Changing -Timekit- 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Changing -Timekit-

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cyanide
Member
Changing -Timekit- Tumblr_on4cz9W9601voc1nyo1_250
Kip
346
Actief
Screaming is the most beautiful sound of the night

CAT'S PROFILE
Age: ⤞ 60 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cyanide
BerichtOnderwerp: Changing -Timekit-   Changing -Timekit- Icon_minitimewo 18 sep 2013 - 17:59

Poisonkit vocht tegen gemengde emoties. Skullfur was de clan uit! Maar, Sillhouettekit leek daar een stuk minder blij om. Hoe kon het dan Skullfur haar bijna vermoord had, maar bevriend was met Sillhouettekit? Ze schudde haar kop en liet ene gefrustreerde grom horen. Een Queen keek kwaad op en blies naar haar. De grijze kitten blies terug. Iets waar de Queen van schrok, wat deze moeder poes niet wist, was dat Poisonkit al even geschrokken was. Ze vluchtte snel de nursery uit.
Nog niet eerder had ze zo openlijk slecht tegen een moeder poes gedaan. En het was eigenlijk meer uit zich zelf gebeurt. Miscshien was het... omdat ze bijna een Apprentice was? Ze wist het niet... Diep in gedachtes verzonken bleef de kitten voor de nursery zitten, ze had niet door dat er een andere kitten op haar af kwam.


The dosage makes it either remedy or poison
Changing -Timekit- Cyanideosje
Terug naar boven Ga naar beneden
Timepaw.
Member
Changing -Timekit- DPKsfdL
Mara
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Timepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Changing -Timekit-   Changing -Timekit- Icon_minitimewo 18 sep 2013 - 18:37


Met een zucht keek Timekit het kamp rond. Ze had dit zo vaak gezien. Telkens hetzelfde. Alle katten die hun taken verrichte, en daarna lekker rondhingen. Apprentices die hun ding deden. Was zij maar een apprentice, dan kon ze eens wat anders zien dan het kamp. Ze zuchtte nogmaals toen ze terug ging naar de nursery. Waar tot haar verbazing net een kit uitvluchtte. Poisonkit, als ze het goed had. Namen van kits onthouden was makkelijk als je de hele tijd in de nursery zat. Nieuwsgierig keek Timekit naar de poes, en besloot te vragen wat er aan de hand was. Je vluchtte immers niet zomaar de nursery uit, toch? Met haar gebruikelijke sjokkende pas liep ze op Piosonkit af. "Hallo daar, gaat alles goed?" vroeg ze met een kleine, onzekere glimlach. Timekit's stem was zoals altijd neutraal, hoe moest ze anders zijn? Even keek Timekit in de gifgroene ogen van de kitten voor haar. Maar toch wende ze haar ogen snel weer af. Poisonkit was ongeveer een moon ouder, maar dat maakte Timekit niet uit. Ze waren allebij kat, toch? 


Changing -Timekit- Msks

Kader ^^:
Terug naar boven Ga naar beneden
Cyanide
Member
Changing -Timekit- Tumblr_on4cz9W9601voc1nyo1_250
Kip
346
Actief
Screaming is the most beautiful sound of the night

CAT'S PROFILE
Age: ⤞ 60 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cyanide
BerichtOnderwerp: Re: Changing -Timekit-   Changing -Timekit- Icon_minitimema 30 sep 2013 - 14:58

"Hallo daar, gaat alles goed?"Klonk plots een stem achter haar. Sissend en al draaide de jonge poes zich om. Om met een kwade blik naar de bruin met witte kitten voor haar te kijken. Timekit, waarschijnlijk. "Nee, nu goed?"siste ze met samen getrokken ogen. Ze stond op en keek onderzoekend naar het andere poesje, ze was bijna een moon jonger dan haar. Iets wat iets van zelfvertrouwen aan haar gaf. Even keek Timekit in haar gifkleurige ogen, maar toen wendde ze haar blik af. "Wat moet je? Rot toch op naar je moeder!" Zei ze al op dezelfde toon als eerder, al was er ook een tintje wantrouwen in haar stem te vinden.

laat :$


The dosage makes it either remedy or poison
Changing -Timekit- Cyanideosje
Terug naar boven Ga naar beneden
Timepaw.
Member
Changing -Timekit- DPKsfdL
Mara
63
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Timepaw.
BerichtOnderwerp: Re: Changing -Timekit-   Changing -Timekit- Icon_minitimema 30 sep 2013 - 17:31


"Nee, nu goed?" siste de kitten, nu die was omgedraait, zag Timekit dat het Poisonkit was. Timekit maakte een ontevreden geluid. Ze deed toch niks verkeerd ofzo?  "Wat moet je? Rot toch op naar je moeder!" Nu zette Timekit haar haren overeind. Ze keek de kitten boos aan. "Ik ga niet dood op verzoek!" siste ze woest naar de kitten. "Ik wilde alleen maar weten of het wel goed met je ging. Dankjewel." Timekit keek even rond of iemand het had gemerkt, en glipte daarna de nursery binnen. Om chagrijnig tegen een van de wanden te leunen. Ze deed toch niks verkeerd? Ze ging zitten, en sloeg haar staart om haar poten, zover dat mogelijk was. Even keek ze de nursery rond. Zoals altijd had niemand in de gaten dat ze überhaupt aanwezig was.  


Changing -Timekit- Msks

Kader ^^:
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Changing -Timekit-
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: