[SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko) 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
[SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko) DPKsfdL
Anna/Duckface
460
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender:
Rank:
Smellbelly
BerichtOnderwerp: [SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko)   [SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko) Icon_minitimema 1 jul 2013 - 20:25Een zwarte schaduw. Een duistere nacht. Rennende poten...

Smellpaw sloop het camp uit. Ze had genoeg van altijd braaf te zijn. Ze was het helemaal zat! Waar ga ik naar toe?, vroeg ze zich af. Terwijl ze zich meer verwijderde van het camp ging ze ook harder rennen. Dit gebied kende ze helemaal vanbuiten. Aan haar rechterkant bevond zich de rietbosjes, waar soms muizen zaten. Aan haar rechterkant lag het eilandje, waar het camp zich bevond. En voor haar stroomde de kleine rivier. Toen de kleine rivier opdoemde sloeg ze links af. Hier moest ergens de waterval zijn. Er waaide een wind op die vele geuren meebracht. Tot haar schrik rook ze een vreemde. Voordat ze het zelf besefte lag ze op de modderige grond, met een groot gewicht op haar.


[SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko) 288m64l
~Feel my breath
Stuff:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rusko
Member
[SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko) DPKsfdL
Max
53

CAT'S PROFILE
Age: 24 moons
Gender:
Rank:
Rusko
BerichtOnderwerp: Re: [SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko)   [SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko) Icon_minitimezo 21 jul 2013 - 12:21Zachtjes sloop een grijze gedaante door het lange gras. Hij wist goed dat hij hier niet hoorde te zijn, maar hij was het beu om steeds op dezelfde plek te blijven. Daarom had Rusko besloten om die avond het territorium van de Riverclan binnen te gaan. Hij had er niet echt iets te zoeken, maar hij kon het niet laten. Misschien kwam hij nog iets interessants tegen om zijn nacht te vullen. Erg lang moest hij er niet op wachten. Hij hoorde rennende pootstappen. Stil bleef hij staan, speurde de omgeving af tot zijn blik de gedaante van een kleinere kat zag. Een gemene grijns speelde om zijn lippen. Een kleine poes, alleen, onoplettend. Deze kans zou hij niet vaak meer krijgen. Rusko spande zijn spieren en dook nog wat dieper weg in het gras. Toen ze langs liep, sprong hij op haar en duwde haar vol tegen de modderige grond aan. "Niet zo slim van je om alleen op pad te gaan, vind je niet?" Fluisterde hij koeltjes in haar oor.
[SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko) Dglcsp
tHIS IS MADNESS
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[SPT] Titanium {Verhaallijn deel 1} (Rusko)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: