[SPT - OWLKIT] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [SPT - OWLKIT]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Elkkit
Member
[SPT - OWLKIT]  2agvib
Esmee
183
Actief
I'm as single as a dollar and I'm not looking for change.

CAT'S PROFILE
Age: 4 Months young
Gender: She-cat ♀
Rank:
Elkkit
BerichtOnderwerp: [SPT - OWLKIT]    [SPT - OWLKIT]  Icon_minitimema 29 jul 2013 - 9:29

Een klein jong pluizenbolletje, lag nog heerlijk te slapen. Pas acht weken liep ze op deze aarde rond. Elkkit kon desondanks nog geen goed beeld van deze aarde krijgen. In elk geval wist ze wel al dat haar ouders haar in de steek hadden gelaten. Allebei hadden ze haar nog nooit gezien. Haar vader was voor de geboorte weg gegaan, en haar moeder was blind geweest. Elkkit had haar ouders niet echt gekend, maar ze had het er wel moeilijk mee. Meestal lachten andere kittens haar uit als ze beweerde dat ze geen ouders had. Ze liet niet merken dat hun woorden haar raakten, wat ook niet altijd goed was. Op die manier kropte ze alles op, wat tot een huilbui leidde. Maar vandaag was ze goed geluimd. Elkkit strekte haar pootjes uit, en keek even rond. Haar ogen zouden waarschijnlijk altijd blauw blijven. Ze kwam tot de conclusie dat bijna iedereen aan het spelen was. Bijna niemand wilde haar erbij, wist ze, omdat ze te verlegen was en te weinig durfde. Dan maar iets eten.


[SPT - OWLKIT]  Wsjy8k
I would tell you to go to hell, but I don't want to see you there
Terug naar boven Ga naar beneden
Owlflight
Member
[SPT - OWLKIT]  DPKsfdL
Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
2917
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 39 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Owlflight
BerichtOnderwerp: Re: [SPT - OWLKIT]    [SPT - OWLKIT]  Icon_minitimema 29 jul 2013 - 9:48

Owlkit keek om zich heen. De sneeuw die de vorige dag in het kamp had gelegen, had nu plaats gemaakt voor grote plassen van regenwater. De andere kittens waren aan het spelen. Owlkit had zin om mee te doen, tot ze een kleine, witte, pluizige kitten waar ze de naam Elkkit op kon plakken, aan de rand van het kamp zag zitten. Ze wist dat Elkkit haar ouders nooit had ontmoet, dus zei ze maar altijd dat ze er geen had, daar werd ze vaak mee uitgelachen. Owlkit trippelde naar haar toe. "Heb je zin om iets te spelen?", vroeg ze, in de hoop haar wat op te vrolijken.


[SPT - OWLKIT]  25jw4cj
[SPT - OWLKIT]  ZZu0jir [SPT - OWLKIT]  LcrIgCQ[SPT - OWLKIT]  MKN7vHE
Owlflight:

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[SPT - OWLKIT]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: