So B-O-R-E-D 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 So B-O-R-E-D

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ashdrizzle
Member
So B-O-R-E-D 6M3QyKn
Pete Goez
4113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 41 Moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Ashdrizzle
BerichtOnderwerp: So B-O-R-E-D   So B-O-R-E-D Icon_minitimeza 23 nov 2013 - 13:29

Een diepe frons verscheen op zijn gezicht en de kater liet zich door zijn poten zakken. Een klein muisje was verschenen in zijn zicht, zoekend naar voedsel. Maar.. waarom at hij die rode bessen niet, die zagen er toch, voor een muis, best wel goed uit? Ashdrizzle trok wat met zijn oren en het muis gleed weer naar de andere kant van de open plek om verder te zoeken. Toen had hij er genoeg van en sprong op het beste af. Hij drukte zijn poten op het bruine lijfje en hoorde het hulpeloze gepiep. Snel pakte hij het muis op bij zijn nek, voorzichtig zodat het niet brak door zijn kaken en hield zijn prooi bij de struik met de rode bessen. Het muisje begon heftig tegen te stribbelen en sloeg met zijn voorpootjes tegen de rode bes. Hij at ze dus echt niet.. Ashdrizzle legde het muisje weer op de grond en drukte gelijk zijn poten er weer op. Goed, dan kon hij hem maar beter als prooi beschouwen. Snel klemde hij zijn kaken om het nekje en voelde het bekende gekraak. Met een zucht pakte hij het muisje op en begroef het onder een klein laagje aarde. Met een zucht ging hij liggen en legde zijn kop op zijn voorpoten. Wat verveelde hij zich..


Ashdrizzle | Cedarfrost | Reedpaw | Hawkscream
So B-O-R-E-D VVFGF9o

jij klikt dr op:
Terug naar boven Ga naar beneden
Aldrei
Member
So B-O-R-E-D DPKsfdL
Jamie
231
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ○ 48 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Aldrei
BerichtOnderwerp: Re: So B-O-R-E-D   So B-O-R-E-D Icon_minitimeza 23 nov 2013 - 13:58

Lone-one zette kalm haar poten op de mossige grond. Zodra haar gewicht erop ging kwam er een koel water uit de groene bedekking. Het maakte haar poten klam en het voelde onaangenaam koud tussen haar pootkussentjes. Echter deerde ze zich er niet veel aan en liep verder. Ze was er aan gewent alleen te zijn, dankzij die eigenschap had ze immers haar naam gekregen. Maar zelf voor haar werden de dagen iets te lang. Wat kon ze doen wat ze deze week nog niet gedaan had? Normaal zou ze gaan jagen, dat zorgde meestal voor vermaak maar nu leek die gedachten haar niet echt zo opwindend. Wat gaan lopen, dat deed ze vaker tijdens zulke saaie dagen, dat deed ze bijvoorbeeld nu ook. En ademen, deed ze ook weleens. Maar dat was vanzelfsprekend. Zie, zelfs haar gedachten werden saai en loom. Gefrustreerd zette ze het op een sprintje en dwaalde het gebied af. Haar pad werd belemmerd door een omgevallen tak. Door haar grote kon ze er niet in een keer overeen daarom sprong ze op de tak en zette zich vanaf daar weer af. Zo ging ze door totdat een geur in haar neus stak. Een andere kat. Ze liep naar de geur toe en bleef even vanaf een afstandje kijken, geen geluid makend.

[Sorry, kort]So B-O-R-E-D CKs91S5
when u evil ex stands @ ur door with a knife
Terug naar boven Ga naar beneden
 
So B-O-R-E-D
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: