Water is the opposite of fire 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Water is the opposite of fire

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Quietwish
Member
Water is the opposite of fire DPKsfdL
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 35 Moons
Gender:
Rank:
Quietwish
BerichtOnderwerp: Water is the opposite of fire   Water is the opposite of fire Icon_minitimedo 19 dec 2013 - 10:51

Met sluipende passen bewoog de gespierde kattin zich voort tussen de varens. Haar adem kwam in kleine wolkjes uit haar mond geblazen en haar hartslag verdubbelde zich met de minuut. Wonder boven wonder had de kraai haar nog niet gehoord. Het beest dat enkele kattenlengtes van haar verwijderd stond was nog steeds vredig zaadjes op de grond aan het oppikken. Zodra de poes vond dat ze dicht genoeg bij het dier stond hielt ze halt en begon ze geluidloos met haar achterpoten tegen de grond te stampen, om nadien met een grote sprong het dier dat de lucht als zijn vluchtweg had gekozen naar de grond te trekken met haar stevige kaken. Algauw beet ze zijn nek over en hing een slap lijfje tussen haar tanden. Trots was ze niet. Iedere krijger kon jagen, punt. Voorzichtig legde ze het prooidier weer neer op de grond en gooide ze wat aarde over het afkoelend lichaam van de zwarte vogel, zodat andere jagers hem niet zouden meenemen. Quietwish zelf wist nog perfect waar ze hem had gelegd, dus kon ze hem later gewoon weer terug opgraven. Een kleine gaap verliet haar bekje en al zoekend keek ze rondom zich heen. De poes had nog geen zin om terug te gaan naar het kamp waar het altijd veels te druk was. Maar ze had vandaag al haar krijgerstaken al volbracht, dus had ze geen andere keus.

I C I C L E S H A R D


Water is the opposite of fire ROdg5f1
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Water is the opposite of fire
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: