sloeg tegelijkertijd haar staart over haar poten heen. "Dat klopt." Mauwde ze en liet haar blik even naar de lucht glijden. De zon stond op zijn hoogste punt, dus dat betekende dat het zonhoog moest zijn, en dat de dag al in zijn helft was. "Maar goed, we kunnen beter gaan jagen. Dan heb jij toch nog iets gevangen, en heb ik ook iets te doen." Ze sloeg haar blik weer neer op de grond, waarna ze zichzelf overeind hees en even naar de kater keek.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 19:22


LIONROAR

Ze leek het niet zo fijn te vinden dat hij haar niet aankeek. Moest dat dan uit respect? Zijn mentor had hem nooit geleerd wat respect was, en ouders die deze taak op zich namen had hij ook nooit gehad. Hij had het zichzelf allemaal moeten leren, zoals vele anderen dingen. Hij keek de poes ditmaal wel aan toen ze sprak, als het toch wat beleefder was deed hij het graag. Hij wilde niet nors overkomen tegenover zijn clangenoten, dat hoorde niet. En ook al vertrouwde hij bijna niemand, hij het bij zijn clangenoten houden. Velen waren er wel voor hem, hopelijk was hij bij de juiste katten wanneer er weer problemen waren. De poes sprak verder, zei iets over dat ze samen konden jagen en hij knikte rustig. "Oké," Glimlachte hij, waarna hij opstond. Jagen, iets waar hij steeds meer plezier in kreeg naarmate hij volwassener werd. Het liet hem denken aan zijn mentor, de enige kat die echt om hem gaf in zijn verleden. Hij grinnikte wat in zichzelf waarna hij zijn hoofd wat omhoog hief en Spottedleaf kort aankeek. Het werd tijd dat hij ging beginnen met de jacht, hij zette al zijn zintuigen op scherp en snoof de lucht om hem heen op. Om bijna direct hierna de geur van een ander konijn op te vangen..


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 19:54

Ze bleef de oranje met wit gekleurde kater aankijken, wachtende op een antwoord. Gelukkig kreeg ze die ook gauw. "Oké," Zei hij simpel. Ze lachte, en keek vervolgens rondom haar heen. "Dan zullen we maar vertrekken zeker?" Miauwde ze vriendelijk, waarbij ze een aardige blik op de kater wierp. Om de een of de andere redenen kon ze véél beter met katers overweg dan met poezen. Misschien kwam dat omdat ze ook niet zoveel contact had met poezen de laatste tijd. Alleen met haar apprentice Silverpaw, en Emberstorm. Maar met Emberstorm had ze alleen maar ruzie gemaakt, en het was natuurlijk normaal dat ze veel contact had met Silverpaw aangezien zij haar leerling was. Ze zuchtte, en strekte haar lichaam even uit. Felle zonnestralen beschenen haar meer kleurige vacht en de lucht vertoonde een lichtblauwe kleur. Het was een prachtige dag met andere woorden. Een dag die ze nog vaak zouden terugzien in de toekomst, aangezien het nog wel eventjes zou duren voordat Leaf-fall weer voor de boeg lag. Plots drong er een verse prooigeur haar neusgaten binnen, en liet de poes zich in een fractie van een seconde zakken. Met haar staartpunt maakte ze duidelijk dat Lionroar stil moest zijn, of in ieder geval niet moest praten. Vervolgens sloop ze naar de geur toe, en schoot ze nadien de lucht in. Pas dan kreeg ze te zien op wie of wat ze aan het jagen was. Een vette duif schoot eveneens als Spottedleaf de lucht in. Echter haakte ze het diertje vast aan haar klauw voordat het de kans kreeg te ontsnappen, en plukte ze het zo uit de lucht. Net zoals de vorige keer was het dier opslag dood. Een fiere lach kwam tevoorschijn op haar gezicht toen ze de grijs kleurige duif begroef, en ze zich nadien omdraaide zodat ze weer naar Lionroar kon toelopen. "Jouw beurt, laat me maar eens zien wat je allemaal in huis hebt." Miauwde ze speels. Natuurlijk kon ze er ook serieus over doen, maar iets zei haar dat dat niet zou werken om Lionroar iets opener te maken. Ze wist hoe ze met gesloten katten moest omgaan, dus probeerde ze ook uit alle macht vriendschap met hem te sluiten.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 20:06


LIONROAR

Hij rook zoveel geuren, maar hij probeerde zich te richten op een. Plots liep Spottedleaf voor hem uit en gaf ze hem een teken dat hij stil moest zijn. Oké, dan wachtte hij wel even. Hij had nog genoeg tijd om ook prooi te vangen. Zijn blauwe ogen bekeken de stappen van de poes nauwkeurig. Precies zoals het moest, dat jagen. Hij zag hoe de poes de lucht in schoot en een duif juist op hetzelfde moment ook omhoog vloog. Spottedleaf wist de duif uit de lucht te plukken en meteen was het dier dood. "Jouw beurt, laat me maar eens zien wat je allemaal in huis hebt." Nonchalant liep hij langs Spottedleaf door. "Dat moet wel lukken," Grijnsde hij even speels naar haar terug, als een kleine grap. Hij schrok er zelf wel een beetje van dat hij een zo nonchalant durfde te zijn bij iemand waarvan hij niet eens wist wie ze nou precies was. Het kwam misschien door hoe ze reageerde op hem, anders dan de meesten deden. Hij schoot meteen in zijn jaag-houding toen hij de geur van een konijn rook. Zacht sloop hij erop af, en toen hij dichterbij kwam zag hij dat het beestje redelijk groot was. Zijn ogen gefocust op de bruine vacht zette hij kalm nog een stap vooruit waarna hij toesloeg. Zo snel als hij kon schoot hij naar voren, zijn klauwen sloegen uit hun hoezen en genadeloos sloeg hij toe. Hij duwde zijn nagels in de nek en hoorde een doffe krak; een gebroken nek. Vrijwel meteen met een grote grijns tilde hij zijn vangst op. "Probeer dat maar te overtreffen," Grijnsde hij breed.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedi 19 maa 2013 - 20:27

Ze keek nog even naar achteren, waar ze zojuist een duif had weten te vangen, en keek nadien weer voor haar uit. Toen de kater langs haar heen liep kon ze het niet laten even speels te lachen om zijn reactie. "Dat moet wel lukken," Ze grijnsde, en keek hem na. Het duurde net zoals bij Spottedleaf niet lang voordat de kater iets in het vizier kreeg. Vrijwel meteen was de kater genaamd Lionroar totaal gefocust op het dier, en waagde Spottedleaf het dus ook niet om iets te zeggen. Niet dat ze dat zou willen doen, aangezien ze niet wéér zijn jacht wou verprutsen. Toen hij naar voren schoot en het dier te pakken kreeg, wiebelde ze even met haar oren. Lion was een uitstekende jager, daar kon niemand het tegendeel van bewijzen. Ze wist van haarzelf dat ze ook goed kon jagen, aangezien haar oude mentors altijd zeiden dat ze alles perfect uitvoerde, en ook enkele vrienden van haar hadden dat gezegd. Nu was het dus eens haar tijd om iemand anders te complimenteren. "Probeer dat maar te overtreffen," Miauwde hij. Net zoals de kater begon ze breed te grijnzen, en trok ze één van haar wenkbrauwen speels omhoog. "Nee sorry, ik denk dat ik dat niet zal kunnen," Begon ze, "Prachtige vangst." Vervolgde de poes toen ze haar blik naar het dier liet glijden dat hij zonet had gevangen.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimewo 20 maa 2013 - 7:40


LIONROAR

Hij legde zijn prooi neer en ging ernaast zitten. Zijn blauwe ogen keken de poes recht aan en een vriendelijke glimlach stond op zijn gezicht. "Nee sorry, ik denk dat ik dat niet zal kunnen," Hij keek kort naar de duif. Hm, dat was ook wel een redelijk goede prooi. Zo'n duif kon zeker de maag van een volwassen kat vullen. "Prachtige vangst." Hij keek de poes weer recht aan en knikte. "Bedankt, jij ook trouwens. Die duif is ook niet verkeerd." Hij grinnikte en tikte met zijn staart rustig op de grond. Hij mocht dan wel zo vriendelijk doen tegenover de poes, en ze mocht nu wel denken dat hij haar vertrouwde. Maar zijn vertrouwen gaf hij niet zo snel aan iemand, hij was een kat die eerst meer wilde weten, die je eerst vaker moet zien voordat hij je echt als iemand die hij kan vertrouwen ziet. Hij snoof de lucht in zich op, om kort te controleren of er vijanden om hun heen waren. "Zin om even een korte wandeling te maken langs de borders?" Vroeg hij opeens.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimewo 20 maa 2013 - 8:18

Spottedleaf tuurde even naar de grond waar enkele grassprietjes mee danste op het ritme van de wind. "Bedankt, jij ook trouwens. Die duif is ook niet verkeerd." Zei hij. Ze knikte dankbaar, en liet haarzelf nadien zakken totdat haar achterwerk de grond raakte. Haar staart sloeg ze weer over haar poten heen en haar amberkleurige blik liet ze rusten op Lionroar's vacht. "Zin om even een korte wandeling te maken langs de borders?" Vroeg hij plots, waardoor ze even opkeek. Ze twijfelde even, maar besloot nadien dat het misschien wel een goed idee was. Aangezien ze nu weer zaten te niksen, konden ze maar beter direct weer in gang schieten. "Natuurlijk," Miauwde ze even kort, zonder plaats over latend voor een antwoord. "Misschien kunnen we de border die het dichtst bij de Riverclan ligt checken?" Vervolgde ze algauw, waarbij ze een lach op haar gezicht plakte.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimewo 20 maa 2013 - 14:54

Hij wachtte rustig op het antwoord van de poes. Hij had wel even zin om de borders te checken en door het een wandeling te noemen was het niet zo'n verplichting. "Natuurlijk," Antwoordde de poes na even getwijfeld te hebben. "Misschien kunnen we de border die het dichtst bij de Riverclan ligt checken?" Rustig en zonder ook maar een tegen woord te geven knikte hij en stond hij op om te beginnen met lopen. Toch wachtte de kater op zijn mede-warrior om met hem mee te gaan. Kort bekeek hij het mooie windclan gebied om hem heen. Hij hield van dit gebied, je zag alles perfect aankomen en de geuren die hier hingen tijdens newleaf en greenleaf waren zo heerlijk. Bovendien was het in het kamp redelijk koel op een warme dag, vooral in de dens. Waar andere clankatten waarschijnlijk afkoeling konden zoeken in hun territorium, deden de meeste Windclan katten dat juist in het kamp. Hier scheen de felle zon natuurlijk recht op je en vaak moest je even pauze nemen om nare hoofdpijn te voorkomen. Hij keek Spottedleaf vragend aan, gingen ze nu meteen of wou ze nog even wachten?

OOC: Weg met die postsheet, dit is fijner.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimewo 20 maa 2013 - 15:17

De kater die de naam Lionroar droeg zei niets meer, maar keek haar alleen nog maar vragend aan. Ze knikte even, en liep achter hem aan. "Ehm... Hoe gaat het met je?" Vroeg ze uiteindelijk om een einde aan de stilte te maken. Ze voelde zich namelijk nooit goed in haar vel wanneer er een stilte over haar en iemand anders kroop. Ze kon er niet tegen, en daarom werd ze ook een sociale kattin genoemd. Ze wist altijd wel een onderwerp aan te kaarten waarover je gemakkelijk kon praten, en ze probeerde ook altijd stiltes zoals deze te vermijden. Echter lukte dat haar niet altijd even goed, maar niemand was perfect, toch? Ze kende er wel zo'n paar, katten die een hele grote eigendunk hadden. Maar zoveel maakte het haar eigenlijk niet uit hoe een kat in elkaar stak, zolang het maar geen bedriegers of leugenaars waren kon ze ermee leven.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimewo 20 maa 2013 - 19:24

Zwijgend begon de kater nu ook te lopen. Naast elkaar en zonder iets te zeggen liepen de twee rustig door. Hij hield niet zo van stiltes, maar wat moest hij anders zeggen? Hij kon niet opeens over zichzelf gaan praten, hij vertrouwde haar niet. Nog niet. Zijn blauwe ogen hield hij strak voor zich uit, op zijn weg gericht. Maar toen de poes opeens een vraag stelde richtte hij zijn ogen kort op haar. "Goed," Antwoordde hij enorm kort. Waarom stelden de meesten altijd zo'n soort vraag? Hoe gaat het met je? Iedereen zegt toch dat het goed gaat, want wie gaat nu huilend uitbarsten dat ze zich slecht voelden? Hij in ieder geval niet. Over zichzelf praten met iemand die redelijk vreemd was voor hem? Nee, dat niet. "En met jou?" Vroeg hij, om toch maar wat interesse in de poes te tonen. Nadat hij dit gezegd had richtte hij zijn blik weer op zijn pad. "Het spijt me, ik praat niet graag over mezelf." Mompelde hij ietwat zacht. Hij wilde eigenlijk niet dat ze het hoorde, maar toch sprak hij het redelijk hard uit.

OOC: Hij kan soms een beetje hard overkomen, door zijn nogal gesloten karakter haha.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimewo 20 maa 2013 - 19:44

"Goed," Verklaarde hij. Ze fronste even, maar liet het links liggen. Niet iedereen praatte even graag over zichzelf, ze zou hem er heus niet vreemd voor aankijken. Maar het was nou eenmaal een traditionele vraag die altijd gesteld zou worden, het was zo iets dat altijd meeging. Ze durfde ervoor te wedden dat zelfs hun voorvaderen de vraag gebruikte. "En met jou?" Iets zei haar dat het hem niet echt véél uitmaakte, maar dat hij het gewoon vroeg om te laten zien dat hij interesse toonde. "Ook goed." Lachte ze vriendelijk, de frons schuil houdende onder haar glimlach. "Het spijt me, ik praat niet graag over mezelf." Sprak hij zacht, waardoor ze even halt hield. "Je hoeft je daar heus niet voor te excuseren hoor," Miauwde ze op een neutrale toon. "Ik snap het heus wel dat je er niet met jan en alleman over zou willen praten, en ik zal het je ook niet kwalijk nemen, zo ben ik niet." Het grote verschil tussen Lionroar en Spottedleaf was: Hij was meer voorzichtiger wat betreft het praten over persoonlijke zaken. Zij vertrouwde katten nogal gauw, en dat was een groot minpunt van haar. "Maar als je er niet graag over wilt praten, zal ik erover zwijgen." Spon ze nadien, waarbij ze weer begon te lopen.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimeza 23 maa 2013 - 16:26

De kater keek weer strak voor zich uit nadat hij dit gezegd had. Hopelijk had hij Spottedleaf nu niet kwaad gemaakt, hij wilde er gewoon niet over praten. Nog niet in ieder geval, niet totdat hij haar kon vertrouwen. "Ook goed." Zei ze vriendelijk. Wat? Had hij haar niet gekwetst? Opgelucht dat ze niet kwaad werd knikte hij. Gelukkig maar. "Je hoeft je daar heus niet voor te excuseren hoor," Ging ze verder. "Ik snap het heus wel dat je er niet met jan en alleman over zou willen praten, en ik zal het je ook niet kwalijk nemen, zo ben ik niet." Hij knikte zacht en keek haar kort aan. "Bedankt dat je dat begrijpt, dan." Glimlachte hij, waarna hij weer voor zich uit keek. Zijn ogen gleden kort naar de zijkant, waar nu de borders van Riverclan zich bevonden. "Maar als je er niet graag over wilt praten, zal ik erover zwijgen." Hij knikte nogmaals. "Een ander onderwerp dan?" Grinnikte hij vervolgens. "Hoe zou het gaan met Riverclan, denk je?" Hij richtte zijn ogen op het gebied van Riverclan. De katten zouden het in ieder geval niet warm hebben met hun rivieren, maar tweebenen waren daar vaak wanneer het warm weer was. "Zouden ze weer last hebben van die tweebenen? Ik denk van wel." Hij schudde zacht met zijn hoofd. "Ben ik even blij dat je ze hier niet vaak ziet," Gelukkig niet. Hij had het niet zo op tweebenen. Ze waren zo groot en ze wilden katten vaak aaien, waar hij totaal niet van hield. Die haarloze wezens moesten maar uit zijn buurt blijven, hij vond ze gevaarlijk.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimeza 23 maa 2013 - 16:49

"Bedankt dat je dat begrijpt, dan." Ze knikte even, maar ging er niet meer op in. Hij had al aangegeven dat hij er niet graag over praatte, dus hield ze er ook over op. "Een ander onderwerp dan?" Ze keek hem even zijdelings aan en lachte, "Is goed," Bevestigde ze aardig, terwijl ze even van de lucht proefde. "Hoe zou het gaan met Riverclan, denk je?" Het woord Riverclan liet haar meteen denken aan de kater genaamd Hawkfrost. Ze had hem leren kennen, en probeerde op hem te vallen, aangezien ze niet meer op Blowsoul verliefd wou zijn in die tijd. Maar nu had ze haarzelf over Blowsoul heen gezet, maar of ze ook simpel kon praten over Hawkfrost...? "Volgens mij gaat het er wel goed mee, we hebben ze ook niet meer vaak gezien de laatste tijd." Beaamde ze op een rustige toon. Dat ze er niet graag over praatte zou ze niet zomaar zeggen, Lionroar beaamde zulke dingen misschien snel, Spottedleaf nou eenmaal niet. "Zouden ze weer last hebben van die tweebenen? Ik denk van wel." Ze dacht even na, en kwam uit op de conclusie dat dat best wel kon. Het was redelijk warm, en ze had al wel eens gehoord dat die tweebeners dan graag naar de rivier gingen. "Ben ik even blij dat je ze hier niet vaak ziet," Ze zuchtte even, en keek hem met haar amberkleurige ogen aan. "Helaas waren ze er wel toen Inkmask niet in het kamp was." Sprak ze een tikkeltje droevig. Ze was ooit eens met de kater gaan jagen, en had toen samen met hem een vos weten te verslagen. Zo goed had ze hem niet gekend, ze wist alleen dat hij veel te jong gestorven was...


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimeza 23 maa 2013 - 17:27

Rustig stapte hij door, op precies hetzelfde tempo als Spottedleaf naast hem. Hij wilde niet sneller of langzamer lopen, dit was perfect. Rustig luisterde hij naar haar woorden, maar veel speciaals haalde hij er niet uit. Dat was wel wat hij gedacht had, en daarom knikte hij enkel. Totdat ze haar laatste zin uitsprak; "Helaas waren ze er wel toen Inkmask niet in het kamp was." De kater liet zijn oren wat zakken. "Helaas wel, ja." Mompelde hij wat, waarna hij naar de lucht boven hem keek. "Hopelijk waakt hij nu over ons, want hij was een fantastische deputy" Sprak hij rustig uit, waarna hij kort met zijn hoofd schudde om het opwekken van tranen weg te houden. Hij had er een hekel aan om zo'n hoge rang te verliezen. Want hij had veel respect voor Inkmask gehad, netzoals hij heeft voor Brindlepool, Cinnamonpaw en Hollystar momenteel.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Spottedleaf
StarClan
As cold as Ice DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimeza 23 maa 2013 - 17:35

Lionroar leek het met haar eens te zijn. "Helaas wel, ja." Mompelde hij. Het was niet echt wat je noemde simpel, met iemand praten over een dode gerespecteerde kat. "Hopelijk waakt hij nu over ons, want hij was een fantastische deputy" Ze knikte instemmend en wiebelde even met haar oren. "En een fantastische vriend." Voegde ze er gauw aan toe, waarna ze een rustige blik op de kater wierp. "De Windclan heeft het de laatste tijd niet echt gemakkelijk gehad: Inkmask en Angelvoice die zich bij de Starclan hebben gevoegd..." Ze zuchtte even en keek vervolgens weer naar voren. "Maar ik ben ervan overtuigd dat er weer goede tijden voor de boeg liggen." Haar stem klonk vastberaden en kalm. Ze hoopte dat wat ze had gezegd waar was, en dat de Starclan hen eindelijk wat goeds toewenste.


As cold as Ice 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lionroar
Member
As cold as Ice V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitimedo 28 maa 2013 - 18:56

Rustig zette de kater zijn pas voort. Zijn helderblauwe ogen op de poes naast hem gericht. Langzaam aan begon hij haar wel een beetje te vertrouwen, jammer genoeg was hij er wel nog een beetje onzeker over. "En een fantastische vriend." Voegde Spottedleaf er gauw aan toe. Hij knikte zacht. "Dat geloof ik wel ja. Ik heb Inkmask niet zo heel goed gekend, maar hij lijkt me inderdaad een goede vriend." Het was zijn mening dat de kater zeker een goede vriend leek. Vele katten waren bedroefd om hem en niet alleen omdat hij zo'n hoge rang op zich droeg, maar ook omdat velen echt om hem gaven. "De Windclan heeft het de laatste tijd niet echt gemakkelijk gehad: Inkmask en Angelvoice die zich bij de Starclan hebben gevoegd..." Zacht knikte hij, waarna hij kort zwijgde. "Ja.." Sprak hij zacht uit. Hij vond het jammer, het waren zo'n gerespecteerde katten. En dat ze zo vroeg moesten sterven? Hij vroeg zich af wat Starclan allemaal in petto had voor Windclan. "Maar ik ben ervan overtuigd dat er weer goede tijden voor de boeg liggen." De kater keek de poes weer aan en een zachte glimlach verscheen op zijn gezicht. "Vast wel. We krijgen vast een goede warrior als deputy, want we hebben zoveel goede warriors in de clan die het écht verdienen. Hollystar weet wel wie ze moet kiezen en Brindlepool en Cinnamonpaw lijken me goede medicine cats." Miauwde hij. "Bovendien is het weer greenleaf, alle kits worden weer geboren en de clan word langzaam aan beetje bij beetje sterker." Hij grinnikte zacht en hief zijn hoofd kort op toen hij iets hoorde, maar het bleek maar een vogeltje te zijn die geschrokken weg vloog van hun twee.


As cold as Ice DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
As cold as Ice Nq9r8p
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: As cold as Ice   As cold as Ice Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
As cold as Ice
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Outlook Rock-
Ga naar: