Birth 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Birth

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Spottedleaf
StarClan
Birth DPKsfdL
Chi c:
2800
Actief

CAT'S PROFILE
Age: x I died when I was 23 moons, now I'm ageless.
Gender:
Rank:
Spottedleaf
BerichtOnderwerp: Birth   Birth Icon_minitimedo 2 mei 2013 - 23:22

Haar buik was ondertussen al stukken gegroeid, en ze had te horen gekregen van de Medicine cat dat het twee of misschien drie kittens gingen worden. Zo erg vond ze het niet, ze was er zelfs blij mee. Aangezien ze nog geen ervaring had met Queen zijn, dus kon een laag aantal kittens totaal geen kwaad. De woorden van Linesong en Lionroar vlogen door haar kop heen en stelde haar nog altijd gerust. Zeker hetgeen wat Lionroar had gezegd suste haar. De kater was veel oprechter en eerlijker dan Blowsoul, en dat mocht ze wel. Blowsoul had haar simpelweg bedrogen. Eerst bevriend met haar worden om haar nadien in de steek te laten met een hoopje kittens? De eerst volgende keer dat ze hem zag ging ze haar gedacht over hem zeggen, en dan maakte het haar niets uit wie of hoeveel katten haar zouden horen. Van haar part mocht de hele StarClan het weten, ze wist toch dat ze gelijk ging krijgen. De poes probeerde op te staan maar nog voordat ze de kans kreeg trok een helse pijn haar weer terug op de mosbodem. Een krijs verliet haar mond toen ze een bepaalde kat riep. "Brindlepool!" bracht ze nu al hijgend uit. Ze liet haar kop neervallen op de grond en probeerde kalm te blijven. En zelfs voordat ze het wist, was de eerste kitten er al.

Eerst Brindlepool, en daarna Shardkit.
Whitekit word als tweede geboren, en Lionroar of Linesong mogen gerust het topic joinen.


Birth 8drbHgc
Terug naar boven Ga naar beneden
Brindlepool
Member
Birth DPKsfdL
Danii
314
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ┼ 20 Moons ┼
Gender:
Rank:
Brindlepool
BerichtOnderwerp: Re: Birth   Birth Icon_minitimeza 4 mei 2013 - 17:37


Brindlepool ging na of ze alle kruiden nog op voorraad had, ze wist ze ondertussen allemaal al uit haar hoofd. Als je er dag in dag uit mee bezig was leek dit ook wel logisch, gezien je ze vanzelf wel doorkreeg. Alles was haar tot in de details uitgelegd, en ze was het niet snel meer vergeten. Dat kon ze zichzelf natuurlijk ook niet veroorloven. "Brindlepool!" klonk een vage schreeuw om hulp, en de poes hoefde niet lang na te denken. Ze greep snel wat borage en jeneverbessen bijeen en sprintte naar de nursey, waar zoals verwacht een poes lag te bevallen. Het was Spottedleaf, maar ze had dit al van te voren aan zien komen gezien haar dikke buik. Heel voorzichtig zette ze haar poot op haar buik om te voelen hoever de kittens waren. ’’De eerste kitten komt eraan.’’ Niet lang nadat ze dat gezegt had verscheen de eerste kitten al en Brindlepool keek ietwat vertederd naar het kleine schepsel. Ze duwde de kitten tegen Spottedleaf haar buik, gezien de tweede kitten er ook nog aan zou komen. ’’Hier, eet deze kruiden maar. Ze helpen je om je sterker te voelen en ze zullen je ook helpen tegen je koorts.’’ brabelde ze in een poging haar wat informatie te geven. ’’Probeer rustig te blijven, het komt goed.’’ stelde ze haar gerust, hopend dat ze wat van haar woorden aan zou nemen. Natuurlijk was zo’n bevalling zwaar, maar wat extra hulp was nooit mis.

Spoken || OthersSwiftheart.ClearkitBrindlepool - Saltdale - CouragepawBirth 1znpwmp
Art:
Terug naar boven Ga naar beneden
Shardpaw
Member
Birth DPKsfdL
~Goulash Lyan
3
Actief

CAT'S PROFILE
Age: :: 8 Moons ::
Gender:
Rank:
Shardpaw
BerichtOnderwerp: Re: Birth   Birth Icon_minitimema 6 mei 2013 - 13:40


De warme koepel waar hij heel lang in had gezeten, begon ineens te schudden. Hijzelf begon te schuiven en werd heen en weer geschopt. Hoewel alles leek te bewegen, bleef het pikdonker. Wat was er aan de hand? Terwijl dat door zijn hoofdje spookte, gleed hij omlaag. Ineens werd het ijskoud rondom hem, maar bleef het donker. Paniekerig begon hij te piepen, maar stopte meteen toen hij ruw opzij werd geduwd en ergens belandde. Hij rook ineens een zoete geur en hoorde hij een stem. Zijn instinct zei dat het niet zijn moeder was, dus was het voor de kleine kater meteen zijn vader. Had hij hem erheen geduwd? Dat vloog geleidelijk uit zijn hoofd, het enige waar hij nu nog aan dacht was honger en koude. Het wás ijskoud en hij kreeg geen warme tong over zijn huid. Hoewel dat zo was, zocht hij de zachte muur af naar iets waarmee hij de zoete geur kon proeven en die vond hij vrijwel meteen. Hij voelde een bobbel, waar hij zijn lippen omheen zette en gulzig begon te zuigen.

-Snelle en late post :c (Sorry)
Birth 152njfk

Terug naar boven Ga naar beneden
Whiteberry
Member
Birth DPKsfdL
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whiteberry
BerichtOnderwerp: Re: Birth   Birth Icon_minitimema 6 mei 2013 - 19:11

Words; 298 || Tags; xxx || Notes; Codes @Noor
Angst overspoelde haar toen ze voelde dat de ruimte waarin ze zolang had geleefd ruimer werd, leger. Zij was nog het enigste wezen dat erin vast zat, hetgeen waar ze al die manen mee had doorgebracht was nu verdwenen. Maar toen ze voelde dat zijzelf ook naar alle kanten werd geduwd, protesteerde ze door haar pootjes te strekken. Maar helaas lukte het niet, en won hetgeen dat haar duwde het gevecht. Ze wist niet hoe snel, maar voor haar leek het wel alsof ze in één ogenblik op een andere wereld stond. Zonder dat ze het besef ervan had, was ze geboren.
Haar witte vachtje was bedekt onder het bloed, en haar mond ging vanzelf open zodat ze een gil kon slaken. Maar toen ze een zoetige geur te pakken kreeg kroop ze er instinctief op af. Met haar korte pootjes sloeg ze naar voren, niet wetende waar ze was. Ze ging gewoon op haar gevoel af, en haar gevoel zei dat ze veilig was. Toen ze eenmaal met haar mond iets beet kreeg, en een warme vloeistof haar lichaam binnen stroomde, was ze er zeker van dat ze veilig was. Gulzig als ze was dronk ze verder, totdat haar maag reclameerde en ze zich goed voelde. Rustig liet ze het ding weer los waarvan ze al die warme melk had gekregen, en kroop ze blind weer weg. Ze wist niet waar ze was, maar omdat ze haar ogen nog niet kon openen, kon ze ook nog niet op ontdekking gaan. Maar dat kwam merendeels ook omdat ze nog té jong en té moe was. Ze voelde een ruwe tong over haar heen gaan, maar het voelde vertrouwd aan. Moe rolde ze zich op, en sloeg ze haar nog korte staartje rond haar lichaam heen, op weg naar dromenland.


Birth MlCucoB
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Birth
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: