Shadows fall around us 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Shadows fall around us

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Wolftail
StarClan
Shadows fall around us DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Shadows fall around us   Shadows fall around us Icon_minitimedi 22 okt 2013 - 8:42

Met zijn lange pluizige staart, waaraan hij zijn naam te danken had, sloeg hij even op de grond. Al dagen probeerde hij zijn naam te zuiveren, zijn eer terug te krijgen, maar niets leek nog invloed te hebben op de meningen van anderen. Had hij al zijn kansen dan al opgebruikt? Natuurlijk wist hij wel dat hij al een heel verleden achter zich had liggen, waarvan de meesten zich wel bewust waren, maar alsnog vond hij het ambetant dat katten niet konden vergeven. Shrewstar had het toch ook gekund, waarom zij dan niet? Een lage grom verliet zijn keel waarna hij opstond en richting de uitgang van het kamp toeliep. Sommigen wierpen hem een vijandige blik toe, maar met een eerzuchtige uitdrukking op zijn gelaat negeerde hij die. Ze mochten doen en laten wat ze wilden, Wolftail liet niet zomaar met zich spotten.

Met een rustige tred in zijn passen liep hij richting de Burnt Sycamore, de plek waarvan hij dacht dat er niet veel katten naartoe gingen. Dan kon hij even alleen zijn en weer op rust komen. Daar waren tenminste geen katten die hem iedere minuut aanstaarden om nadien hem een honende blik waardig te gunnen. Als hij kon, dan zou hij simpelweg al die grijnzen van die gezichten krabben. Maar het ging hier om zijn reputatie in de Clan, en iets zei hem dat als hij dat deed het er niet echt beter op ging worden...

[+Nettleleaf]


Shadows fall around us CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Nettleleaf
Member
Shadows fall around us DPKsfdL
Miss. Anon
41
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just 12 moons
Gender:
Rank:
Nettleleaf
BerichtOnderwerp: Re: Shadows fall around us   Shadows fall around us Icon_minitimezo 27 okt 2013 - 16:20

Een dagje rust, iets waar ze goed aan toe was. Het trainen van Mockingpaw viel haar zwaar, maar ze zou niet aan Shrewstar laten merken dat ze het niet aankon, anders kreeg ze nooit meer een apprentice en dat vond ze best wel jammer. Misschien was ze er gewoon te jong voor, ze was immers nog maar net warrior geworden...
De tabby kattin slenterde door het territorium heen, ze had al wat gejaagd en dat ergens in de buurt verstopt, zodat ze straks niet wéér werd aangezien als die kat die toch nooit iets deed voor de Clan. Nettleleaf deed best veel voor de clan, maar haar reputatie stond nou eenmaal vast op luiheid en rebelsheid, niet echt positief dus. En hoe ze ook haar best deed, de katten bleven haar met de nek aankijken.
Nettleleaf stopte eventjes toen ze een andere warrior rook, ze was inmiddels bij de Burnt Sycamore aangekomen, de plek waar ze zo'n ruzie met Mockingpaw had gemaakt. Ze proefde de lucht en herkende vaag de kat die ze had ontdekt. Niet veel later zag ze de tabby kater zitten, met een pluizige staart die af en toe op de grond sloeg. Kalm liep ze op hem af. "Wolftail, toch?" miauwde ze daarna, vragend, terwijl ze op zo'n drie staartlengtes afstand ging zitten.


Shadows fall around us KI0nhPx
"Don't mind us we're just spilling our guts. If this is love I don't wanna be hanging by the neck.
Before an audience of death. Before an audience!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolftail
StarClan
Shadows fall around us DPKsfdL
Chi
1455
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Time has stopped {55 moons}
Gender:
Rank:
Wolftail
BerichtOnderwerp: Re: Shadows fall around us   Shadows fall around us Icon_minitimezo 3 nov 2013 - 15:51

Terwijl hij de warme lucht opsnoof om deze nadien weer uit te blazen wiebelde hij even met zijn gehavende oren. Het voelde goed om even alleen te zijn, om even van al die drukte verlost te zijn. Dat niemand je aankeek en je beoordeelde, dat je gewoon even kon rusten. De kater ontspande zijn spieren en raspte meerdere keren met zijn tong over zijn schouder totdat hij geen zin meer had en zijn kop weer optilde.
Zijn cyaanblauwe blik verduisterde even toen hij plots iemand zijn naam hoorde zeggen. "Wolftail, toch?" Vroeg een onbekende stem vragend. Wolftail gleed met zijn heldere ogen rond het gebied waar hij zich op bevond en merkte algauw de donkergrijze poes op die enkele meters van hem vandaan zat. Een neutrale uitdrukking kwam op zijn gezicht te staan en ietwat brommerig miauwde hij zijn antwoord. "Ja."


Shadows fall around us CSSuX15
there's such a difference between us and a million miles. it's no secret, the both of us are running out of time
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Shadows fall around us   Shadows fall around us Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Shadows fall around us
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: