I reached but you were gone 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAF-BARE
Season
Leaf-bare, -10 °C - 5°C
Vrijwel uit het niets is het ijzig koud in het bos. Poeltjes dreigen te bevriezen, en sneeuw hangt dik in de lucht.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
Due to the harsh weather conditions, there is a prey scarcity leading to famine in the Clans.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 I reached but you were gone

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Whiteberry
Member
I reached but you were gone DPKsfdL
91
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 26 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Whiteberry
BerichtOnderwerp: I reached but you were gone   I reached but you were gone Icon_minitimezo 1 sep 2013 - 17:26

Met een betreurd gezicht staarde de witte kitten naar de plek waar ze enkele manen geleden haar moeder dood hadden aangetroffen. Kleine glimmende druppeltjes welde op in haar ooghoeken maar deze veegde ze weg met één van haar voorpoten. De maan had zich al een weg naar boven geklommen en verlichtte het gebied waarop Whitekit zich bevond. Ze was er zich niet eens van bewust dat de sterrenstrook waarover gezegd werd dat iedere ster één verloren krijger moest voorstellen boven haar uit heersde. Wat maakte al die praatjes haar nou uit? Het bracht haar moeder niet terug, en dat was nu juist hetgeen dat ze zo graag wou. Haar vader kende ze niet bij naam al had ze al wel gehoord dat de reputatie die hij had in de Clan niet echt zo zuiver was. Zeker niet door het feit dat hij Spottedleaf met zijn kits had achtergelaten. Whitekit schudde haar fijne kopje en keek vastberaden naar voren; Ze zou de dood van haar moeder wreken en ze zou de pijn die zij had gevoeld met de desbetreffende personen delen als ze in haar weg kwamen te staan.

~ Open


I reached but you were gone MlCucoB
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
I reached but you were gone Ngzy20
Floriske
2344
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 52 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior warrior (Tunneler)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: I reached but you were gone   I reached but you were gone Icon_minitimezo 1 sep 2013 - 18:08

Crowpaw slenterde over de maanverlichte velden. Ze kon niet slapen. Iedere keer als ze bijna in slaap viel kwam er weer een storende gedachte bij haar op. Over de volgende training die ze zou krijgen, bijvoorbeeld. Ze zag ongelofelijk op tegen een hele dag met Lionroar. Het was niet meer dat ze hem haatte, maar in zijn aanwezigheid voelde ze zich ongemakkelijk. De beschuldigingen die ze tegen hem had geuit hingen als een schaduw tussen hen in. Crowpaw kon hem nauwelijks aankijken.
Ze zag een kleine witte gedaante in het gras staan. Een kitten? Kittens mochten het kamp toch helemaal niet uit? Crowpaw keek rond, maar zag niemand anders. Ze liep naar de witte kitten toe. Whitekit, was het, zag ze nu. Was dat geen kitten van Spottedleaf? Crowpaw wist precies hoe Whitekit zich moest voelen. Suntail was ook gestorven toen Crowpaw nog Crowkit heette. Ze keek op naar de sterren. Waarom moest StarClan dat soort katten, katten met jonge kittens, zo nodig tot zich nemen? Konden ze geen uitzondering maken voor hen? Ze keek naar Whitekit.
"Hey," zei ze zacht. "Moet jij niet in het kamp zijn?" Ze zei het wel, maar niet erg overtuigend. Ze maakte ook geen aanstalten de kitten terug te sturen. Zo in de heuvels konden ze ver om zich heen kijken, wat kon er nou eigenlijk gebeuren?


I step on broken glass, and dream of soft clouds
When feelings are heavy they become all we are

I reached but you were gone WC_-_Crowcall_os_veren
Spoiler:


Terug naar boven Ga naar beneden
 
I reached but you were gone
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: