Twolegkits 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Twolegkits

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimevr 29 maa 2013 - 18:00

Toen Petalcloud wakker werd had ze het warm. Een paar dagen geleden was het vroeg in de ochtend nog lekker fris, maar nu hing zelfs voor de zon opkwam de zware hitte van de dag ervoor nog. Petalcloud begon haar dag door zichzelf op te frissen met een wasbeurt. Daarna liep ze naar de prooistapel. Ze moest zichzelf even over haar schuldgevoel heenzetten voor ze een klein visje kon pakken. Daarna ging ze ergens op een rustige plek zitten om het op te eten. Op verschillende plaatsten zaten kleine groepjes gezellig te kletsen tijdens het eten, maar Petalcloud at liever alleen en luisterde naar de gesprekken van de anderen. De voornaamste onderwerpen bij de warriors waren de hitte, de lage prooistapel (vissen ging moeilijk, de tweebenen hielden de rivier overdag bijna voortdurend bezet en jaagden de vissen weg, waardoor er zelfs 's nachts minder aan de oppervlakte kwamen). De kittens hadden het voornamelijk over wat ze zouden gaan spelen en de queens over de kittens. Veel apprentices waren al vroeg in de ochtend vertrokken met hun mentoren.

Even later was Petalcloud bij de stroom. Hier kwamen minder mensen dan bij de rivier. Wel kwam er af en toe een tweebeen langswandelen. Nu was de stroom ook niet helemaal verlaten. Een eind verderop zaten twee jonge tweebenen met schepnetjes in het water te vissen. Petalcloud hield ze nauwlettend in de gaten, klaar om ervandoor te gaan als één van hen haar zag. Grote tweebenen waren meestal niet erg actief en gingen lang niet altijd achter de katten aan als ze die zagen. Tweebeenkittens konden echter onvoorspelbaar zijn en hadden veel meer de neiging om jacht te maken op alle levende dingen die ze zagen.

Toen ze er een tijdje had gezeten, wist ze een klein visje te vangen. Het was maar een miezerig ding, eigenlijk, maar ze moest het er maar mee doen. Ze durfde ook niet in het midden van de stroom vanaf een steen te gaan jagen, waar meer vissen zouden zijn, uit angst voor de tweebeenkittens.
Ze spitste haar oren toen ze zachte voetstappen hoorde. Door de scherpe tweebeengeur die hier hing kon ze de aankomende persoon niet goed ruiken. Ze had geen idee of het wel of geen clangenoot was. Ze kon niet eens met zekerheid zeggen of het een kat was. Voor hetzelfde geld was het een kleine vos, of een flinke rat (al stonken die over het algemeen nog erger dan tweebenen). Daarom keek ze meteen om en keek gespannen in de richting van het geluid.


Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:


Laatst aangepast door Petalcloud op za 30 maa 2013 - 13:33; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimevr 29 maa 2013 - 18:29


Een grote straal van zonlicht bescheen zijn bruine tabby vacht, zijn ambere ogen bekeken zijn omgeving goed. Op het moment bevond Hawkscream zich in het kleine bos, het enige stukje land van RiverClan waar echt veel bomen bij elkaar stonden. Het was warm ,ja, maar als je je in de schaduwen van de bomen bevond, was jagen wel te doen. In de korte tijd dat hij wakker was, was hij meteen anar het bos gegaan. Gelukkig maar, want hij kwam net op tijd dat de prooidieren zelf nog niet echt klaarwakker waren. Al twee muizen had hij weten te vangen, maar hetgeen waar hij het trotst op was, was de raaf. En het was geen kleintje ook. Daarom had hij deze met een grote laag grond bedekt en wat dichter bij het kamp, zodat die lafbekken van een aaseters zijn prooi niet durfden te stelen. Te veel kattengeur. Met een glimlach strekte de Warrior zich uit en beloofde hem zelf wat rust. Zachtjes verliet hij de zachte schaduwen van het bos en begroette het gras hem door zijn poten te kietelen. Maar zijn aandacht werd direct getrokken door het grijze gestalte in het gras, bij de stroom. Meteen verbreedde zijn glimlach zich iets en met veel geluid baande hij zich een weg naar Petalcloud. Eenmaal aangekomen bij de poes drukte hij zijn snuit in haar vacht en gaf haar voorhoofd een lik. "Hey," Miauwde hij gelukkig en ging naast d'r zitten. Hij had alleen maar oog voor de poes, die zijn leven plots zoveel verlicht had. Hij merkte zelfs de Twolegkits niet op, zoveel hield hij van de Warrior.
Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimeza 30 maa 2013 - 13:32

De persoon die tevoorschijn kwam was geen rat en ook geen vos. Integendeel, het was de beste persoon die het maar kon zijn.
"Hawkscream!" begroette Petalcloud hem blij, even vergetend dat ze misschien beter stil kon zijn met die tweebenen in de buurt. De kater begroette haar door zijn snuit tegen haar aan de drukken en haar een likje over haar voorhoofd te geven. Petallcoud begon te spinnen en drukte haar kopje tegen zijn schouder, haar ogen even sluitend. Toen ze haar kopje weer terugtrok stond er een brede glimlach op haar gezicht.
Het was even stil, maar ze vond het geen onprettige stilte, zoals die eerst vaak tussen hen voorgekomen waren. Nu voelde ze zich volkomen op haar gemak.
"En, wat heb jij al gevangen vandaag?" miauwde ze. Voordat hij antwoord kon geven lachte één van de tweebeenkittens hard en ze bedacht zich weer dat ze misschien voorzichtig moest zijn. Misschien moesten ze maar naar het bos gaan, al wilde ze eigenlijk liever bij het koele water blijven. Misschien zelfs even zwemmen. Ach wat, wat konden die tweebeenkittens nou eigenlijk? Ze zouden echt niet in het water springen en zij en Hawkscream kon ook veel sneller rennen dan zij. Er was geen reden om zich druk te maken.
"Zullen we even gaan zwemmen? Het is echt veel te warm vandaag," stelde ze met een glimlachje voor. Nog voor hij antwoord kon geven was ze al met flink gespetter het water in gesprongen, Hawkscream natspattend. Ah, heerlijk, dat frisse water. De tweebeenkittens keken even hun kant op en ze dook onder. Er stond veel riet, dus waarschijnlijk konden ze Hawk ook niet zien. In ieder geval kwamen ze niet hun kant uit.


Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimezo 31 maa 2013 - 11:03


"Hawkscream!" Het horen van haar stem maakte zijn dag al. Hawkscream hoorde het spinnende geluid dat uit haar voort kwam en sloot zijn ogen toen haar kopje tegen zijn schouder werd gedrukt. "En, wat heb jij al gevangen vandaag?" Even prikkelden zijn oren zich bij het horen van een Twoleg stem en draaide zijn kopje alert naar de andere oever van de rivier. Twee kleine Twolegkits waren daar aan het spelen, maar het zou niet echt gevaarlijk kunnen zijn. De Twolegs konden niet zo snel naar de overkant en als ze een poging zouden wagen, zouden hij en Petalcloud allang verdwenen zijn. En toen kwam hij terug op de vraag die zojuist aan hem werd gesteld. "Nou," Zei hij, terwijl hij zijn kopje wat terug draaide naar het bos waar hij net vandaan was gekomen. "Twee normale muisjes en een raaf zo groot als een aardig volgroeide kitten." Bij die woorden sprong hij vrolijk op en draaide hij enthousiast een paar rondjes om zijn as. Bijna was hij weer die vrolijke Hawkkit, die niet kon wachten totdat hij het kamp mocht verlaten met een Mentor. Hakwscream stopte met zijn gedrag en liet zijn kopje even hangen. Dreamheart. Het beeld van de poes schoot weer eens door zijn kop heen en meteen werd dit gevolgd door de stomme acties die hij daarna had verricht. Hij richtte zijn ambere blik weer even op Petalcoud, was even stil en toverde toe weer een kleine glimlach op zijn gezicht. Dat was het verleden, nu was hij veel gelukkiger met de poes aan zijn zijde. "Zullen we even gaan zwemmen? Het is echt veel te warm vandaag," Zijn glimlach werd wat breder toen hij de verkoelende druppels op zijn vacht voelde. Gelukkig was Petal niet zo'n poes die haar taken té serieus nam. Aan dat soort katten had hij gewoonweg een hekel. Lol in je leven was veel belangrijker. Vrolijk nam hij een aanloop en sprong hij van de kant af. Meteen toen hij het water voelde, vloeide er een nieuwe golf energie door hem heen. "Wie als eerste een vis gevangen hee-" En nog voordat hij zijn zin kon afmaken, was hij al ondergedoken. Misschien dat je het vals spelen kon noemen, maar hij zag het meer als een 'voorsprong'. Het was moeilijk om goed te zien onder water, vooral omdat het water niet al te helder was. Maar een vis kon gemakkelijk onderscheiden worden van een steen. In zijn ooghoeken zag hij een beweging. Met een zwaai van zijn lichaam draaide hij zich om, kwam even boven om adem te happen en dook toen weer onder. De vis was van middelmatige grootte, maar er was iets vreemds aan de manier waarop de vis zwom, bijna alsof het geen moeite meer deed om te zwemmen. Hawkscream nam geen moment om na te denken en zwom vooruit met zijn poten uitgestrekt. Zijn klauwen maakten contact met de gladde geschubde huid van de vis. De vis bewoog niet veel door zijn actief en Hawk maakte zijn prooi op in zijn bek, tegelijkertijd voelde hij een stroom van water in zijn mond. Snel trappelde hij met zijn achterpoten om weer naar boven te komen. Zijn kop brak door het oppervlak van het water en gulzig nam hij een paar happen lucht. Met de vis in zijn mond klauterde hij op de oever en legde hij de vis neer. Hij had geen tijd om te kijken of Petalcloud al eerder was dan hij, want iets trok zijn aandacht. Een vreemde glinsterende klauw stak door een van de grotere vinnen en liep over in de buik. Een klein beetje bloed stroomde uit de wond. Misschien was de vis daarom zo traag geweest? Wat vreemd ging Hawk zitten, likte zijn voorpoten en liet zijn blik toen rondgaan, op zoek naar Petal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimezo 31 maa 2013 - 18:06

"Twee normale muisjes en een raaf zo groot als een aardig volgroeide kitten," antwoordde Hawkscream. Petalcloud glimlachte bij het vlaagje trots dat in zijn stem doorklonk, maar tegelijk kon ze er niet echt blij mee zijn. Die raaf zal nooit meer de wind onder zijn vleugels voelen... dacht ze. Toen ze Hawkscreams vrolijkheid zag schudde ze dit echter van zich af.
Toen ze in het water was gesprongen kwam de warrior al snel achter haar aan. "Wie als eerste een vis gevangen hee-" zei Hawkscream, maar voor hij zijn zin afgemaakt had dook hij al onder. "Hee!" Petalcloud dook ook onder water, rondkijkend op zoek naar een vis. Onder haar zwommen wat dikkopjes en kleine visjes, niets wat het vangen waard was, als ze de snelle, behendige diertjes al te pakken kon krijgen. Verder was er echter geen vis te zien. Wel een rare, glimmende zak, die aan de binnenkant zilverkleurig was en aan de buitenkant rood met allerlei rare figuren erop. Op de bodem van de stroom lag een gedeukt colablikje. Vissen zag ze niet.
Toen ze weer bovenkwam zag ze dat Hawkscream wel succesvol was geweest. Ze zwom naar de kant en bekeek zijn vangst. Het was een goede prooi, maar toen viel Petalcloud iets vreemds op.
"Wat is dat?" vroeg ze, met haar poot naar de glimmende klauw wijzend. Ze fronste. "Welk dier heeft nu zo'n klauw? Hij heeft weerhaakjes, met als een bijenangel." Ze keek Hawkscream aan. "Zou dit een tweebeending zijn? Ik vind wel eens tweebeendingen die volgens mij van hetzelfde spul zijn gemaakt. Gisteren zag ik nog een klein ringetje van dat materiaal liggen bij de rivier in de buurt... Zou het gevaarlijk zijn?" vroeg ze ietwat ongerust.


Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimezo 31 maa 2013 - 18:30


Toen hij de poes eindelijk had gespot, zag hij tot zijn verbazing dat ze niets gevangen had. Hij had gewonnen! Een kleine glimlach verscheen op zijn gezicht, maar toen hij zag dat haar gezicht niet echt veel vrolijkheid op zich had, toverde hij deze weer weg. "Wat is dat?" Vroeg Petalcloud terwijl ze met haar poot naar de klauw wees. Nog steeds had Hawkscream niet uitgevogeld wat het precies was, iets van de natuur zeker niet. Meestal gebruikten Twolegs van die glimmende spullen om dingen mee te maken. "Welk dier heeft nu zo'n klauw? Hij heeft weerhaakjes, met als een bijenangel." Haar blik werd op hem gericht en hij draaide zijn kopje naar haar toe. "Zou dit een tweebeending zijn? Ik vind wel eens tweebeendingen die volgens mij van hetzelfde spul zijn gemaakt. Gisteren zag ik nog een klein ringetje van dat materiaal liggen bij de rivier in de buurt... Zou het gevaarlijk zijn?" Even twijfelde hij, want het dingetje kon ook gewoon eenmalig zijn, een erg vreemde mutatie. Hawk schudde zijn kop. "Ik denk dat het wel van Twolegs is, want de natuur zelf zou dit nooit gedaan hebben. En ik denk dat een Warrior het wel zou opmerken, voordat hij zijn tanden in het vlees zet, maar een kitten, nee, die letten nooit op met wat ze spelen of wat ze in hun mond proppen." Even liet hij zijn blik naar de overkant van de rivier gaan. Daar zaten een paar Twolegs met hun stokken in de rivier. Kwam het ding daarvandaan? Hij had af en toe wel gezien hoe zo'n Twoleg een vis te pakken kreeg. De vis moest toch ergens aan hangen? "Misschien dat we er later deze dag melding van moeten maken in het kamp, we willen geen onnodige verwondingen." Hij deed een paar passen van de vis af en keek Petalcloud toen weer aan. "Maar laten we nu nog even genieten van dit weer, wie weet is het zo weer Leafbare." Een glimlach verscheen weer op zijn gelaat, gelukkig maar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimema 1 apr 2013 - 9:12

"Ik denk dat het wel van Twolegs is, want de natuur zelf zou dit nooit gedaan hebben. En ik denk dat een Warrior het wel zou opmerken, voordat hij zijn tanden in het vlees zet, maar een kitten, nee, die letten nooit op met wat ze spelen of wat ze in hun mond proppen," zei Hawkscream. Petalcloud knikte. De bruine tabby stelde voor om het later die dag te rapporteren, zodat er geen ongelukken zouden gebeuren. Petalcloud knikte opnieuw.
"Maar laten we nu nog even genieten van dit weer, wie weet is het zo weer Leafbare," zei Hawkscream toen. Petalclouds zorgelijke frons verdween en maakte plaats voor een glimlach. Ze sprong weer in het water en klom op een steen. Genietend strekte ze zich uit. De steen was lekker warm geworden door de zon die erop scheen. Petal rolde op haar rug en liet de zon op haar buik schijnen. Toen ze opgewarmd was liet ze zich weer het water in rollen. Met een glimlach keek ze Hawkscream aan.
"Doen wie het langste onder water kan blijven?" vroeg ze. Daar was ze goed in. Hawkscream mocht dan de vorige wedstrijd gewonnen hebben, deze zou zij in haar zak steken.Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimedi 2 apr 2013 - 18:31


Petalcloud knikte op zijn uitspraak en zijn glimlach werd wat breder. Normaal was hij niet echt zo serieus, naja hij was de laatste tijd wat depressief geweest, maar daarvoor had hij altijd wel wat lol beleefd in zijn leven., Nu moest hij gewoon deze verloren tijd inhalen. De plons gemaakt door Petalcloud deed hem weer opwekken uit zijn gedachten en vrolijk keek hij toe hoe ze op een steen klom. Ze rolde vervolgens op haar rug en toen ze opgedroogd was sprong ze weer in de rivier. Hawkscream schudde zijn kop. Wat had dat nou voor zin? Ze was droog en dan maakte ze zich weer nat. Lachend maakte hij weer een aanloop en plonsde achter haar aan. "Doen wie het langste onder water kan blijven?" Stelde de grijze tabby voor een vrolijk knikkend zwom Hawkscream naar een wat dieper gelegen stuk. "Jij mag dit keer aftellen, want volgens mij heb je niet zo genoten van mijn vorige countdown." Hawkscream glimlachte vrolijk naar Petalcloud en wachtte op haar que.
Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimewo 3 apr 2013 - 13:14


Hawkscream stemde vrolijk toe en zwom naar het midden van de rivier, waar hij dieper was. "Jij mag dit keer aftellen, want volgens mij heb je niet zo genoten van mijn vorige countdown," zei hij glimlachend. Petalcloud knikte. "Goed, drie, twee, één..." Toen dook ze onder water. Ze hield haar ogen open om te controleren of Hawkscream niet weer valsspeelde en om om zich heen te kijken. Ze hield ervan om onder water rond te kijken, het leek net alsof je vloog. Petalcloud vond het fijn om onder water te zijn. Het was eigenlijk heel rustgevend. Het enige wat je hoorde was soms wat vaag geborrel, verder was het stil. Ze keek naar Hawk. Er kwamen er een paar belletjes uit haar mond en ze probeerde haar lachen in te houden. Ze wist vrijwel zeker dat zij het langer vol zou houden dan hij. Hij mocht dan groter zijn, en had dus ook grotere longen, maar zoals al eerder gezegd hield ze van duiken. Doordat ze het vrij vaak deed kon ze lang haar adem inhouden. Maar goed, misschien zwom Hawkscream wel ne zo vaak onder water als zij, wie weet.

Er lag wel veel tweebeenafval in het water, meer dan anders. Ze snapte niet waarom tweebenen altijd overal voorwerpen achter lieten. Soms laten ze zelfs eten liggen, ik bedoel, hoe stom ben je dan? Boven haar dreef een plastic zak op het water.
Haar adem begon langzaam op te raken. Ze zou het waarschijnlijk nog zo'n tien, heel misschein vijftien seconden volhouden. Ze wierp een blik op Hawkscream om te zien of nog onder water was. Ze hoopte eigenlijk van niet, ze hield van winnen.


Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimevr 5 apr 2013 - 15:31


"Goed, drie, twee, één..." Dit keer zou hij dus duidelijk niet eerder gaan, want dan zou hij alleen maar sneller boven komen om lucht te happen. Tegelijkertijd met Petalcloud dook hij onder en voelde het koude water hem opslokken. Weer was zijn zicht troebel, maar nu wist hij dat de Twolegs hier mede dankzij aan waren. Ze gooiden echt van alles weg en het kon hen niets schelen wat er met de levende wezens hier zou gebeuren. Om niet te veel zuurstof te verbruiken, besloot Hawk zich niet te bewegen en niet al te diep te gaan. Niet dat hij veel verder naar onderen kom, maar hij wist van de druk die op je kwam te staan als je naar de bodem toe zwom. Traag spartelde hij wat met zijn poten en richtte zijn blik op de bodem, weer lag er van dat vervelende afval. Kwamen die vissen daardoor aan die vreemde glinsterende uitsteeksels? Nieuwsgierig besloot hij wat dieper te duiken. Bijna was hij zijn longen vergeten die smeekten om een beetje lucht. Zijn aandacht werd afgeleid door een spartelende vis die vast zat in een van zes 'ringen' [sixpack dingetje]. Voordat het te laat was werd zijn mond geopend en verliet het laatste beetje lucht zijn bek. Als door een klauw geslagen, besloot hij automatisch naar boven te gaan. Maar het idee van die vis bleef in zijn achterhoofd hangen. Toen hij door het oppervlak van het water was gebroken nam hij meteen meerdere happen lucht. was Petal al boven gekomen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimeza 6 apr 2013 - 17:18

Petalcloud schreef:
Ze zag dat Hawkscream nog onder water was. Hij zag er komisch uit, met die traag trappelende poten en golvende vacht. Petalcloud grinnikte zachtjes, waarbij er luchtbelletjes uit haar mond kwamen. Barst, nu moest ze weer naar boven, want haar lucht was op. Boven water wachtte echter een verrassing...

"Hé kijk, de kat komt boven water." "Katten houden toch niet van water? Misschien kunnen ze niet zwemmen! Oscar, vis ze op met je net, straks verdrinken ze nog." De tweebeenkittens stonden aan de waterkant. Het kind met de zwarte vacht stak zijn net-aan-stok naar haar uit. Achter zch hoorde ze Hawkscream boven komen. Bah, ze had alweer verloren. Waarom moest hij er nou weer zo grappig uitzien onder water? Maar goed, ze ging zich daar nu niet druk over maken. Ze kreeg het net-aan-stok bijna tegen haar kop en kon het maar net ontwijken.
"Pff, jij kan echt niet mikken hè? Laat mij maar," zei het kind met de donkerblonde vacht. Niet dat Petalcloud dit verstond. Voor haar was het enkel boos gegrom. Ze zwom naar Hawkscream. "Weg hier," zei ze. Ze maakte zich niet erg veel zorgen. Die tweebenen mochten dan een verlengstuk met een net eraan aan hun arm hebben, ze waren nog steeds ongelofelijk traag.


Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimezo 7 apr 2013 - 12:16Hij zag dat hij gewonnen had, terwijl hij wist dat Petalcloud de betere adem-inhouder was. Een triomfant gevoel kwam in hem op, maar flitste weg toen hij de Twolegkits zag. Ze hadden hen gezien. Eentje stak een stok naar Petalcloud uit. Grommend zwom hij wat naar haar toe en keek de Twolegs kwaad aan. Eentje gromde wat tegen de ander en net voordat hij naar hen toe wilde gaan, zei Petal: "Weg hier," Hawkscream knikte, wierp nog een blik op de Twolegs en volgde Petalcloud toen maar. De Warrior bereikte de over en klom op het vaste land, de Twolegs zouden nooit aan deze kant komen, aangezien ze sowieso te langzaam waren om op tijd over te steken, zij zouden dan allang weg zijn. De tabby schudde zijn vacht uit en liet expres een paar spetters op Petalcloud landen. Met een glimlach keek hij haar aan en liet zich in een speelse houding zakken. "Kom maar op!" Glimlachte hij naar Petal en wiegde wat heen en weer als een teken van zijn uitdaging.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimema 8 apr 2013 - 18:11

Samen zwommen ze naar de overkant van de stroom en klommen op de kant. Petalcloud wierp een blik op de tweebenen. "Oh, ze kunnen wél zwemmen," zei één van hen.
Hawkscream schudde zich uit. Petalcloud maakte een verontwaardigd, maar wel vrolijk geluidje toen hij haar natspetterde. Met een ondeugende glinstering in haar ogen deed ze hetzelfde. Uit haar vacht kwam helaas wel wat minder water, omdat hij korter was.
Hawkscream keek haar met een vrolijke glimlach aan en nam een speelse houding aan. Petalcloud grijnsde. Ze snapte de bedoeling al voordat hij iets zij. Nog voor hij uitgepraat was, sprong ze naar hem toe, met de bedoeling op zijn rug te landen. "Kom jíj maar op," antwoordde ze uitdagend. Ze verwachtte eigenlijk dat ze alweer zou gaan verliezen, vechten en stoeien waren niet echt haar beste punt, maar ze zou niet zomaar opgeven en net zo hard haar best doen als hij. Misschien zelfs harder.


Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimedi 9 apr 2013 - 20:19Hij werd eerlijk gezegd wel verrast door de plotselinge actie van Petalcloud. De poes maakte een sprong en belandde op zijn rug. Haar gewicht was niet zo heel groot, maar zorgde er toch voor dat de lucht voor een tijdje uit zijn longen werd geperst. "Kom jíj maar op," Haar toon uitdagend. Snel rolde Hawkscream om, om Petalcloud op de grond te laten belanden. Vervolgens rolde hij op zijn zij en probeerde met zijn poten haar poten onder haar lijf te halen. Natuurlijk gebeurde alles wel met normale pootjes, geen klauwen of tanden involved. "Wie verliest moet de winnaar een Moon lang prooi brengen!" Riep hij speels uit, hij leek net weer een kitten die maar niet genoeg kon krijgen van het spelen. Hij stond snel op voordat Petalcloud nog iets kon verrichten terwijl hij op zijn zij lag en deed en paar sprongen achteruit. Hij gaf haar een licht knikje om aan te tonen dat hij voor alles klaar was wat ze kon brengen.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimewo 10 apr 2013 - 21:10

Hawkscream rolde meteen om, maar Petalcloud had een snel reactievermogen en sprong zelf al weg. De kater haalde met ingehouden nagels uit naar haar poten. Petalcloud sprong op, maar hij raakte haar poot en haalde haar in haar sprong uit haar evenwicht. Ze landde op vier poten, maar moest even haar balans terugvinden.
"Wie verliest moet de winnaar een Moon lang prooi brengen!" riep de andere warrior enthousiast. "Daar ga je nog spijt van krijgen!" gromde Petalcloud vrolijk terug, al was ze daar nog niet zo zeker van. Voor ze weer een verrassingsaanval kon doen was de bruine tabby al weggesprongen. Hij knikte naar haar. Petalcloud keek uitdagend terug.
Ze hoorde zacht geritsel en draaide een oor in de richting van het geluid. Waarschijnlijk was het gewoon een muis of een vogeltje in een struik. Ze hield haar aandacht volledig bij het gevecht, terwijl ze heel even in de richting van het geluid keek. Misschien zou Hawkscream denken dat ze was afgeleid en haar aanvallen, maar hij zou haar niet kunnen verrassen.Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimedo 11 apr 2013 - 18:49De poes wist op tijd op te springen om zijn aanval te ontwijken, maar hij voelde toch contact tussen de twee. Helaas lukte het hem niet om haar helemaal uit evenwicht te brengen. "Daar ga je nog spijt van krijgen!" Gromde Petalcloud vrolijk naar hem. Maar al snel was haar aandacht, misschien maar gedeeltelijk, weg en ha hij de kans. Haar kopje draaide in de richting van een of ander geluid en hij zag zijn kans schoon. In minder dan een seconde zette hij zich af van de grond en rende met grote vaart op de poes af. Hij hield zijn kopje laag en probeerde de grijze tabby een zachte kopstoot te geven, zodat ze toch wel van haar evenwicht beroofd zou worden. Maar het kon natuurlijk ook een verrassingsaanval zijn van háár. Wie weet zou Petalcloud dit gevecht wel winnen door haar slimme trucjes en zou hij voor een Moon allerlei soorten prooi naar haar toe brengen. Ach, alles voor de liefde, right?


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimevr 12 apr 2013 - 19:43

De kater leek het inderdaad te geloven. Hij stoof op haar af, maar Petalcloud was niet verrast, zoals hij waarschijnlijk had verwacht. Ze danste lichtvoetig opzij en sprong daarna achter Hawkscream aan. Ze had hield haar poten naar hem uitgestrekt tijdens de sprong (met natuurlijk nog steeds nagels ingehouden), met de bedoeling hem omver te gooien. Ze was dan niet erg sterk, snelhei was haar sterke punt en je kon zeker niet zeggen dat ze niet fanatiek genoeg haar best deed.Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimewo 17 apr 2013 - 15:59Lichtelijk verbaasd door de snelheid van het ontwijking van Petalcloud, kwam hij glijdend tot stilstand. Zo snel als hij kon draaide hij zijn kopje, maar werd, alweer, verrast door een aanval van Petalcloud. Haar poten duwden hem omver. Met zijn rug in het gras gedrukt, rolde hij zich op zijn buik, zodat zijn zwakste deel niet open en bloot klaar lag om aangevallen te worden. "Stiekem zijn, eh?" Gromde hij speels en begon in een halve cirkel om Petalcloud te lopen, zijn blik bestond uit pure uitdaging. Dit keer moest zij de eerste zet maken.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
Petalcloud
Member
Twolegkits DPKsfdL
Floriske
882

CAT'S PROFILE
Age: 49 manen
Gender:
Rank:
Petalcloud
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimedo 18 apr 2013 - 14:43

Petalcloud schreef:
Een grijns verscheen op het gezicht van Petalcloud toen ze de grotere kater omver wierp. Hij rolde opnieuw snel om. "Stiekem zijn, eh?" gromde hij en hij keek haar uitdagend aan. Toen begon hij in een halve cirkel om haar heen te lopen. Petalcloud volgde hem met haar ogen, zonder haar kop te draaien. Zo ging het een tijdje door. Geen van beiden leek van plan de eerste aanval te doen. Toen schoot de grijze poes plotseling naar voren. Ze viel de kater niet direct aan, maar sprong sierlijk over hem heen, waarna ze zich meteen omdraaide om een uitval naar hem te doen.Twolegkits 2wcr343
Crowpaw, - Petalcloud - Mr. Tips - Everstar - Salmonpaw
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Hawkscream
Member
Twolegkits DPKsfdL
Soofje
1004
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender:
Rank:
Hawkscream
BerichtOnderwerp: Re: Twolegkits   Twolegkits Icon_minitimedo 18 apr 2013 - 16:14Dit keer zou hij goed naar haar houding kijken, want nu had hij wel genoeg van die geniepige trucjes van Petalcloud. Voorzichtig deed hij weer een paar passen vooruit, maar hield zijn ambere blik strak op de grijze tabby gericht. Hij was zeker niet van plan om als eerste een uitval te doen, dus kon hij er wel zeker van zijn dat Petal iets ging doen. Wat dan ook. Dus toen de poes naar voren schoot was hij niet verrast, maar toen ze plots opeens achter hem stond, moest hij zijn vroegere trainingen herinneren. Iets in hem beval hem om direct opzij te springen, dat deed hij ook. En tot zijn verbazing zag hij dat Petalcloud een uitval naar hem had willen doen. Snel draaide de tabby zich om en probeerde weer, wat zacht, tegen Petal in te beuken door zich sterk af te zetten van de grond. Met zijn voorpoten voor hem uitgestrekt kon hij sneller bij de poes te komen om haar omver te halen.


»н α ω к ѕ c я є α м«


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Twolegkits
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Stream-
Ga naar: