[SPT] into the night, it's cold outside 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leafbare, -15°C 0°C
De temperatuur komt niet meer boven 0. De wereld wordt wit en het vriest 's nachts flink. De prooi is schaars en ook de rivier is dicht gevroren. Een witte deken verdrijft de regen en de wind. Het is koud, maar wel vaak helder en windstil.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
foundr
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [SPT] into the night, it's cold outside

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[SPT] into the night, it's cold outside DPKsfdL
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 2 moons I think
Gender:
Rank:
Forestkit.
BerichtOnderwerp: [SPT] into the night, it's cold outside   [SPT] into the night, it's cold outside Icon_minitimedo 27 jun 2013 - 17:54

-Fogkit-

Stil sloop Forestkit de nursery uit. Ook al was het een koude avond, Forestkit was graag buiten. Geruisloos ging ze zitten, en staarde naar de lucht. Naar de sterren, en de kleine insecten die rond vlogen. O, Starclan, zou mijn leven ooit de goede kant opgaan? wenste ze in haar hoofd. Ook al ging het leven van Forestkit niet de slechte kant op, dat dacht ze wel. Forestkit was namelijk te erg bewust van haar fouten. En ze maakte ze telkens nog erger in haar hoofd. Toen voelde Forestkit een koude windvlaag langs haarheen gaan. Ze rilde, en besloot terug de nursery in te gaan.  Zonder enig geluid kwam ze terug in de nursery, maar toch was er een kit die haar gezien had.


[SPT] into the night, it's cold outside Fup3bq
I can hear the nois of the silence
I can see the dark in the light
I can feel the darknes in a beauty princes
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fogkit
Member
[SPT] into the night, it's cold outside DPKsfdL
Kip
33
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever young, I wanna be forever young
Gender:
Rank:
Fogkit
BerichtOnderwerp: Re: [SPT] into the night, it's cold outside   [SPT] into the night, it's cold outside Icon_minitimedo 27 jun 2013 - 18:23

Een zwart laken was over de wereld gelegd.Duisternis omhulde alles. Fogkit hield er wel van. Ze zag haar vrienden in de duisternis. Ze wachtte haar op in de schaduwen, en fluisterden woorden tegen haar. De jonge poes ging zitten, en sloeg haar staart over haar poten. Ze keek glazig naar buiten. Naar de sterren die fonkelden in de nacht. De maan was niet meer dan ene dunne sikkel. Plots kwam er ene poes naar binnen. Fogkit glimlachte naar haar en stapte op de kat af. " In de zwarte laken die over de wereld is gelegd glinsteren de sterren en de maan om ons toch wat hoop te geven in de duisternis." zei de poes met een dromerige glimlach.


[SPT] into the night, it's cold outside 2nk0su9

theme: