An who would you be? [Birchkit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 An who would you be? [Birchkit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sootpaw
Member
An who would you be? [Birchkit] DPKsfdL
Charlie
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Just born!
Gender:
Rank:
Sootpaw
BerichtOnderwerp: An who would you be? [Birchkit]   An who would you be? [Birchkit] Icon_minitimeza 30 nov 2013 - 14:49

Sootkit

Your time will come if you wait for it, if you wait for it
It's hard, believe me... I've tried
But I keep coming up short.

Male • kitten • WindclanSootkit voelde een kriebelend gevoel opkomen in zijn borst, maar besteedde er niet veel aandacht aan. Hij lag knus tegen de warme vacht van zijn moeder, Leafstorm, aangedrukt. Plots werd het gevoel eerder prikkend, en het kroop omhoog. Het werd zo erg dat de grijze kitten zijn mond opende, maar het gevoel kroop naar zijn neus, en voor hij het wist, liet Sootkit een verraste Hatsjoo! horen, terwijl zijn oogjes open vlogen. Meteen kneep hij ze weer dicht tegen het felle licht. Verbaasd merkte hij dat het prikkende gevoel weg was, en besefte dan dat hij geniesd had. Het katertje had zijn siblings daar al eens horen over praten. Maar er was iets veel verbazingwekkender gebeurd. Sootkit had zijn oogjes open gedaan! Langzaam deed hij één oog half open, voorzichtig om niet weer dat pijnlijke, felle licht te zien. Daarna deed hij ook zijn andere oogje open, en keek neer op zijn grijze voorpootjes. Het licht was nog steeds fel, maar deed geen pijn meer aan zijn grote, blauwe ogen. Dan pas merkte hij de kitten op die voor hem stond en liet een vriendelijke piep horen ter begroeting.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
An who would you be? [Birchkit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp :: Nursery-
Ga naar: