Take it slow~ 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Take it slow~

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Foxsong
Member
Take it slow~ DPKsfdL
Babs
339

CAT'S PROFILE
Age: 140 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxsong
BerichtOnderwerp: Take it slow~   Take it slow~ Icon_minitimedi 12 nov 2013 - 12:39

Een zacht geneurie ontsnapte uit zijn mond terwijl hij met vrolijke, pientere blauwe ogen rondkeek. Foxsong was meestal wel een vrolijk figuur en nooit te beroerd om dit figuur ook te slaan. De kater snorde eventjes zachtjes terwijl hij zich uitrekte en uiteindelijk neerplofte, vlak bij de klaterende, heldere stroom. Het gras voelde vochtig aan onder zijn zijn buikvacht. Het was een beetje een kietelig gevoel, maar het deerde hem niet. Hij liet zijn poot naar beneden glijden totdat zijn tenen net door het oppervlak van het water kliefden. De kleine rimpelingen in het water amuseerden Foxsong. Hij legde zijn vossenrode kop op zijn nog op het land liggende voorpoot en keek met een rustige glimlach naar zijn rimpelende reflectie in het water.

{Open}


A calm and cooling motion
It's shaking off my tension
Surprise, surprise
It's called being alive

Terug naar boven Ga naar beneden
Patchpaw
Member
Take it slow~ DPKsfdL
Loïs
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just 6 Moons.
Gender:
Rank:
Patchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Take it slow~   Take it slow~ Icon_minitimedi 12 nov 2013 - 17:20

Patchpaw spetterde in het water rond en probeerde wanhopig een van de vissen te pakken. Waarom lukte het nou niet? Waarom zwommen ze nou weg? Ze konden haar niet eens zien! Opeens zag ze, ongeveer aan de rechterkant van haar, een jonge warrior staan. Ze grinnikte en ze sprong met een pats in het water, en zwom naar de kater toe. "Hallo!" piepte de jonge Apprentice vrolijk en ze spetterde op de kater. Nu herinnerde ze zich zijn naam; Foxsong! Patchpaw glibberde op de gladde stenen en ze viel zó kopje onder. Proestend kwam ze weer boven met een grote glimlach op haar gezicht. Ja, ze was nog heel speels voor een Apprentice. "Hoe gaat het ermee? Cool hé, dat ik nu ook een Apprentice ben!" riep ze blij en ze sprong bovenop hem. "Nu moet jij ook onderwater gaan!" riep ze en ze probeerde hem onder water te duwen.


Take it slow~ 10z910h
Terug naar boven Ga naar beneden
Foxsong
Member
Take it slow~ DPKsfdL
Babs
339

CAT'S PROFILE
Age: 140 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Foxsong
BerichtOnderwerp: Re: Take it slow~   Take it slow~ Icon_minitimevr 15 nov 2013 - 10:19

De rust die om hem heen hing leek bijna te mooi om waard te zijn en Foxsong glimlachte even geamuseerd bij de gedachte. Meestal als je zoiets dacht dan... Opspetterend water en rimpelingen die niet door hem veroorzaakt waren begonnen zijn reflectie te wijzigen en door de war te schoppen. Een vrolijke begroeting liet hem glimlachend opkijken. "Hallo daar!" Begroette de kater de apprentice met een vrolijke grijns. Foxsong was meestal heel erg rustig, vriendelijk en een beetje plagerig. Hij fronste eventjes wat bezorgd toen het poesje onder ging, maar voordat hij wat kon zeggen, was ze alweer boven. Dat was mooi, scheelde weer. "Hoe gaat het ermee? Cool hé, dat ik nu ook een Apprentice ben!" riep het poesje blij en voordat Foxsong antwoord kon geven, sprong ze bovenop zijn pluizige rug en probeerde ze hem onder te duwen. Hij hapte even wat verbaasd naar lucht door de gang van zaken, maar begon daarna weer te grijnzen. "Nu moet jij ook onderwater gaan!" Miauwde de poes, waarna ze hem onder probeerde te duwen. Foxsong zette zich echter schrap en liet zichzelf niet kennen. Hij had niet zoveel zin om onder geduwd te worden en gelukkig was hij als volledig gegroeide warrior nog altijd sterker dan een apprentice. "Nah, ik pas." Lachte hij.


A calm and cooling motion
It's shaking off my tension
Surprise, surprise
It's called being alive

Terug naar boven Ga naar beneden
Patchpaw
Member
Take it slow~ DPKsfdL
Loïs
6
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just 6 Moons.
Gender:
Rank:
Patchpaw
BerichtOnderwerp: Re: Take it slow~   Take it slow~ Icon_minitimevr 29 nov 2013 - 11:30

Patchpaw was wat teleurgesteld toen de kater zich verzette tegen haar geduw. Het was toch maar een spelletje? "Nah, ik pas." Nu echt teleurgesteld sprong de kleine poes van hem af. "Oh... Jammer." zei ze zachtjes. Ze sprong op de kant en wilde weglopen, maar toen bedacht ze zich. "Zullen we gaan jagen? Op vis of zo?" zei ze -nu weer- vrolijk, en ze trippelde weer terug. "Of vind je dat ook niet leuk?"

Flut, en sorry voor de verschrikkelijk late reactie haha.


Take it slow~ 10z910h
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Take it slow~
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: