A new kit 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 A new kit

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintwhisker
StarClan
A new kit DPKsfdL
Cynthia
89

CAT'S PROFILE
Age: 100 manen
Gender:
Rank:
Mintwhisker
BerichtOnderwerp: A new kit   A new kit Icon_minitimema 20 dec 2010 - 13:24

Mintwhisker gaf Speedkit een paar likjes. Ze was eigenlijk wel benieuwd hoe iedereen erop zou reageren, maar daar wilde ze zich eigenlijk niet druk om maken. Ze keek naar de kitten die naast haar lag. Ze wilde eigenlijk wel weten wat haar twee andere kittens ervan vonden, maar op dit moment waren ze niet in de nursery. Misschien zouden ze elk moment binnenkomen, maar het zou ook nog lang kunnen duren als ze met elkaar of met de andere kittens aan het spelen waren. Ze was aan de ene kant benieuwd naar wat er met Speedkit haar ouders gebeurd was, maar aan de andere kant wilde ze Speedkit er niet mee lastig vallen, want ze had al genoeg meegemaakt. Rustig legde ze haar hoofd op haar voorpoten en staarde voor haar uit. Eigenlijk was ze zelf ook wel een beetje moe, maar ze wilde niet in slaap vallen voor het geval er iemand kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluewave
Member
A new kit DPKsfdL
432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: A new kit   A new kit Icon_minitimema 20 dec 2010 - 16:43

Bluewave hoorde opgewonden piepjes. Zijn hart leek wel te smelten. Kittens! Hij was er dol op. Hij wou er later zelf ook. Met Kittyheart.. Maar dat zou nog lang duren. Eerst moesten ze hun taak als krijger maar is zien te volwaarden. Dan kon Tallstar zien dat ze serieus wouden. Bluewave's aandacht werd volledig getrokken door een bekende geur. Mintwhisker! Had Mintwhisker dan nog een kitten? Bluewave kwam nieuwsgierig tot stilstand voor de deur van de Nursery en ging toen langzaam binnen. Hij stak zijn hoofd om het hoekje en zag Mintwhisker met een kleine kitten liggen. Hij snorde zachtjes en liep binnen. De kou verdween langzaam uit zijn vacht, dankzij de warmte die zich hier verspreidde. Geuren van moedermelk en pasgeboren kittens kwamen zijn neus binnen. Zijn hart leek wel te smelten. Hij snorde zachtjes en legde zich toen vlak voor Mintwhisker, terwijl hij zijn ex-mentor aankeek. 'Mintwhisker...' snorde hij zachtjes. 'Is dat jouw kitten?' vroeg hij, met zijn kopje wijzend naar de kitten bij haar. 'Het is een prachtige kitten!' snorde hij toen, vol overtuiging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Speedstorm
Member
A new kit DPKsfdL
97

CAT'S PROFILE
Age: 11 Maanden
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A new kit   A new kit Icon_minitimedi 21 dec 2010 - 1:15

In het hol keek ze rond, allemaal andere katten met kittens was dit een soort van kitten verzorg hol? Ze zei niks maar keek wel rond, en was naar alles nieuwschirig. Er kwam nog een kat aan lopen, ook onbekend, amar dat was iedereen hier. 'Mintwhisker...' Snorde de kater. 'Is dat jouw kitten?' vroeg hij, hij keek naar Speedkit, maar speedkit reageerde er niet echt op, ze keek alleen maar nieuwschirig terug. 'Het is een prachtige kitten!' Snorde hij toen. Speedkit leek neit echt op de witte poes, van wege haar soort, zij was een Main coon, één an de grootste kat soorten, van de normale kat soortden dan, natuurlijk was de lynx en al die andere soorten groter, maar zoals de normale cyperse kat was zei groter als ze vol wassen was, ze zalde een mega lange vacht krijgen, nu was ze nog een lekkere pleuze bol. Ze keek weer om zich heeng om alles rustig te bestuderen, maar toen had ze weer honger, en ze kroop weer richting de tepel, en dronk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Pantherface
StarClan
A new kit DPKsfdL
Cynthia
127

CAT'S PROFILE
Age: Ageless(21 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Pantherface
BerichtOnderwerp: Re: A new kit   A new kit Icon_minitimedo 30 dec 2010 - 13:27

Pantherkit was even buiten wezen spelen en kwam de Nursery binnen. Hij dacht dat hij een vreemde geur rook, dus hij rook nog een keer goed. Hij wist het zeker er was een nieuwe geur en die was vermengd me zijn moeders geur. Hij liep rustig naar zijn moeder toe en zag de kitten liggen. De kitten zat te drinken bij zijn moeder. Hij keek naar Mintwhisker. "Mam, wie is dat?" Vroeg hij toen terwijl hij zijn blik weer vestigde op de kitten. Hij ging rustig zitten en liet zijn staartje rustig heen en weer gaan. Hij vond de kitten eigenlijk ook wel interessant. Hij had nu ook en nieuw speelmaatje. Hij was er bijna zeker van dat hij zich niet meer zou gaan vervelen met zoveel kittens om hem heen. Rustig wachtte hij op een antwoord van een van de katten om hem heen. Hij had namelijk ook wel gemerkt dat Bluewave er was, maar daar besteedde hij niet zoveel aandacht aan. Misschien kon hij Bluewave gaan besluipen en op zijn rug springen, maar hij liet niet merken dat hij iets van plan was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Speedstorm
Member
A new kit DPKsfdL
97

CAT'S PROFILE
Age: 11 Maanden
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: A new kit   A new kit Icon_minitimedo 30 dec 2010 - 18:27

Een andere geur, die ze hier ook rook toen ze binnen kwam, kwam haar neus binnen maar dan vers. "Mam, wie is dat?" Speedkit hief haar kop op, en keek naar de kit. 'I-ik ben Speedkit', zei ze, ze was al vergeten dat ze geadopteert was, dus voelde eht als of ze haar al manen kenden. Speedkit ging zitten, ondanks dat ze wel groter was, om dat ze een Main coon was, één van de grootste kat soorten, onder de normale katten, maar toch was ze jonger twee manen ongeveer. Ze snoof de lucht op en deed haar lange staart om haar pootjes heeng, de kitten rook als een van Mintwishker, dan was dat dus haar broertje! Op gewonden keek ze hem aan, en ook speels, al totaal vergeten van de gebuurtenissen, nu ook maar hopen dat hij er niks over zeggen ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new kit
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: