What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintfang
Member
What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open DPKsfdL
Isa :3
296
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 moons
Gender:
Rank:
Mintfang
BerichtOnderwerp: What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open   What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open Icon_minitimezo 15 dec 2013 - 12:21

Langzaam deed hij één oog open. Niet veel later ook de andere en knipperde hij een paar keer. Zijn hele vacht zat door de war toen hij opstond en zich uitstrekte. Na een paar keer schudden zat het wat beter, maar hij kon de wind de schuld geven. Nerveus ging zijn blik het landschap rond, maar het viel mee deze keer. De grootte van de verwoesting was niet zo erg en het zou katten die hier gewoon langslopen niet opvallen. Gelukkig had hij het nog kunnen redden om helemaal bij de grens aan te komen. Een ademteug die hij had ingehouden ontsnapte uit zijn bek. Die aanvallen moesten stoppen, maar hij durfde er niet mee naar de medicine cat, bang dat ze hem uit de clan zouden sturen doordat hij ‘te gevaarlijk’ zou zijn. Het was immers tot nu toe altijd goed gegaan, dus hij hoefde er nog niet mee naar de Medicine den. Terwijl hij over het stukje liep waar hij net zo tekeer was gegaan zag hij ineens iets liggen. Eerst dacht hij dat het een misvormde muis was, maar dichterbij bekeken bleek dit niet zo. Op een kattenlengte afstand bleef hij staan. Het ding voor hem was geel en raar gevormd. Mintfang wachtte even, maar het leek niet te leven. De geur van twolegs zat er heel sterk aanvast, dus het zal wel van hun zijn. Het was misschien veiliger om het over de grens te leggen, maar eigenlijk wou hij het niet aanraken, misschien was het wel giftig. Dingen van twolegs hadden tot nu toe nog weinig goed gebracht. Hij keek naar links en rechts, maar er waren ook geen twolegs in de buurt, dus het zal hier al wel een tijdje gelegen hebben. Hij deed een stap dichterbij en sloeg er zachtjes tegenaan met zijn poot. Het dingetje viel om en Mintfang deed een stap terug. Dit ding kon verschrikkelijk gevaarlijk zijn, wat deed hij hier nog, hij had het allang weg moeten leggen. Hij rook er nog eens aan, maar er was nergens ook maar iets van kat te bespeuren. Met een plof ging hij zitten en terwijl de wind zijn haren heen en weer liet waaien dacht hij na over wat hij zou moeten gaan doen hiermee.

~ Laat Mintfang een plastic Pokémon speeltje vinden wat door twolegs is achtergelaten.


What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open 211rzm8
Aurorapaw ~ Aurypaw ~ Skunkkit ~ Mintfang ~ Jack D ~ Dawnflight
PM's naar Dawnstar please!

What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open MKN7vHE What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open LcrIgCQWhat kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open W0qAlxR
Terug naar boven Ga naar beneden
 
What kind of mouse is that? {Ganzenopdracht} ~ Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: