Crumbling branches [open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Crumbling branches [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crumbling branches [open] 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: Crumbling branches [open]   Crumbling branches [open] Icon_minitimezo 18 aug 2013 - 17:22

Het was stil en dat beviel hem ook wel. De jonge Warrior glipte het kamp uit en voelde het sterrenlicht op zijn grijze vacht schijnen. Niemand zou hem midden in de nacht missen, er waren ook maar weinig katten die hem ook aardig vonden. Maakte dat hem uit? Nee, niet echt. Zolang hij maar een vriend had was het goed, dan kon hij het leven weer recht in de ogen aankijken en durfde hij tenminste iets te doen. Ashdrizzle betrad een van de grote bossen in het ShadowClan gebied en rook de zachte dennengeur. Hij was hier niet vaak geweest, laat staan wanneer de zon haar stralen niet eens liet zien. De maan werd even bedekt door een voorbijgaande wolk en de kater werd ondergedompeld in de schaduw, zijn blauwe ogen pasten zich aan en de kat ging weer verder met zijn pad. Prooigeluiden hoorden hij nauwelijks, deels door Leafbare en deels doordat hij bezig was met andere zaken. Zijn kop was er al een paar dagen niet bij geweest en alleen patrouilles leken goed uit te werken. Met jagen kwam hij nooit ver, omdat hij dan net op het verkeerde moment aan zijn leven dacht en een misstap maakte. Met een zucht kwam Ashdrizzle tot stilstand voor een aardig dikke boom. De kater deed een paar pasjes naar achteren en lanceerde zich toen op de eerste tak. Met zijn klauwen gehaakt in de bast wist hij zich vast te houden en keek hij nu van een wat hoger perspectief uit over het bos.

OOC; Voor 1 kat (:


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
Crumbling branches [open] VVFGF9o

jij klikt dr op:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Crumbling branches [open] DPKsfdL
Loïs
29
Afwezig

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender:
Rank:
Embershine
BerichtOnderwerp: Re: Crumbling branches [open]   Crumbling branches [open] Icon_minitimezo 1 sep 2013 - 13:34

Embershine keek rustig om zich heen. Hij zag veel witte sneeuw en groene dennennaalden, bruine stammen en een lichtgevende maan. Het aanzicht beviel hem goed en hij bleef zo een tijdje staan, tot hij het bekende geritsel van een prooidier hoorde. Meteen liet hij zich in de sluiphouding vallen en hij opende zijn kaken, zodat hij wist welke sluipmanier hij moest gebruiken. Hij rook muis, en hij wist dat deze diertjes gevoelig waren voor trillingen. Waarschijnlijk omdat ze zo klein zijn, dacht hij en hij snorde zachtjes en geamuseerd. Hij gebruikte de juiste sluiptechniek en hij doodde de muis met één snelle beet. Hij pakte de muis op en legde hem onder wat varens, waar hij voor de zekerheid nog wat aarde overheen schopte. Hij merkte dat hij meer zin had in het jagen, dus heropende hij zijn kaken en hij snoof de lucht op. Een lekkere en zachte lucht kwam hem uit de Pinewoods tegemoet. Hij rook nog een andere kater, Ashdrizzle. Hij had wel zin in wat gezelschap en hij liep naar de kater toe.


Crumbling branches [open] Ameihy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Crumbling branches [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: