Falling snow {+Dappledrop} 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Falling snow {+Dappledrop}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Falling snow {+Dappledrop} DPKsfdL
128
Afwezig
Weapon of choice

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gooseberry
BerichtOnderwerp: Falling snow {+Dappledrop}   Falling snow {+Dappledrop} Icon_minitimema 5 aug 2013 - 21:58
Mood: Happy  // Words:  Idk... // Company: Dappledrop


Gooseberry's amberkleurige ogen gleden over het landschap. Op alles lag een wit tapijt en grote sneeuwvlokjes vielen naar beneden. Verwonderd keek de grijzige poes naar het plaatje. Ze had het al wel eerder gezien maar het bleef mooi. De poes woelde verder in de dikke lagen sneeuw die op de grond lagen, sneeuwvlokjes dwarrelde naar beneden. De bomen waren kaal en de hemel had een grijzige kleur gekregen. Zonder dat ze het zelf besefte vind ze een bekende geur op. Ze snoof de geur op maar kon hem niet aan iemand linken. Ze ploeterde wat verder tot ze bij een struikgewas kwam. Een zucht verliet haar mond toen ze erdoor liep. Wat sneeuw viel op haar kopje en ze schudde verward haar hoofd. Een poes, waarvan ze meende dat het Dappledrop was, stond voor haar. "Goedemiddag Dappledrop." miauwde ze vriendelijk naar de poes.
Falling snow {+Dappledrop} Dqq795
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling snow {+Dappledrop} DPKsfdL
Sara
131
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Dappledrop
BerichtOnderwerp: Re: Falling snow {+Dappledrop}   Falling snow {+Dappledrop} Icon_minitimewo 7 aug 2013 - 20:02
Dappledrop was al vroeg op pad. Het was erg koud buiten en het was alweer aan het sneeuwen. Dappledrops dikke vachtje zat al snel vol sneeuwvlokjes. Ze was eigenlijk op jacht maar ze had nog geen enkele prooi gezien of geroken. Het sneeuw lag al erg hoog en het was heel moeilijk om erdoor te stappen. Dappledrop was al wat moe van door het sneeuw te stappen dus ze stopte even om te rusten tot ze een kat in de verte zag. De grijzige kat ploeterde door het sneeuw. Dappledrop kon niet meteen zien wie het was. Ze stapte wat dichterbij en toen de poes haar kopje draaide zag ze dat het Gooseberry was. Dappledrop sprong vrolijk door het sneeuw naar Gooseberry. "Goedemiddag Dappledrop." zei Gooseberry wanneer Dappledrop voor haar ging zitten. "Goedemiddag Gooseberry",antwoorde ze,"Hoe gaat het?"


Laatst aangepast door Dappledrop op zo 11 aug 2013 - 16:25; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling snow {+Dappledrop} DPKsfdL
128
Afwezig
Weapon of choice

CAT'S PROFILE
Age:
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gooseberry
BerichtOnderwerp: Re: Falling snow {+Dappledrop}   Falling snow {+Dappledrop} Icon_minitimeza 10 aug 2013 - 16:46Mood: Happy  // Words:  153 // Company: Dappledrop


"Goedemiddag Gooseberry" zei Dappledrop. De poes ging zitten en Gooseberry volgde haar voorbeeld. Ze plofte neer in de sneeuw maar ze was al bijna vergeten dat er een dikke laag sneeuw het landschap bedenkte. Onverwacht zakte ze tot aan haar poten weg in de sneeuw. Ben ik zo dik? dacht ze eerst met een glimlach op haar gelaat maar ze hief zich overeind en ging ergens zitten waar ze minder wegzakte in de sneeuw. Ze glimlachte even naar de poes alsof er niks was gebeurt. Ze was niet zo het type dat zich snel schaamde voor de fouten die ze maakte. Iedereen maakt fouten, toch? Ze gaf een lik over haar poot. "Hoe gaat het?" vroeg Dappledrop. "Goed, even wennen aan de sneeuw en al die koude. En jij?" miauwde ze. Ze kon wel even doorgaan met praten over Leaf-bare maar hield zich in en gaf de lapjespoes de kans om te antwoorden.Falling snow {+Dappledrop} Dqq795
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Falling snow {+Dappledrop} DPKsfdL
Sara
131
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 20 manen
Gender:
Rank:
Dappledrop
BerichtOnderwerp: Re: Falling snow {+Dappledrop}   Falling snow {+Dappledrop} Icon_minitimezo 11 aug 2013 - 17:21
Dappledrop zag dat Gooseberry naast haar kwam zitten. Toen Goosberry goed zat antwoordde ze op Dappledrops vraag: "Goed, even wennen aan de sneeuw en al die koude. En jij?" Dappledrop zocht naar een antwoordt terwijl ze rond zich keek. Het sneeuwde nog steeds maar Dappledrop had het niet zo koud door haar dikke vacht. Ze vond het altijd leuk als het sneeuwde buiten dan dat de rivier bevroren was. Ze vond sneeuw zo leuk en ze voelde zich dan soms terug een kitten als ze in het sneeuw rolde. Dappledrop was even vergeten dat Gooseberry een vraag had gesteld. "Met mij gaat het ook goed. Ik vind het wel eens leuk dat het sneeuwt en de koude valt nog mee door mijn dikke wintervachtje." Zei Dappledrop uiteindelijk en ze glimlachte naar de grijze poes.


Falling snow {+Dappledrop} 28jgyom
Droppaw x Dappledrop x Moosepaw x Peach x Grimalkin x Fadingpaw x Burningflight x Iceshard x Quietspell
Stamps:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Falling snow {+Dappledrop}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory :: Highlands-
Ga naar: