Open -- A whole new world 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Open -- A whole new world

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Open -- A whole new world 33dcsag
Floriske
291
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Salmonleap
BerichtOnderwerp: Open -- A whole new world   Open -- A whole new world Icon_minitimeza 12 okt 2013 - 13:27

Salmonkit opende haar oogjes. Dat klinkt heel normaal, maar het was heel bijzonder. Ze opende haar ogen niet zomaar, ze opende haar ogen voor de eerste keer. Hele nieuwe indrukken kwamen op haar af. Kleuren, licht, beweging. Zelfs in het halfduister van de nursery kostte het haar ogen moeite zich aan te passen aan het plotselinge licht. Haar pupillen vernauwden zich iets.
Salmonkit stond op. Haar pasjes hadden nog de gebruikelijke onhandigheid van een jonge kitten, maar ze kon in ieder geval lopen, niet meer alleen dat vermoeiende gekruip. Geïnteresseerd keek ze om zich heen. Dus dit was zien. Een glimlach verscheen op haar gezicht. Ze keek achter zich. Aha, zo zag haar moeder er dus uit. En haar broers en zus. Wie wie was wist ze niet precies. De geuren liepen hier zo door elkaar. Ze herkende iedereen tot nu toe bij hun stemmen, maar zo lang ze niks zeiden, kon ze niet het goede gezicht bij de goede stem plakken.
Haar aandacht werd getrokken door een lichtvlek een eind verderop. De uitgang van de nursery, de poort naar de buitenwereld. Meteen besloot ze dat ze daar naartoe wilde. Dat bleek echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vastberaden stapte ze in de richting van het licht, maar meteen struikelde ze over een of andere staart. Wie liet zijn staart dan ook midden op het looppad slingeren! Ze keek wat geërgerd naar de kat die aan de staart vastzat. Met haar poot gaf ze een tikje tegen de staart.


It's just I'd rather be causing the chaos
Than laying at the sharp end of this knife

Open -- A whole new world 13z3guv
Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Open -- A whole new world DPKsfdL
Daan
175
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender:
Rank:
Perishpaw.
BerichtOnderwerp: Re: Open -- A whole new world   Open -- A whole new world Icon_minitimeza 12 okt 2013 - 16:42

Perishkit was die dag wat verveeld, van zijn pleegmoeder mocht hij niet te ver weg gaan, en hij kon dus niet met Saltkit en Marrowkit spelen vandaag! Wat teleurgesteld keek hij zijn moeder aan, maar deze knikte vastberaden van nee. Beledigd ging hij met zijn rugje naar haar toe zitten, en keek wat treurig voor zich uit, aangezien Saltkit en Marrowkit niet op hem afkwamen, maar bij hun moeder bleven. Het katertje zuchte even, toen er iemand achter hem geluid maakte, en vervolgens teken zijn staartje aan sloeg. Hij draaide zich om, en herkende, wonder boven wonder, Salmonkit! Hij klaarde meteen op en keek vrolijk naar de tabby. ''Haai Salmon!'' Miauwde hij vrolijk, hij zag dat haar ogen open waren, dat werd tijd ook! Slaapkop die ze der was!


Open -- A whole new world 2ym9f8x
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Open -- A whole new world 33dcsag
Floriske
291
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 22 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Salmonleap
BerichtOnderwerp: Re: Open -- A whole new world   Open -- A whole new world Icon_minitimezo 13 okt 2013 - 18:13

De kat die aan het staartje vastzat was een grijsgestreepte kitten met felgroene oogjes. Salmonkit herkende hem niet, maar zijn gezicht klaarde op, waaruit ze opmaakte dat hij haar wel herkende. Dit ergerde haar iets. Ze kon er niet tegen als anderen haar wel kenden en zij hen niet. Gelukkig begon hij al gauw te praten ''Haai Salmon!'' riep hij enthousiast en Salmonkit herkende zijn stem. "Hoi Perishkit," zei ze. Ze keek om naar haar moeder om te zien of die haar niet in de gaten had en zette toen een samenzweerderige toon op. "Ben jij als eens buiten geweest?" vroeg ze met een veelbetekenende blik op de uitgang van de nursery. Het was een heel eind naar die lichtvlek voor een kleine kitten, zeker met al die obstakels - mosbergen, slapende katten, kittens die binnen wilden spelen, queens die je zacht maar reslouut tegenhielden. Perishkit was ouder dan zij. Misschien had hij al wel eens een blik kunnen werpen op die magische wereld daar buiten. En als hij dat had gedaan, dan wilde zij weten was hij had gezien.


It's just I'd rather be causing the chaos
Than laying at the sharp end of this knife

Open -- A whole new world 13z3guv
Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Open -- A whole new world DPKsfdL
Elvira
164

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender:
Rank: Apprentice
Rosemarypaw
BerichtOnderwerp: Re: Open -- A whole new world   Open -- A whole new world Icon_minitimedo 7 nov 2013 - 20:37

Rosemarykit werd wakker van gepiep, en ze lag zo lekker te slapen. Ze opende haar oogjes. Het rode poesje keek rond, en toen zag ze waar het geluid vandaan kwam. Rosemarykit zag Perishkit en nog een ander poesje, zo'n 2 tot 3 weken oud. Zij was 2 manen oud. Toen Rosemarykit wat beter keek zag ze dat het Salmonkit was. Ze stond op en strekte zich uit. Ze keek even naar haar pleegmoeder, die lag nog te slapen. Rosemarykit keek weer naar de twee kittens. Het werd wel tijd dat Salmonkit haar oogje opende, dacht ze. Langzaam liep het rossige poesje op de twee af, en miauwde vrolijk 'hoi Perishkit. En jij ook hallo Salmonkit je hebt eindelijk je ogen open gedaan zie ik!!.


There's Rosemary
Open -- A whole new world Rosema10
Thats for remembrance
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Open -- A whole new world
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ThunderClan territory :: ThunderClan camp :: Nursery-
Ga naar: