[Activiteit] Patrouille time! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 [Activiteit] Patrouille time!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mousefur
Member
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Maartje (マーチ)
3589
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 80 Manen.
Gender:
Rank:
Mousefur
BerichtOnderwerp: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimezo 29 dec 2013 - 21:38

Gapend opende de zwart-witte poes langzaam haar ogen. Snel stond ze op en rekte zich zorgvuldig uit. De meerderheid van de Warriors leek nog te slapen, dus stapte ze zo stil mogelijk over ze heen. Eenmaal buiten de Den begroette een harde, gure wind haar direct. Haar vacht waaide in een ruk alle kanten op en lande weer rustig terug toen de wind zachtjes ophield. Mousefur keek zoals ze elke ochtend deed even rond. Er waren zoals ze eerder had vernomen nog maar weinig katten opgestaan. De reden dat ze zelf zo vroeg opstond was omdat ze vond dat het weer eens tijd werd voor een patrouille. Al een paar dagen was dit niet meer gebeurd, dus het werd hoog tijd. Misschien was het ook goed om een paar apprentices mee te nemen.
Nadat Mousefur een kleine vink van de prooistapel had gepakt en opgegeten stond ze op en liep naar de Hoogsteen. Met een krachtige sprong stond ze bovenop en keek over het kamp uit. Al veel meer katten waren wakker dan eerst. Mooi, dan was dit een goed moment. 'Willen alle Warriors en Apprentices die mee willen op patrouille zich hier onder de Hoogsteen melden?' Met dit bericht sprong ze van de Hoogsteen af en ging rustig zitten. Ze sloeg haar staart om haar voorpoten heen en keek rustig rond met haar ambere ogen. Opnieuw sloeg een gure bladval-wind haar om de oren.

[Open voor iedereen]
Terug naar boven Ga naar beneden
Duskcloud
StarClan
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Endria
342
Actief

CAT'S PROFILE
Age: I'm ageless now
Gender:
Rank:
Duskcloud
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimezo 29 dec 2013 - 22:49Met een zucht deed Duskcloud haar ogen open. De warrior den was al bijna leeg en van de katten die nog binnen waren was het grootste deel al opgestaan. Omdat ze niet als laatste achter wilde blijven krabbelde de donkere poes overeind en rekte zich uit. Het was al een tijdje geleden dat ze uit de nursery was vertrokken, maar Duskcloud zat nog steeds niet helemaal in haar oude ritme. Ze had haar conditie al wel weer opgebouwd, maar ze kon er nog niet zo goed aan wennen dat ze 's ochtends weer op normale warrior tijden op moest staan in plaats van nog in te dutten tot de kits wakker werden. Ze stapte nog maar net de den uit toen ze Mousefur vanaf de hoogsteen hoorde roepen. 'Willen alle Warriors en Apprentices die mee willen op patrouille zich hier onder de Hoogsteen melden?' Duskcloud dacht een paar seconden na en kwam tot de conclusie dat ze toch niet zo'n zin had in ontbijt en liever meeging op patrouille. Ze liep naar het groepje katten die zich onder de hoogsteen verzameld had en ging een beetje aan de rand zitten, wachtend tot Mousefur de patrouilles zou indelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Ivorygaze
Member
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
T A M A R
72
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons
Gender:
Rank:
Ivorygaze
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimema 30 dec 2013 - 17:29

Een rossige poes opende slaperig haar ogen. Met een blik naar buiten stond de jongen warrior echter snel op en gaf haar borst een paar snelle likken. Het was al laat en ze had nog helemaal niets uitgevoerd. Nuja, wat voor de jonge poes laat was, was voor de rest van de warriors een redelijk normale tijd, maar Ivorygaze was een ochtendkat. Ze had weinig slaap nodig om fit te blijven en haar weerstand goed te houden. Lang slapen was ze niet gewend, maar ze had dan ook niet goed geslapen vannacht. Een dichte mist in haar hoofd vertroebelde haar gedachten en maakte dat ze met haar kop schudde om deze weer helder te krijgen. Geeuwend wandelde Ivory de open plek op, waar de woorden van de zwart witte poes op de Hoogsteen haar oren bereikten. 'Willen alle Warriors en Apprentices die mee willen op patrouille zich hier onder de Hoogsteen melden?' Meteen veranderde ze van richting en nam plaats onder de Hoogsteen, waar ze Mousefur begroette met een beleefd knikje.

Terug naar boven Ga naar beneden
Skewpaw
Member
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Sacha
171
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 7 moons
Gender:
Rank:
Skewpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimema 30 dec 2013 - 17:42

De jonge kattin ontwaakte zuchtend uit haar slaap, haar ogen hield ze gesloten. Ietwat angstig voor wat haar oogafwijking haar deze dag brengen zou. Maar ze kon ook niet de hele dag doorbrengen in haar nest, met gesloten ogen. Peinzend dacht ze na, zich concentrerend op de regelmatige ademhaling van de apprentices die ook nog in hun nest lagen. Ze moest wel..
Eenmaal haar ogen geopend, kon Skew opgelucht opmerken dat haar zicht eindelijk een keer weer echt helder was. Haar blauwe ogen keken de Den rond, voor ze overeind sprong en de frisse buitenlucht in stapte. 'Willen alle Warriors en Apprentices die mee willen op patrouille zich hier onder de Hoogsteen melden?' Klonk een stem vanaf de Hoogsteen, net nadat zijzelf naar buiten was gestapt. Met een hoopvolle, vrolijke stemming liep ze op een drafje in de richting van de Hoogsteen. Om zich te voegen bij onder andere Duskcloud en Ivorygaze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Bravesoul
StarClan
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Daan
1331
Actief

CAT'S PROFILE
Age: immortal
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bravesoul
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimema 30 dec 2013 - 18:02

Een zucht rolde over zijn lippen toen een zwak licht de Warrior Den in scheen. Hij rekte zich met gesloten ogen uit en gaapte toen eens goed. Hij smakte wat na en opende een van zijn ogen. Zo hier en daar stonden nog wat andere figuren op en gingen ze allen naar buiten. Hij besloot ook maar op te staan en hees zichzelf overeind, waarna hij zijn vacht een snelle wasbeurt gaf. Hij trippelde vervolgens naar buiten en knipperde met zijn ogen tegen de stralende zon in. Een koude bries kwam hem tegemoet, maar hier voelde hij amper wat van aangezien zijn pels erg dicht was. Op zijn gemak liep hij naar de prooistapel en viste een waterrat tussen de andere prooien vandaan. Toen hij deze naar binnen had gewerkt drong een stem zijn oorschelpen binnen. Hij spitste zijn oortjes en keek naar de hoogsteen, waar zijn oma net wat aankondigde. 'Willen alle Warriors en Apprentices die mee willen op patrouille zich hier onder de Hoogsteen melden?' Bravesoul stond op en wierp in het voorbijgaan de overgebleven botjes van de waterrat weg. Hij ging gewoon op een willekeurige plek zitten en knikte naar een aantal katten, waarna hij afwachtend naar Mousefur keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dawnbreak
Member
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Jamie~
56
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 Manen
Gender:
Rank:
Dawnbreak
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimema 30 dec 2013 - 18:08

De bruin witte poes had een lange nacht gehad. De slaap had haar maar niet overvallen en ze had dus een ronde gelopen. Begeleid door het lied van de wind had ze zich door de zachte plukken gras gewaad die het ochtendlicht in prachtige kleuren konden reflecteren op elkaar. De dauw lag er nog maar kort op waardoor het schitterde samen met de rivier die eeuwig zijn pad leek te volgen langs de rotsen. Nu de nestjes met kittens minder kwamen was er dus minder werk te doen en kon ze wel eens een ochtendje aan ander werk besteden. Het was een fijne afwisseling vond Dawnbreak zelf. Ze kon absoluut niet niksen, ze was altijd bezig. Zelf de nachten leken te rustig nu ze niet uitgeput begon met slapen. Ze kwam net het kamp weer binnen toen de woorden van madame Mousefur in haar oren galmde; 'Willen alle Warriors en Apprentices die mee willen op patrouille zich hier onder de Hoogsteen melden?' Haar heldere ogen keken in de richting van het geluid. Misschien zou ze zich er wel bij voegen. In haar nachtelijke wandeling hadden genoeg nachtwakers haar pad gekruist. Omdat het haar onnodig leek om ieder diertje te doden dat in haar gezichtsveld kwam had ze enkel een laatgeboren konijn van het leven berooft. Het donzige wezentje was in haar terugweg naar het kamp de ongelukkige geweest, en nu legde ze het op de prooistapel. Een klein aandeel van een lange nacht. Weer keek ze om naar de plek waar enkele katten zich al gemeld hadden. Waarom ook niet? Ze liep op een verend pasje naar de steen toe en voegde zich bij de andere. Haar toepasselijke begroeting kwam weer teplaats. Een beleefde knik en een vriendelijke blik. Even keek ze rond waarna ze wachtte, in alle rust tot genoeg katten zich hadden gemeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Wildclaw
Member
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Nikki
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 manen
Gender:
Rank:
Wildclaw
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimevr 3 jan 2014 - 22:29

Die ochtend werd Wildclaw wakker, en liep de warrior den uit. Ze hoorde dat er een patrouille kwam en besloot te kijken,
Toen liep ze naar de high rocks en voegde zich bij de andere katten die daar zaten ze wist dat het een lange dag
Zou gaan worden dus ze wou graag weer op patrouille. Ze begon haar poot te likken en luisterde aandachtig naar wat mousefur nog meer had te zeggen hij had namelijk wel zin in een patrouille.
Terug naar boven Ga naar beneden
Timedance
Member
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Laura
18
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 16 Moons
Gender:
Rank:
Timedance
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimeza 4 jan 2014 - 23:00

Timedance werd gewekt door de zonnestralen van een opkomende zon. Al snel was ze wakker en strekte zich eens goed uit. Met sierlijke dansachtige passen liep de zwarte poes naar de prooistapel en wierp er een bedenkelijke blik, werldra zal er niet meer genoeg prooi te vinden zijn in de bossen en rivier.. als leafbare begon, wat niet ver weg was. Met snelle passen liep ze het kamp uit en liep met dansende passen naar de rivier, ze zou wat vis gaan jagen. De zwarte poes ging zitten op de natte koude stenen van de oever en keek met ambere ogen naar de rivier, wachtend op een vis.
Na enige tijd had ze een grote vette zilvere vis gevangen en liep al snel terug naar het kamp.
Nu waren de meeste katten ook al wakker. Timedance legde de vis op de stapel, bij de andere prooi. Mousefur liep richting de hoogsteen en sprong er soepel op. Timedance ging zitten met gespitste oren. 'Willen alle Warriors en Apprentices die mee willen op patrouille zich hier onder de Hoogsteen melden?' zei Mousefur die op de hogesteen stond. Timedance twijfelde even maar ging uiteindelijk bij de andere paar katten zitten en naar een paar knikte ze als begroeting en wierp ze een klein glimlachje toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Choppedpaw
Member
[Activiteit] Patrouille time! DPKsfdL
Bregje
670
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Choppedpaw
BerichtOnderwerp: Re: [Activiteit] Patrouille time!   [Activiteit] Patrouille time! Icon_minitimedo 16 jan 2014 - 21:08

Hij werd meteen wakker toen er een poot in zijn buik kwam. Hij rukte zijn kop omhoog, snauwde de dader iets toe en liet hem weer zakken, waarna hij zijn ogen weer sloot. Choppedpaw was nooit een vroege vogel geweest, hij kwam vaak pas zijn nest uit rond zonhoog en kroop er weer in als bijna alle katten sliepen. Echter besloot hij om deze keer eens met een patrouille mee te doen toen hij Mousefur hoorde. Hij had wel respect voor haar. Zij moest altijd vroeg opstaan op patrouilles en andere dingen te regelen, iets wat hij niet vol zou houden.Maar het moest toch, als hij ooit Deputy wilde worden.
Langzaam stond hij op, rekte zich uitgebreid uit en sleepte zich toen naar buiten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Activiteit] Patrouille time!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: RiverClan territory :: RiverClan territory-
Ga naar: