Zero sixty 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Zero sixty

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Swandance
Member
Zero sixty DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons,
Gender:
Rank:
Swandance
BerichtOnderwerp: Zero sixty   Zero sixty Icon_minitimevr 16 aug 2013 - 22:44

Voorzichtig, met zeer lichte pootstapjes verliet de lichte grijze poes het WindClan kamp. De maan had zijn plaats al aangenomen in de hemel en de sterren rondom hem leken vrijwillig zich bij het feestje te voegen. Een zachte zucht verliet haar mond en zachtjes kuierde ze verder over de vlaktes welke eindeloos leken te zijn. Ze wist nog goed hoe ze hier als apprentice naartoe kwam om te spelen met Windpaw, een kater wiens ziel nu thuishoorde tussen de sterren. Ze had een korte relatie met hem gehad toen ze pas krijgers waren geworden, maar vlak nadien werd de kater vermoord door een of ander dier. Sommigen hadden het vermoeden dat een das hem een kopje kleiner had gemaakt, anderen zeiden dan weer dan een vos het had gedaan. Haar maakte het niet zoveel uit, ze mistte hem. En de pijn was nog altijd niet volledig geblust. Kalmpjes hielt ze halt en liet ze zichzelf zakken totdat ze in een zithouding terecht kwam. Om de warmte wat bij te houden krulde ze haar staartje rond haar lichaam en keek ze starend voor zich uit. Niet wetende dat twee zilverkleurige ogen haar aankeken.

PHANTOM


Zero sixty 2ecf3tv
Terug naar boven Ga naar beneden
Phantom
Member
Zero sixty DPKsfdL
354

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender:
Rank:
Phantom
BerichtOnderwerp: Re: Zero sixty   Zero sixty Icon_minitimevr 16 aug 2013 - 23:10

Clangrenzen? Daar had Phantom niet zoveel boodschap aan. Dat die clankatten deze grenzen met hun leven bewaakten? Dat vond hij slechts amusant. Het vroeg er gewoon om om je er niet aan te houden. En zich eraan houden, dat deed Phantom dus niet. De heide streek zachtjes langs zijn vacht terwijl de sneeuw stilletjes kraakte onder zijn pootkussentjes. Het terrein was perfect voor hem. Nu de winter eindelijk aangebroken was, had hij de perfecte schutkleuren in de bleke kleuren. Maar nog altijd kleefde er een milde irritatie aan hem. De kater die hem ten schande had gemaakt in een gevecht, Fireheart, hij had de fluisteringen gehoord. Dat mormel werd binnenkort leader. Hierdoor zou het 9 maal lastiger worden hem een kopje kleiner te maken. Maar... Het zag ernaar uit dat zijn probleem met zijn frustratie langzaam opgelost zou worden, dat hij zijn woede af kon reageren. Een Windclan poes zat daar, eenzaam en alleen. Eventjes bleef hij toekijken door vernauwde ogen, de situatie beoordelende. Maar hierna zette hij een onschuldig gezicht op, zijn ogen geschrokken opengesperd. Tijd voor een stukje toneel... Daarna kon de lol beginnen. Hij liep voorzichtig de struiken uit, zijn kop laag houdende. "H-hallo?" Miauwde hij, zelfs ietsjes mank lopende met zijn poot. "Z-zou je me kunnen helpen?" Nog steeds hield hij een geschrokken blik in zijn ogen.


Zero sixty Phantom-1_zpsfbba978a
Terug naar boven Ga naar beneden
Swandance
Member
Zero sixty DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons,
Gender:
Rank:
Swandance
BerichtOnderwerp: Re: Zero sixty   Zero sixty Icon_minitimezo 18 aug 2013 - 12:27


Het zag er maar uit dat rust haar niet werd gegund. Algauw doemde een bleke kater op in haar zichtveld en bleek het dat 'ie mank liep. "H-hallo?" Miauwde de onbekende. "Z-zou je me kunnen helpen?" Hij hield een geschrokken blik in zijn ogen, maar iets vertelde haar voorzichtig te zijn. Ze zuchtte luid, zodat hij het zeker kon horen en schudde haar kop. "Ik zou je kunnen helpen, maar dat wil ik niet." Beaamde ze met opgetrokken schouders waarna ze de kater de rug toekeerde. Pas hierna dreef de geur van Bloodclan in haar neus en verstijfde ze ietwat. "Bloodclan?" Siste ze tussen haar tanden naar de kater terwijl ze achterom keek. Haar gele ogen vernauwde ze fel, en met een argwanende blik keek ze hem aan.


Zero sixty 2ecf3tv
Terug naar boven Ga naar beneden
Phantom
Member
Zero sixty DPKsfdL
354

CAT'S PROFILE
Age: 39 Moons
Gender:
Rank:
Phantom
BerichtOnderwerp: Re: Zero sixty   Zero sixty Icon_minitimezo 18 aug 2013 - 12:35

{I really have no clue where I am going with this xD}

Phantom legde zijn oren achteruit en zette een nerveuze blik op terwijl hij nog iets naar voren mankte. "Ik zou je kunnen helpen, maar dat wil ik niet." Miauwde de poes. Oh... de arrogantie van een clankat. Terwijl ze hem de rug toekeerde, moest hij al moeite doen om haar niet ter plekke te bespringen en af te maken. Voor nu zou hij het spel uitrekken. Ze zou nog wel merken hoe gevaarlijk het was om hem de rug toe te keren. "Bloodclan?" Miauwde de poes plotseling, waarna ze argwanend haar kopje schudde. Langzaam schudde Phantom zijn kop, een trieste glimlach opzettende. "Niet langer. Ze hebben me verstoten." Hij mankte nog eventjes met zijn poot als 'bewijs'. "Mijn eigen familie... Shiro is de naam trouwens."


Zero sixty Phantom-1_zpsfbba978a
Terug naar boven Ga naar beneden
Swandance
Member
Zero sixty DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 moons,
Gender:
Rank:
Swandance
BerichtOnderwerp: Re: Zero sixty   Zero sixty Icon_minitimema 26 aug 2013 - 10:51

"Niet langer. Ze hebben me verstoten." De kater mankte alsof hij haar dubbeldik wou bewijzen dat wat hij zei de waarheid was. "Mijn eigen familie... Shiro is de naam trouwens." Ze haalde haar schouders op en keek hem fel aan. "Het maakt me niet uit dat je verstoten bent, eens een Bloodclanner altijd een Bloodclanner." Ze draaide zich in een ruk om en trippelde van de kater weg, al kreeg ze het besef te laat dat ze dat beter niet had kunnen doen...


Zero sixty 2ecf3tv
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Zero sixty
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: