Spelen. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Spelen.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Silverpaw*
Member
Spelen. DPKsfdL
9

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden.
Gender:
Rank:
Silverpaw*
BerichtOnderwerp: Spelen.   Spelen. Icon_minitimeza 25 dec 2010 - 9:42

De zilvergekleurige kitten liep ontrustig heen en weer, haar oren stonden naar voren gericht. Het leek alsof ze ergens op wachtte. Silverkit verveelde zich dood. De andere kittens waren met elkaar aan het spelen. Maar Silverkit durfde niet mee te doen. Misschien kon ze iets anders vinden, om mee te spelen. Een pluisje of zo. Maar omdat ze niets wist, ging ze maar naar de prooistapel. En nam muisje. Ze liep ermee terug, en begon te eten. Silverkit dacht na bij het eten, en zuchtte. Zij wou gaan spelen. Maar intussen is er ruzie met de 4 clans. Ze merkt er niet veel van, maar toch iets. Silverkit mocht het kamp nog niet uit, iets wat ze dolgraag wou. Maar over 2 maandjes kan ze Appertice worden. Toen ze de muis op had, ging ze verder kijken. En zag opeens een klein rond steentje liggen. Ze sloeg er tegen aan, met haar poot. En het steentje rolde weg, Silverkit ging erachter na. En sloeg het steentje de andere kant op, en ging er weer achterna. Zo was ze even bezig, tot ze iets hoorde. Ze stopte met spelen, en keek om. Ze keek recht in de ogen van een kat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluewave
Member
Spelen. DPKsfdL
432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: Spelen.   Spelen. Icon_minitimeza 25 dec 2010 - 11:22

Bluewave werd 's morgens wakker en rekte zich uit. Weer een nieuwe dag, een nieuwe euro! Hij snorde toen hij Kittyheart bekeek naast zich, gaf haar een dagelijkse ochtendlik en liep toen weg. Zijn neus roken de verse geuren van het kamp. Iedereen begon nu langzaam wakker te worden. Apprentice's werden uit hun Den gehaald. Bluewave hoopte dat hij ooit zelf een Apprentice kreeg. Dat leek hem zo geweldig. Een eigen maatje die hij kon opleiden tot krijger. Het zou vast een fantastisch gevoel voor Mintwhisker geweest zijn toen ze te horen kreeg dat haar Apprentice, de toenmalige Bluepaw, Bluewave was geworden en ze haar taak goed volbracht had. Bluewave keek naar de Nursey en liep daarnaartoe. Hij had zin om die kleintjes nog is te zien. Sinds kort ging hij er heel erg vaak naartoe. Hij probeerde dan een soort beeld te krijgen voor als hij ooit zelf kittens kreeg. En hij vond kittens tenslotte ook nog heel lief. Meestal speelde hij dan een duf toneeltje, als hij kans kreeg samen met Kittyheart. Het laatste toneeltje was geweest toen zij nog Bluepaw en Kittypaw waren. Zijn ogen zochten binnen in de Nursery naar een kitten. Vol gesnor keek hij toe hoe een kitten een steentje weg liet gaan. Daarna draaide kitten zich om. Het was Silverkit! Hij snorde lichtjes. 'Goedemorgen, Silverkit,' snorde hij zachtjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverpaw*
Member
Spelen. DPKsfdL
9

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden.
Gender:
Rank:
Silverpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Spelen.   Spelen. Icon_minitimeza 25 dec 2010 - 12:07

Silverkit keek naar Bluewave, ''Goedemorgen. Bluewave,'' groette ze terug. En wachtte af, ''Wat gaat u doen?'' vroeg ze. En ging zitten, haar staart zwiepte langzaam heen en weer. Ze wou iets gaan doen, maar ze mag het kamp niet uit. In het kamp was niet zo veel te doen. Hooguit op wat verdwaalde muizen jagen. Maar dat was het ook. Meer wist Silverkit niet te verzinnen. ''Ik verveel me,'' zei ze moedeloos. En gaapte. De pret van met een steentje spelen, was er ook al af. Silverkit wou gaan jagen, maar dat mocht niet. Alleen warriors en Appertices mochten het kamp uit. Silverkit wist wel dat het voor bescherming was. Maar soms was het niet zo prettig. Silverkit snorde even. En ging haar steentje maar weer achterna. Ze was druk bezig, en lette niet meer op Bluewave. Zodat ze tegen hem bosten. Ze viel om. En keek bedust omhoog, ''Sorry,'' zei ze. En wachtte af. Zal Bluewave nu boos worden? Silverkit dacht van niet. Bluewave was niet het type om boos te worden. Toch?
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluewave
Member
Spelen. DPKsfdL
432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: Spelen.   Spelen. Icon_minitimeza 25 dec 2010 - 12:24

Bluewave snorde toen hij het kleine stemmetje van de kitten hoorde. Hij vond haar o zo lief. Hij vond alle kittens lief. Hoezeer ze ook fel tegen hem spraken, of fel waren, hij hield toch van ze. Ze waren klein en hadden een heel leven voor de boeg, ook al wisten ze dat zelf misschien nog niet zo goed. Hij luisterde naar de vraag van Silverkit, over wat hij ging doen. 'Ik was eerst van plan om te gaan jagen,' antwoordde hij op de vraag. Hij glimlachte toen Silverkit aangaf dat zij zich verveelde. Dit leek hem nou ook niet bepaald een leuke plaats om de tijd te spenderen. Maar het was een regel en een regel moest gerespecteerd en nageleefd worden, hoe stom dat soms ook was. Hij keek vol gesnor naar het beestje, die toen tegen hem opbotste. 'Het maakt niet uit,' antwoordde hij en hij gaf haar een lik over haar bol. Daarna boog hij zich, zodat de kitten op zijn rug kon klimmen. 'Spelen?' vroeg hij toen en hij glimlachte. Dit had hij vroeger als Apprentice ook gedaan, dus hij wist hoe hij met kittens om moest gaan. Hij liet zich volledig zakken, zodat de kitten op zijn rug kon klimmen en eventueel hem kon gaan irriteren met haar poten. Hij snorde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverpaw*
Member
Spelen. DPKsfdL
9

CAT'S PROFILE
Age: 6 maanden.
Gender:
Rank:
Silverpaw*
BerichtOnderwerp: Re: Spelen.   Spelen. Icon_minitimeza 25 dec 2010 - 13:14

Silverkit spinde luid toen Bluewave vroeg: ''Spelen?'' En klom op zijn rug. En beet in zijn oor, zachtjes. Ze likte Bluewave kop. En sloeg met haar pootjes op de schouders. Ze mauwde van plezier. En lachte. Ook toen ze haar evenwicht verloor. En op de grond viel. Ze rolde over de grond, en zat onder het zand. '''Joepie!'' riep ze opgetogen. En stond op. Ze sprong voor Bluewave. En rende heen en weer. Silverkit was door het dolle heen. Ze ging haar steentje weer achterna, en stootte hem naar Bluewave. ''Vangen!'' riep ze. En maakte een gekke sprong. Lande net op haar poten. En snorde luidruchtig. Ze krabde zich. En wachtte tot Bluewave het steentje zal terug stoten. Haar ogen waren op het steentje gericht. En haar staart zwiepte langzaam over de grond. Ze mekte even. En wachtte af.


(Laaste post voor een week)
Terug naar boven Ga naar beneden
Bluewave
Member
Spelen. DPKsfdL
432

CAT'S PROFILE
Age: 11 manen
Gender:
Rank:
Bluewave
BerichtOnderwerp: Re: Spelen.   Spelen. Icon_minitimeza 25 dec 2010 - 13:25

Bluewave schoot in de lach toen de poes op zijn rug klom en hem inderdaad flink begon te irriteren. Bluewave genoot ervan en zag hoe de poes toen opgewonden over hem heen sprong. Hij had weer ergens voor gezorgd, hoor! Hij keek naar de poes en snorde zachtjes. Hij ving de steen op die ze naar hem wierp. Dit was leuk. Hij stopte de steen toen met zijn pootje. Dat omschreef hij als ''vangen''. Hij keek naar de poes. Het was een vrolijke poes, wat Bluewave wel fijn vond. Hij vond Silverkit meteen aardig. Hij gaf een stevige slag tegen het steentje terug. 'Nu jouw beurt om te vangen!' lachte hij opgetogen. Hij werd al bijna net zo dol als Silverkit. Maar dit was ook een leuk tijdverdrijf. Zowel voor Silverkit, als voor hem. Hij had eerst allemaal met die dingen las regels voor de Clan en dingen voor de Clan in zijn hoofd gezeten, maar nu kon hij dat dankzij Silverkit allemaal even vergeten, waar hij wel heel erg blij mee was. Vrolijk keek hij naar de poes. Klaar om haar steen om te vangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Speedstorm
Member
Spelen. DPKsfdL
97

CAT'S PROFILE
Age: 11 Maanden
Gender:
Rank:
avatar
BerichtOnderwerp: Re: Spelen.   Spelen. Icon_minitimezo 26 dec 2010 - 13:52

Speedkit hoorde gelag, ze werd nu nieuwchirig en schoot de Nursery uit. Ze zag Silverkit, een kitten die iets ouder was dan haar, zij zelf was bijna viermaanden, en zij was al vier maanden, dqar was ze zeker van. 'Hoi Silverkit, hoi ander kater' waar avn ze dan naam niet wist. Ze rende op hun af en keek emt nieuwschirige oogjes naar de katten. 'Wat doen jullie?' Ze kende wel veel kittens, maar de meeste oudere neit, leerling net nog wel, oke een paar dan, maar de warriors en apprentices niet, een paar appertices, en misschien een paar warriors, maar de meeste echt niet. Ze leken wel te spelen met een steen, leuk! Zij wouw ook mee doen! Maar durfde ze eht wel aan, dat te vragen? Ze zei maar niks, en keek naar de twee katten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Spelen.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: