Almost death... 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Almost death...

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Frostberry
Member
Almost death... DPKsfdL
Maartje
111

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender:
Rank:
Frostberry
BerichtOnderwerp: Almost death...   Almost death... Icon_minitimezo 28 apr 2013 - 17:52


Met snelle passen stormde hij vooruit. Hij keek niet achterom, zij enige doel was vooruit. Zijn ogen waren vochtig, hij was eindelijk ontsnapt! Zijn schouder prikte, maar dat was nou net het allerlaatste waar hij aan dacht. Hij hoorde het gehijg van de kater achter hem, die af en toe gevaarlijk gromde. Frostpaw rende maar vooruit, niet wetend waar hij nou precies was. Het stenen twoleg pad deed pijn onder zijn poten en maakte zijn snelheid beperkt. Dagenlang had hij vastgezeten, hij mocht het nu niet verpesten.

De vertrouwde geur van WindClan prikkelden in zijn neus, maar hij was de kater nog niet kwijt. Blindelings betrad hij het WindClan territorium, waar hij met snelle passen doorheen sprintte. Hij rende door, tot hij bij een enorme rots kwam. De andere kater was te dicht bij om om de rots heen te rennen. 'Help!' Schreeuwde Frostpaw. Hij draaide zich om en keek de massieve kater recht in zijn donker ambere ogen. Hij was woedend, dat was te zien in zijn blik. Zijn eigen pupillen waren enorm en zijn hart klopte als een gek. 'Alsjeblieft...' Jammerde Frostpaw. De enorme kater deed dreigend een stap dichterbij en gromde. Frostpaw slikte en slaakte nog een jammerkreet.Spoken textSpoken by anotherThoughtSoft spoken
Terug naar boven Ga naar beneden
Brighteye.
Member
Almost death... DPKsfdL
Kiana
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons
Gender:
Rank:
Brighteye.
BerichtOnderwerp: Re: Almost death...   Almost death... Icon_minitimezo 16 jun 2013 - 13:17

'Help!' Brighteye draaide haar kop richting de schreeuw om hulp. Was dat... nee dat kon niet hij is al manen niet meer in de windclan geweest. Maar het was een schreeuw om hulp en die kon ze niet zomaar negeren. Snel rende ze richting de schreeuw. Daar zag ze twee katers, de een gromde dreigend, de ander jammerde bang. 'Alsjeblieft...' hoorde ze hem jammeren. Ze herkende de witte kater en het kon niemand anders zijn dan Frostpaw! Hielden haar ogen haar voor de gek? Nee, dit moet echt zijn. Snel schoot ze naar voor om Frostpaw te helpen. 'Laat hem met rust!' Spuugde ze naar de enorme kater die niet leek terug te deinzen van haar opkomst. Haar nekhaar stond recht en haar staart was twee keer zo dik geworden, maar ze deed geen moeite om ze terug plat te leggen. 'Verlaat de Windclan of ik zorg ervoor dat je enkele littekens krijgt die je eraan zullen herinneren dat je hier niet welkom bent!' Blies ze woedend. De kater negeerde haar bedreiging en vloog haar aan, maar ze liet zich niet winnen zonder slag of stoot. Ze beet in zijn poot tot de kater haar wat losser hield waardoor ze uit zijn ijzeren greep kon ontsnappen. Hij mankte, maar leek nog vol strijdlust. 'Frostpaw, kom helpen! Met twee kunnen we hem aan!' Riep ze over haar schouder naar de witte leerling die ze zo lang niet had gezien. In dat ene ogenblik dat ze achter zich keek, had de woeste kater zijn kans gezien en weer op haar rug gesprongen. Brighteye  voelde ijzeren klauwen in haar flank steken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafheart
StarClan
Almost death... DPKsfdL
Sarah
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Leafheart
BerichtOnderwerp: Re: Almost death...   Almost death... Icon_minitimezo 16 jun 2013 - 15:07

Leafheart verveelde zich. Ze had niks te doen, dus was ze maar op jacht gegaan. Ze sloop door het windclangebied, op zoek naar een prooi. Opeens draaide de wind en rook ze een geur die ze al een tijdje niet meer geroken had. Dat kon toch niet waar zijn? Ze rende ernaartoe. Opeens hoorde ze iemand schreeuwen. "Help!" Leafheart sprintte ernaartoe, en zag 2 katers staan. Een angstige witte, en een boze, donkerdere. Ze zag nog een andere kat komen aan sprinten, Brighteye als ze zich niet vergiste. "Laat hem met rust!", spuugde die naar de donkerdere. "'Verlaat de Windclan of ik zorg ervoor dat je enkele littekens krijgt die je eraan zullen herinneren dat je hier niet welkom bent!", blies ze woedend. De grote massieve kater vloog op haar af, maar ze vocht dapper. "Frostpaw, kom helpen! Met twee kunnen we hem aan!", riep ze. Dus het was waar? Het was Frostpaw? Hij was niet dood? Ze sprong op de kater af en klampte zich vast in zijn rug. Ze beet in zijn schouder. Ze was vastbesloten niet los te laten.


Almost death... Dmpleh
Almost death... Upiw
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Almost death...   Almost death... Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Almost death...
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: