♥ Newleaf's gift ♥ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 ♥ Newleaf's gift ♥

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Leafstorm
StarClan
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimeza 14 sep 2013 - 9:57

De eerste zonnestralen schenen vrolijk de Nursery in. De witte poes lag in haar nest, vannacht had ze al aardig wat weeën gehad, maar nog geen kittens. En toen voelde ze het, haar buik kromp ineen en ze krijste van de pijn. Haar kaken werden op elkaar geduwd. Ze wist hoe dit zou gaan, aangezien dit al haar tweede keer was dat ze een nest zou werpen. De vorige keer waren het vier kerngezonde kittens, maar die hadden een andere vader. Ze miauwde luid. ''Brindlepool! Cinnamonpaw!'' Maar geen van beide kwam. Oh, hoe erg was dit. Ze had de kater van wie ze zwanger was nog niet eens in kunnen lichten over haar zwangerschap, wat moest hij nu wel niet denken. Ze voelde weer die steken en toen kwam de eerste kitten. Ze trok het witte pluizebolletje naar zich toe. Het was een poesje. Ze likte deze zorgvuldig schoon en dacht na, een naam. ''Icekit..'' miauwde ze trots, trots op de eerste kitten van haar nestje. Ze legde de kitten bij haar buik zodat deze kon drinken, en wachten tot haar siblings ook waren geboren. Het duurde een tijdje, maar toen kwamen de krampen weer opzetten, nu wat erger dan eerst. Ze knarste met haar tanden om niet in schreeuwen uit te barsten. Toen kwamen er nog twee kittens, twee meteen achter elkaar dit keer. Ze schoof de twee kittens naar zich toe en waste ook deze twee uitbundig. Haar blik ging naar haar tweede kitten, een katertje met een grijzige vacht. ''Sootkit,'' miauwde ze en schoof deze naast Icekit bij haar buik. Haar blik ging naar de tweede kitten. Het was een poesje die eigenlijk veel op Blithesoul leek. ''Fadingkit.'' Miauwde ze en schoof ook deze kit bij haar buik. Het duurde niet lang voordat de volgende kittens kwamen. Al snel voelde ze de krampen in haar buik weer op komen zetten. De vierde kitten alweer kwam ter wereld. Ze trok het hoopje naar zich toe en waste ook deze kitten weer schoon, ook een poesje. ''Pearkit..'' Miauwde ze. Deze kitten leek ook veel op Blithesoul. Ze had de naam nog niet eens uitgesproken of de volgende kitten kwam ter wereld. Deze onderging hetzelfde als de vorige. Ook weer een poesje, die veel weghad van haar vader. ''Finchkit..'' Miauwde ze en glimlachte teder, waarna ze deze ook bij haar buik legde. Het duurde weer eventjes, en toen kwam er weer een kramp, deze niet zo hevig dit keer. Een wat kleinere kitten werd geboren, en het eerste wat in haar opkwam bij het zien van dit katertje was Fearlightning. Ze trok haar jongste zoon naar zich toe en waste deze goed. ''Fearkit..'' Miauwde ze en legde deze bij de andere neer. De krampen leken nu over te zijn, dit waren ze dan, haar kittens.

[De kittens mogen gewoon posten, hoeft niet op volgorde. Ook Blithesoul&Medicine Cats mogen binnenvallen. Vrienden van Leafstorm ook, maar eerst even toestemming vragen]


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Finchpaw
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
10
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ➶Just born➶
Gender:
Rank:
Finchpaw
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimeza 14 sep 2013 - 23:45Zachtjes voelde ze hoe ze 'zwom' in de ruimte. Haar broertjes en zusjes om haar heen. Om de paar keer ging er een schok door de ruimte, en elke keer schrok zij er van. Opeens werd de ruimte groter. Huh? Er mistte iemand! Een van haar siblings was weg! Twee volgden. Wat was dit? Verward probeerde ze zich te bewegen, wat moeilijk lukte met haar kleine pootjes. Nog een ging er weg. Meteen daarna voelde ze een zuigend gevoel. Ze had niet eens de kans om een keuze te maken of ze was al buiten. Een wat koudere lucht hing om haar heen. Zachtjes begon ze te piepen. Ze krulde zich op en kroop richting zoete melkgeur. Oh, was ze maar binnen gebleven! Instinctief waadde ze zich een weg naar de plek waar de geur vandaan kwam. Nog steeds piepend pakte ze de tepel vast en meteen stopte ze met piepen. Langzaam kneedde ze het zachte oppervlak. Ze voelde hoe haar broertjes en zusjes naast haar lagen. Kon ze haar ogen maar open doen..♥ Newleaf's gift ♥ 69k2
Terug naar boven Ga naar beneden
Icepaw,
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Hanna (ZONDER 'H' OP HET EINDE!)
163
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Icepaw,
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimezo 15 sep 2013 - 9:43

Icekit voelde hoe alles oppeens koud werd. Het ene moment was ze nog in de warme, veilige ruimte, daarna voelde ze hoe ze er uit werd geduwd. Een tong schuurde over haar vachtje. Een hoog gepiep ontsnapte aan haar keel. Tanden zonken in haatr nekvel, Icekit werd opgepakt en tegen een zachte buik aangelegd. Ze voelde een ander lichaampje naast haar kronkelen. Vast een van de andere kittens, dacht ze bij zichzelf.


♥ Newleaf's gift ♥ 25ism7k
♥ Newleaf's gift ♥ Wzw1
Terug naar boven Ga naar beneden
Pearleaf
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Amy
92

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender:
Rank:
Pearleaf
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimezo 15 sep 2013 - 9:58

De kitten lag opgerold als een kleine bal, en botste zo nu en dan tegen haar nestgenoten aan. Zo nu en dan ging er een schok door de ruimte heen, en telkens weer schrok ze daarvan. De kleine kitten voelde hoe ze meer ruimte kreeg, er waren een aantal siblings verdwenen! Het was eventjes rustig en toen voelde de kitten hoe ze weg werd gezogen, en met een zachte plof op de grond terecht kwam. Ze voelde hoe ze werd vastgepakt en een ruwe tong likte haar schoon. Ze piepte zacht. ''Pearkit..'' hoorde ze toen, was dat haar naam? De kitten werd bij haar nestgenootjes gelegd en begon aan iets zachts te knagen, en al snel had ze door dat daar een heerlijk, zoetig, warm spul uit kwam. Gulzig begon ze te drinken.


♥ Newleaf's gift ♥ Ao6gia
Terug naar boven Ga naar beneden
Sootpaw
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Charlie
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just born!
Gender:
Rank:
Sootpaw
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimezo 15 sep 2013 - 19:25

Sootkit

Your time will come if you wait for it, if you wait for it
It's hard, believe me... I've tried
But I keep coming up short.
Male • kitten • Windclan
Donker. En lekker warm. De kit was er zich niet van bewust, tot hij de koude voelde. Tot dat moment had zijn wereld bestaan uit deze knusse omgeving. Maar daar kwam nu verandering in. Hij voelde hoe er druk op hem werd gezet, en hij probeerde zich te verzetten. Toch werd hij gestaag naar de koude geduwd. Plots voelde hij dat de druk harder werd, het voerde steeds op, tot er opeens niets meer was. De koude overviel hem, en het was licht, niet fel, maar lichter dan waar hij vandaan kwam. 'Sootkit..' hoorde hij, en proefde zijn naam. Het was niet meer dan een piepje. Sootkit voelde hoe een ruwe tong hem drooglikte. Hij werd tegen een donzige vacht aangeduwd en had het al wat warmer. Sootkit werd zich bewust van een doordringende, heerlijke geur die hem omringde. Instinctief krabbelde hij naar de geur toe en besefte dat dit zijn moeder moest zijn.


♥ Newleaf's gift ♥ C1761924-1379755412130071large
You could be my luck
Even if the sky is falling down
I know that we'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Fadingpaw.
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Lotte
68
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Fadingpaw.
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimedi 17 sep 2013 - 17:39Fadingkit
Female • Kit ~ Windclan • 0 Years ~ 0 Months ~ 0 Weaks • Single • 243 Words


[Voor als je het wilt weten, ik heb deze code niet gestolen want ik gebruik hem al een tijdje op een andere site]

Lichtte angst overspoelde haar toen de ruimte weer bewoog. Er was iets mis, dat voelde ze. De ruimte was de laatste tijd veranderd. Haar broertjes en zusjes leken steeds groter te worden waardoor het soms leek alsof iets haar plat drukte. Nu was er meer veranderd. Buiten het vele bewegen van de ruimte leek iets haar verder naar beneden te trekken. Steeds weer wist ze zichzelf tegen te houden, terwijl de druk steeds erger voelde. In paniek bewoog ze haar poten, opzoek naar iets om zich aan vast te houden, toen ze voelde dat ze weg getrokken werd. Maar het was nutteloos. De druk leek steeds erger te worden en de ruimte steeds krapper.

Een ijskoude wind gleed over haar neusje, instinctief hapte ze naar lucht waarbij er een aantal geschrokken piepjes door de den galmde. Meteen bibberde ze toen ze voelde dat de wind steeds verder over haar vacht ging. Met een lichtte klap belande ze op de grond. Vermoeid bleef ze even liggen terwijl ze een aantal hoge piepjes liet horen. Plotseling pakte iets haar vast, meteen wilde ze tegenstribbelen, maar iets zei haar dat dat niet nodig was. Even zweefde ze in de lucht waarna ze tegen iets werd aangedrukt. Het voelde zacht en warm, een gevoel wat haar geruststelde.'Fadingkit...' Klonk er zachtjes tussen alle andere geluiden door. Het klonk dichtbij, en bekend. Weer begon ze zachtjes te piepen, terwijl ze zich tussen de warme dikke vacht van haar moeder begroef.
♥ Newleaf's gift ♥ Oa13sh
Fading Memories:
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimewo 18 sep 2013 - 16:41

Hij was niet op komen dagen. Ze geloofde het niet. Had hij haar laten stikken? Misschien was hij gewoon buiten het kamp. Zou hij haar niet leuk vinden? Al die dingen spookten door haar kop heen. Maar nee, ze moest zich focussen op de kittens. Haar groene ogen stonden teder, en ze sloeg haar pluizige staart als extra bescherming om de zes heen. Fearkit was de kleinste van allemaal, maar hij was dan ook de jongste. Ze glimlachte. Sootkit, haar eerste zoon, want het andere nest waren alleen maar poezen geweest. Icekit, ze leek sprekend op Leafstorm, qua vacht dan sowiso. De rest leek meer op Blithesoul. Ze ademde diep in en liet haar kopje zakken, wel zo zodat haar ogen nog op de kittens gericht waren. Fadingkit, Finchkit en Pearkit zagen er op hun beurt alle drie gewoon goed uit, hopelijk zou dat ook zo blijven.

[Ik maak een topic waarin Leafstorm de kittens dus achterlaat bij Sharkbite, deze neemt de kittens stiekem mee het kamp uit, aan het einde van de middag, terwijl Leaf samen met Blithe gaat jagen. Als Leaf&Blithe dat topic uit zijn mag Sharkbite de kittens meenemen het kamp uit, en dropt deze dan ergens. Dan mag 1 van de kittens het topic openen waar de zon aan het ondergaan is, en ze zich dus verstoppen in een oud dassen hol, Leafstorm en Blithe zijn er ondertussen achtergenomen en volgen het geurspoor van hun kittens. Eenmaal daar aangekomen komt die das dus blablabla xp Viktor is nog bezig Fearkit uit te werken, dus als zei heeft gepost met both (Blithe x Leaf) en dat nieuwe topic er staat waar de kittens in aanraking komen met Sharkbite, mogen jullie ze 2 moons maken]


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Fearpaw.
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Viktor
7
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Fearpaw.
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimeza 19 okt 2013 - 17:16

Rustig lag het kitten in een kleine ruimte waar hij zich ondertussen al even bevond. Maar opeens leek het of hij meer plaats kreeg. Niet goed wetend wat er gebeurde voelde hij hoe zijn broertjes en zusjes naar een andere plaats gingen, maar naar waar? Terwijl hij daarover nadacht voelde hij hoe de ruimte terug kleiner werd en dat hij ook naar achter werd geduwd.

Zonder dat hij goed besefte wat er gebeurde voelde hij hoe hij met een zachte plof op de grond neerkwam. Doordat de kitten was geschrokken van het temperatuurverschil en van de val begon hij te piepen. Een zachte stem zei tegen hem 'Fearkit' waarna hij een tong over zijn wakke vachtje voelde gaan. Zachtjes kreeg hij vervolgens een duwtje tot hij bij een pluizige buik aan kwam. Fearkit voelde onmiddellijk de warmte van zijn moeder en broertjes en zusjes die ook terug bij hem waren. Zachtjes en blindelings kroop hij nog verder in de langharige vacht van zijn moeder.


♥ Newleaf's gift ♥ 2ag88av
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Blithesoul
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank:
Blithesoul
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimema 21 okt 2013 - 22:02

Met grote, elegante passen liep de langharige kater het Windclan camp uit. Zijn gedachten weken af naar zijn geliefde Leafstorm, en wat hem de laatste paar weken was opgevallen. Hij had even gedacht dat ze zwanger was, maar dat had hij uit zijn kop gezet, want als dat zo zou zijn, zou ze hem dat waarschijnlijk al lang hebben verteld. Zijn gedachten werden uit zijn kop gezet door de bekende geur van een wilde haas die zijn neus te binnen kwam. Al snel kon Blithesoul de plaats van het dier weten te bepalen. Zoals altijd als hij een prooi wilde vangen, sloop hij rustig verder en sprong vervolgens als er nog maar een aantal vossenlengtes tussen hem en het dier zaten, sprong hij op en met een elegante sprong belande hij op het dier.

Met veel moeite sleepte hij de haas met zich mee terwijl hij om zich heen keek voor een plaats om het dier te begraven. Maar als hij door had dat hij zich dicht bij het kamp bevond, stapte Blithesoul verder in de richting van het camp. Maar als hij daar aankwam, was er een geur waar de kater van schrok. De geur van Leafstorm duidelijk vermengd met die van bloed. Niet goed wetend wat te doen liet hij het konijn vallen en stormde in de richting van de geur. Maar tot zijn verbazing kwam het niet van in de Medicine cat den, maar van in de Nusery. Als hij daar binnen kwam zag hij Leafstorm samen met pasgeboren kittens liggen. Even stokte zijn adem maar dan stapte hij op haar af. Zonder echt iets te zeggen ging hij bij haar zitten en likte over haar kop.


Softcream | Snowrose | Oddeye | Blithesoul | James | Glidingpaw | Kestrelpaw | Cinderflame | Whisperkit
♥ Newleaf's gift ♥ Blithesoul
"Run your fingers through my soul. For once, just once, feel exactly what I feel, believe what I believe, perceive as I perceive, look, experience, examine, and for once; just once, understand."
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimeza 26 okt 2013 - 12:32

Een gedaante stapte de nursery in. Leafstorm slikte, en keek naar de kater. Hij zei niks en ging bij haar zitten. Ze voelde zijn tong over haar kopje heen raspen. Ze snorde zachtjes. Iets gaf haar een vertrouwelijk gevoel, maar het was niet genoeg. Haar adem stokte in haar keel en het spinnen stopte. "Blithe, dit zijn ook jouw kittens.." Miauwde ze zachtjes, niet goed wetend of dat tot hem doordrong. "Icekit, Finchkit, Pearkit, Fadingkit, Sootkit en Fearkit." Miauwde ze en raakte de neusjes van de kittens aan. Hierna keek ze naar Blithesoul, en legde haar kopje neer op de zanderige grond van de nursery. Haar tweede nestje, háár nest... Ze kon het nog steeds niet bevatten.


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
Blithesoul
Member
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Viktor
212
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 Moons
Gender:
Rank:
Blithesoul
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimeza 26 okt 2013 - 16:59

Blithesoul zat rustig bij de langharige kat. Er hing een pijnlijke stilte, maar nog steeds wist de langharige kater niet goed wat te zeggen. 'Blithe, dit zijn ook jouw kittens...' miauwde Leafstorm dan. Haar stem klonk zacht, zeer zacht. Zijn blauwe ogen gleden over alle kittens heen. 'Ze zijn prachtig' miauwde hij zachtjes om de poes op haar gemak te stellen. 'Icekit, Finchkit, Pearkit, Fadingkit, Sootkit en Fearkit' miauwde de witte poes dan. Ze raakte liefdevol de neusjes van de kittens aan. Blithesoul lachte nog maals naar haar om haar gerust te stellen. Maar ergens zat hij er wel mee in dat het hem niet eerder was gezegd. Het gevoel hij het eigenlijk zelf moest ontdekken voelde als een pijnlijke steek. Maar met deze gedachten wilde hij de queen niet irriteren. Zijn blauwe ogen gleden nog een maal over de zes kittens heen waarna ging liggen en hij zijn kop te rusten legde op zijn poten.


Softcream | Snowrose | Oddeye | Blithesoul | James | Glidingpaw | Kestrelpaw | Cinderflame | Whisperkit
♥ Newleaf's gift ♥ Blithesoul
"Run your fingers through my soul. For once, just once, feel exactly what I feel, believe what I believe, perceive as I perceive, look, experience, examine, and for once; just once, understand."
Terug naar boven Ga naar beneden
Leafstorm
StarClan
♥ Newleaf's gift ♥ DPKsfdL
Daan :3
737
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Forever 28 moons
Gender:
Rank:
Leafstorm
BerichtOnderwerp: Re: ♥ Newleaf's gift ♥   ♥ Newleaf's gift ♥ Icon_minitimeza 26 okt 2013 - 17:16

'Ze zijn prachtig' miauwde de kater zachtjes tegen haar. De poes sloeg haar ogen neer, hij was vast niet blij dat ze hem het niet had verteld. Ze slikte moeizaam en keek nog een keer naar de kittens, dit maakte haar wat rustiger. Ze duwde haar kop in haar vacht en begon zo wat slaperig te worden. Ze zei niks meer tegen Blithesoul. Het deed haar pijn. Was haar 'relatie' met Blithesoul dan toch niet zo rooskleurig? Had ze te snel haar oordeel gemaakt? En met haar kop vol gedachten viel de witte kattin in slaap.


I remember tears streaming down your face, when I said, I'll never let you go
When all those shadows almost killed your light
I remember you said, don't leave me here alone
But all that's dead and gone and passed tonight

Just close your eyes, the sun is going down
You'll be alright, no one can hurt you now
Come morning light, you and I'll be safe and sound
Terug naar boven Ga naar beneden
 
♥ Newleaf's gift ♥
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: